BLOOD INCANTATION

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: BLOOD INCANTATION - INTERDIMENSIONAL EXTINCTION EP

20-09-2019, 22:52

uglak pisze:jak tak patrze na grafike to marnie wykadrowali te okladke. nie ma czaszek.
Ale na koszulkach i longsleeve'ach będą już nasze ukochane czaszeczki :> Kurwa, spłuczę się dokumentnie na te wszystkie merchy i plastyki ;___;

ObrazekObrazekObrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
maciek z klanu

21-09-2019, 09:18

Jak tos będzie zamawiał proszę o pm wcesniej
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Sybir

21-09-2019, 09:34

Bankowo będę zamawiał, ale nie wiem jeszcze, czy samodzielnie, czy ze znajomymi.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Mass-Turbo
postuje jak opętany!

21-09-2019, 10:03

^ również bym się dorzucił
Awatar użytkownika
Sybir

21-09-2019, 10:12

Widzę, że to się skończy hurtowym zamówieniem i słoną opłatą celną :D
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

21-09-2019, 10:14

Sybir pisze:Bankowo będę zamawiał, ale nie wiem jeszcze, czy samodzielnie, czy ze znajomymi.
ze znajomymi.
wrzuć mi info jak będziesz robił zamówienie.
Awatar użytkownika
Sybir

21-09-2019, 10:17

Tak jest, Panie Tato! Drużyna KTDF gotowa i czeka na rozkaz! :D
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

21-09-2019, 11:30

Sybir pisze:Tak jest, Panie Tato! Drużyna KTDF gotowa i czeka na rozkaz! :D
drużyna/gang olsena -:)

dzięki! -:)
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-09-2019, 19:46

Sybir pisze:Okładka, oczywiście, wspaniała. Mam nadzieję, że będzie na coś nadrukowana, np. na pościel lub worek na kapcie.
DeadButDreaming pisze:Bardzo motzno wjechała tutaj paleoastronautyka. Bardzo mi się to podoba.
Triceps będzie zachwycony.
Zaczne doceniac
woodpecker from space
535

21-09-2019, 22:49

Sybir pisze:Widzę, że to się skończy hurtowym zamówieniem i słoną opłatą celną :D
Tak. Chętnie wezmę odzież w rozmiarze dla chłopa, a nie mokrego kota oraz lp i cd. Chętnie. Poza tym chciałem przypomnieć , a może uświadomić, że ta kapela morduje przede wszystkim na żywca. Wspaniała sprawa. Widziałem ich dwa razy, ale po koncercie we warsztacie na Zabłociu do dzisiaj mi instalacja nie trzyma i strużka nogawką płynie. Ktoś pierdolił, że kiedyś to było, a teraz już nie ma. Właśnie jest. Tu i teraz.
Awatar użytkownika
Sybir

21-09-2019, 22:53

Panie starszy, mogę z czystym sumieniem potwierdzić pańskie słowa z perspektywy warszawskiej - zespół zweryfikowany dwukrotnie w różnych klubach. Kto nie widział, ten trąba (sflaczała). Co do zamówienia, to muszę jeszcze ponegocjować z kol. Harlequinem (chyba że robi zamówienie dla siebie i kolegów z Wielkopolski, wtedy nie).
535

21-09-2019, 23:06

Doktorze. Nie róbcie ze mnie dziadka. Mój podeszły wygląd wynika z lat obcowania ze śmiercią. Z tym zamówieniem to był żart. Dam sobie radę.
Awatar użytkownika
Sybir

21-09-2019, 23:09

Nie śmiem nawet, przecież jestem tylko ciut młodszy o Kolegi. Jedziemy na tym samym wózku (choć jeszcze nie inwalidzkim). Tak czy siak, zamówienie klepnę w przedsprzedaży - DDR to nie 20BS, można założyć, że nie będzie obsuwy.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

22-09-2019, 16:51

Obrazek

Okładka i tak mi się podoba, przynajmniej nie jest komputerowo zaprojektowanym potworem.
Awatar użytkownika
Harlequin

22-09-2019, 16:57

moonfire pisze:Obrazek

Okładka i tak mi się podoba, przynajmniej nie jest komputerowo zaprojektowanym potworem.

^^ Swoją drogą bardzo dobry death metal z kanady.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

22-09-2019, 17:47

taka duperela informacyjna.
na tshirtslayer można zobaczyć jak wyglądają szmaty, które (tutaj) kilka osób chce kupić. z rozpoczętej 3 dni temu trasy po usa.
Awatar użytkownika
Harlequin

24-09-2019, 14:35

No to musze coś przyjąć na klatę i mocno zapukac się w pierś. Lubiłem Starszpon, uważałem, ze to ważny album dla współczesnego death metalu, może i nawet jeden z wazniejszych, ale te ochy i achy były trochę przesadzone. Niedawno wymieniłem sprzęt grający i odpaliłem sobie dziś Starszpona raz jeszcze i muszę odszczekać absolutnie wszystkie negatywne słowa jakie o tym wydawnictwie powiedziałem wczęśniej.

Poerwszy raz chyba wydawało mi się, ze słyszałem tu dźwięki, których na wcześniejszym sprzęciiku nie słyszałem. Mnogośc detali, która wcześniej mi się zlewała i rozwadniała to wydawnictwo teraz jest selektywne i w pełni mi wybrzmiewa. Brzmienie tej płyty jest fenomenalne, każdy niuans ma tu swój kącik będąc mniej lub bardziej wyeksponowanym, ale obecnym. Masakra jakaś, jeśli zwrot "nowa jakość" ma jakąś sensowną inkarnację, to Starspawn" czymś takim jest. Jeśli więc w temacie o genialnych płytach ostatnich 10 lat padł ten tytuł to muszę odszczekać moje podśmiechujki pod nosem i podpisać się pod tym obiema rękoma.

No nic, to mze jednak będę mocno czekał na "Hidden History..."
Awatar użytkownika
Bloodcult

24-09-2019, 14:43

Co kupiłeś ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Harlequin

24-09-2019, 14:58

miniwieże Kruger&Matz KM 1598D
535

24-09-2019, 15:18

Harlequin pisze:No to musze coś przyjąć na klatę i mocno zapukac się w pierś. Lubiłem Starszpon, uważałem, ze to ważny album dla współczesnego death metalu, może i nawet jeden z wazniejszych, ale te ochy i achy były trochę przesadzone. Niedawno wymieniłem sprzęt grający i odpaliłem sobie dziś Starszpona raz jeszcze i muszę odszczekać absolutnie wszystkie negatywne słowa jakie o tym wydawnictwie powiedziałem wczęśniej.

Poerwszy raz chyba wydawało mi się, ze słyszałem tu dźwięki, których na wcześniejszym sprzęciiku nie słyszałem. Mnogośc detali, która wcześniej mi się zlewała i rozwadniała to wydawnictwo teraz jest selektywne i w pełni mi wybrzmiewa. Brzmienie tej płyty jest fenomenalne, każdy niuans ma tu swój kącik będąc mniej lub bardziej wyeksponowanym, ale obecnym. Masakra jakaś, jeśli zwrot "nowa jakość" ma jakąś sensowną inkarnację, to Starspawn" czymś takim jest. Jeśli więc w temacie o genialnych płytach ostatnich 10 lat padł ten tytuł to muszę odszczekać moje podśmiechujki pod nosem i podpisać się pod tym obiema rękoma.

No nic, to mze jednak będę mocno czekał na "Hidden History..."
Ja jednak myślę, że podniecasz się trzecią ligą. Zupełnie niepotrzebnie. Mamy przecież Deicide i Morbid Angel.
ODPOWIEDZ