DOOM:VS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DOOM:VS
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
DOSKONAŁA wiadomość! Fragment przyjemny, ale cóż po jednym fragmencie?
Nie tak dawno odświeżałem sobie pełniaki DOOM:VS i nie wiem, czy odrobinę mi się zdewaluowały, czy po prostu nie trafiłem z nimi w odpowiedni stan...? Tak czy inaczej - nowy album to jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie pozycji.
Nie tak dawno odświeżałem sobie pełniaki DOOM:VS i nie wiem, czy odrobinę mi się zdewaluowały, czy po prostu nie trafiłem z nimi w odpowiedni stan...? Tak czy inaczej - nowy album to jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie pozycji.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kiedyś słuchałem, ale mocno mi się przewartościowały obie płyty - raczej przeciętne, nudne, napompowane ale tak bez przekonania, granie. Koło bogów z Esoteric to to nawet nie stało. Ale chyba po prostu ten cały nurt "funeral" mi zaczyna mocno nie leżeć poza chlubnym wyżej wymienionym wyjątkiem.
Ostatnio zmieniony 26-01-2014, 22:42 przez Kurt, łącznie zmieniany 1 raz.
The madness and the damage done.
- manieczki
Coś w tym jest...Kurt pisze:Kiedyś słuchałem, ale mocno mi się przewartościowały obie płyty - raczej przeciętne, nudne, napompowane ale tak przekonanie granie. Koło bogów z Esoteric to to nawet nie stało. Ale chyba po prostu ten cały nurt "funeral" mi zaczyna mocno nie leżeć poza chlubnym wyżej wymienionym wyjątkiem.
A take coś słuchał panicz:

Muszę sobie odświeżyć, pewnie się zdezaktualizowało :-(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie słuchał, ale może kiedyś sprawdzę przy okazji. Jak napisałem wyżej, obecnie Esoteric w zupełności zaspokaja moje zapotrzebowanie na tego typu dźwięki.
The madness and the damage done.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Catacombs miażdży. Kiedyś był na tym forum jakiś piard co strasznie pierdolił głupoty na ten album, ale niech spada w krzaki.
Walec nie z tej ziemi !
Walec nie z tej ziemi !
- manieczki
Przyznam szczerze, że niewiele z tego albumu pamiętam. Muszę koniecznie go odświeżyć.