Było by bardzo dobrze, bo cenie je sobie jeszcze bardziej niż pełniak.COFFIN pisze: Ciekawe, czy Asli pęknie i wyjdą dema na CD, bo chyba sporo osób o to pyta. Obadamy.
VEMOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: VEMOD

Prophecy Fest will take place on September 19, 2015 in Balve, Germany. 6-8 artists are expected to perform, already confirmed: Empyrium, Amber Asylum and Lifelover.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Silent_Sea
... podobno już jado do Polszy !

- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dobry ten Vemod? jakieś patataje?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
po wklejonym wyżej plakacie sądząc: patatajzja śpiewanablack_lava pisze:dobry ten Vemod? jakieś patataje?
Grrrówno!
- Silent_Sea
takie tam pitolenie, czwarta noo może trzecia liga ... a tak na serio to jeżeli jeszcze nie znasz to już czas, bo inaczej zwyczajnie przegrasz życie :/ http://vemod.bandcamp.com/black_lava pisze:dobry ten Vemod? jakieś patataje?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
takem czuł, widząc ten plakat. nielichie chłopaki, takie metalowce,Plasfodeur pisze:po wklejonym wyżej plakacie sądząc: patatajzja śpiewanablack_lava pisze:dobry ten Vemod? jakieś patataje?
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
to taka rekapitualcja mojej wczesniejszej wypowiedzi na temat zespolu. obroslo toto kultem a teraz poezja spiewana sie kroi na koncertonach. True Black Metal.
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Stwierdzenie, że 'obrosło kultem' mimo wszystko wydaje mi się na wyrost, choć jakieś tam zainteresowanie widać w necie. Kilka osób lubi od początku, kilka załapało fazę trochę później, ale jak pisałem w innym temacie - zbiorowej histerii nie widać. Materiał broni się jak najbardziej, koncertowo też bdb i myślę, że dopiero się rozkręcają. Czekam w chuj na jakiś nowy, studyjny materiał, bo taki 'Der Guder Dor', którego nie ma na debiucie robi smaka na dużo więcej, bo potwierdza, że potencjał jest.
'Come the Blessed Madness'
-
W sumie szkoda, bo VEMOD jest w pytę, a Venter Pa Stormene ma wszystkie plusy post-burzumowego (jedynka ULVER też tu się pałęta) grania z lasu i, uwaga!, żadnych minusów. Dla mnie bomba, często słucham tego materiału przed snem, doskonale wchodzi.COFFIN pisze: zbiorowej histerii nie widać
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Jak dla mnie dwa pierwsze kawalki sa doskonale w tej stylistyce, trzeci to troche przydlugi wypelniacz,a czwarty w sumie jest ok, ale zawsze jak leci to poczatek mi sie kojarzy z jakims westernowym patatajem:)
Troche malo. Ale czesto sie zapetla.
Troche malo. Ale czesto sie zapetla.
niech to miejsce niebawem zniknie
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
To samo mówiłem na początku i nadal wolałbym trzeci kawałek w tonie dwóch pierwszych, ale to plumkanie też ma swój klimat.pr0metheus pisze:Jak dla mnie dwa pierwsze kawalki sa doskonale w tej stylistyce, trzeci to troche przydlugi wypelniacz
A czy to nie przypadkiem tylko wrażenie? Bo przecież czasowo materiał nie odstaje od jakiejś tam, powiedzmy normy. Poza tym zawsze można wrzucić sobie dwa nowsze numery z koncertu i gitara - tym bardziej, że jakość bardzo dobra.pr0metheus pisze:Troche malo. Ale czesto sie zapetla.
'Come the Blessed Madness'
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Mialem na mysli ze malo te 2 utwory,zeby mowic o jakiejs sensacji. Skrot myslowy:) Niemniej czekam bardzo na nowy material.COFFIN pisze: A czy to nie przypadkiem tylko wrażenie? Bo przecież czasowo materiał nie odstaje od jakiejś tam, powiedzmy normy.
niech to miejsce niebawem zniknie