manieczki pisze:nic tylko pozostaje nam teraz czekac na motzna lecz sluszna tyrke panicza josariana
THE DEAD GOATS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: THE DEAD GOATS
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
A co tu tyrać, wygląd mówi wszystko. Typowi tzw kałmeni - gównoludzie. Pierwszy z lewej gównoczłowiek w katanie nie pranej od 85 roku na dodatek jeszcze płytkę w podłodze podkopuje, aby ktoś sie mógł wypierdolić.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli się nie mylę, to i pisze tutaj.yossarian84 pisze:A co tu tyrać, wygląd mówi wszystko. Typowi tzw kałmeni - gównoludzie. Pierwszy z lewej gównoczłowiek w katanie nie pranej od 85 roku na dodatek jeszcze płytkę w podłodze podkopuje, aby ktoś sie mógł wypierdolić.
Jednak wolałem zawsze swój wiązany skórzany spoden i skórę;>
'Come the Blessed Madness'
-
yosefowi wszystko jedno gdzie kto pisze. I tak nie ma kolegów to tutaj też ich nie znajdzie.
- Lykantrop
Otóż to, łańcuchy i skóry to nasze mundury!COFFIN pisze:Jeśli się nie mylę, to i pisze tutaj.yossarian84 pisze:A co tu tyrać, wygląd mówi wszystko. Typowi tzw kałmeni - gównoludzie. Pierwszy z lewej gównoczłowiek w katanie nie pranej od 85 roku na dodatek jeszcze płytkę w podłodze podkopuje, aby ktoś sie mógł wypierdolić.
Jednak wolałem zawsze swój wiązany skórzany spoden i skórę;>
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
oj tam, nie wiedziałem est że to ty w tej katanie. nie no, spoko, tylko zdjąć te naszywki, wyprać, obciąć te nitki z rękawów, żeby katana nie wyglądała jak siłą wyrwana bezdomnemu, i jeszcze będzie można w niej chodzić po podwórzu podczas karmienia kur i gęsi.
-
- postuje jak opętany!
:DDDDDDDDDDDDCOFFIN pisze: Jednak wolałem zawsze swój wiązany skórzany spoden i skórę;>
- manieczki
josi - a co sadzisz o glanach?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- flow
- postuje jak opętany!
Najlepsze ciuchy gówno dają gdy się ma spasiony bebech i 28cm w bicu.
- manieczki
zazdrosc postury?
- flow
- postuje jak opętany!
Powinienem napisać ssij wora ale się jeszcze podniecisz ;)
- Lykantrop
zekke, to Ty?flow pisze:Najlepsze ciuchy gówno dają gdy się ma spasiony bebech i 28cm w bicu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- turbomalina
- starszy świeżak
- ageless
- zaczyna szaleć

Po przeszło trzech latach wspólnego grania, tysiącach przebytych kilometrów oraz całej masie łez wylanych ze śmiechu wspólnie stwierdziliśmy, że ktoś na samym początku naszego hałasowania pod nazwą The Dead Goats popełnił poważny błąd skutkujący brakiem w dyskografii materiału demo. W ślad za tą myślą, postanowiliśmy nadrobić braki i oto w ciągu 2 mroźnych dni miesiąca lutego 2014r. zarejestrowaliśmy kilka piosenek, które wypełnią próżnię, a całe wydawnictwo jednocześnie nawiąże do dawnych czasów, gdy kasety czy płyty przegrywało się od znajomych, a okładki kserowano.
"Ferox" to 3-utworowe demo, ok. 12 minut muzyki, wydane w formie cdr-u w limitowanej ilości 300-stu, ręcznie numerowanych sztuk, z kserowaną okładką. Do każdego egzemplarza dodatkowo dołączona została naklejka z logo zespołu. Całość będzie dostępna fizycznie od 20 lutego '14, zarówno na koncertach z naszym udziałem jak i wysyłkowo, za zatrważającą kwotę 10 zł + koszty wysyłki.
I to nie wszystko. Dzięki uprzejmości Selfmadegod, wiosną pojawi się 7-calowy split z Revel In Flesh. I nie jest to nasze ostatnie słowo na nadchodzący rok.
Jednocześnie, zapraszamy do odsłuchania jednego z całkowicie premierowych utworów, o wdzięcznie brzmiącym tytule FINAL DEATH.
Oczekujcie najgorszego!
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
pikna piosnka!
winszuję!
winszuję!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
zajebista ta nowa ballada, tak jak lubię :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
- weteran forumowych bitew
Ale dojebaliście! To ja jeszcze zareklamuję tego instrumentala co można odsłuchać na fejsie Kozłów!
- maciek z klanu
ageless pisze:
Po przeszło trzech latach wspólnego grania, tysiącach przebytych kilometrów oraz całej masie łez wylanych ze śmiechu wspólnie stwierdziliśmy, że ktoś na samym początku naszego hałasowania pod nazwą The Dead Goats popełnił poważny błąd skutkujący brakiem w dyskografii materiału demo. W ślad za tą myślą, postanowiliśmy nadrobić braki i oto w ciągu 2 mroźnych dni miesiąca lutego 2014r. zarejestrowaliśmy kilka piosenek, które wypełnią próżnię, a całe wydawnictwo jednocześnie nawiąże do dawnych czasów, gdy kasety czy płyty przegrywało się od znajomych, a okładki kserowano.
"Ferox" to 3-utworowe demo, ok. 12 minut muzyki, wydane w formie cdr-u w limitowanej ilości 300-stu, ręcznie numerowanych sztuk, z kserowaną okładką. Do każdego egzemplarza dodatkowo dołączona została naklejka z logo zespołu. Całość będzie dostępna fizycznie od 20 lutego '14, zarówno na koncertach z naszym udziałem jak i wysyłkowo, za zatrważającą kwotę 10 zł + koszty wysyłki.
I to nie wszystko. Dzięki uprzejmości Selfmadegod, wiosną pojawi się 7-calowy split z Revel In Flesh. I nie jest to nasze ostatnie słowo na nadchodzący rok.
Jednocześnie, zapraszamy do odsłuchania jednego z całkowicie premierowych utworów, o wdzięcznie brzmiącym tytule FINAL DEATH.
Oczekujcie najgorszego!
gdzie po to pisac?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ageless
- zaczyna szaleć
- maciek z klanu
juz znalazlem w internetach i napisalem :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo