No cóż, nie mogę nie przyznać Panu racji.twoja_stara_trotzky pisze:To, że Voivod jest lepszym i ważniejszym zespołem niż Morbid Angel to jest oczywista oczywistość. Podobnie jak to, że ten zespół nagrał przynajmniej pięć płyt wybitnych i kolejne dwie bliskie ideału.
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Re: Voivod
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- koreaniec
- w mackach Zła
No, ale jak przyjdzie zawodnik z ciężkiej (MA), to chyba skasuje piórkowca, obiektywnie. ;)Deathless King pisze:Obydwaj nie macie racji. V = MA, chociaż inna kategoria wagowa.
Lefthandpathyoga
- Deathless King
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
"Phobos", ma się rozumieć nie słyszałeś? :)koreaniec pisze:No, ale jak przyjdzie zawodnik z ciężkiej (MA), to chyba skasuje piórkowca, obiektywnie, ;)Deathless King pisze:Obydwaj nie macie racji. V = MA, chociaż inna kategoria wagowa.
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Ale MA to właśnie taki piórkowiec, kompletna nisza - jakiś podgatunek podgatunku (death metal). Gdzie im w ogóle stawać w szranki z jednym z najciekawszych zespołów rockowych ostatnich 30 lat. ;)koreaniec pisze:No, ale jak przyjdzie zawodnik z ciężkiej (MA), to chyba skasuje piórkowca, obiektywnie. ;)Deathless King pisze:Obydwaj nie macie racji. V = MA, chociaż inna kategoria wagowa.
-
- rasowy masterfulowicz
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę. Gdzie nie wejdę to na dzień dobry takie kwiatki, że mi się odechciewa muzyki słuchać.
- twoja_stara_trotzky
No właśnie nie jest wedle mojej (jedynej słusznej) logiki. ;)Mort pisze:Ej, a od Led Zeppelin to Voivod też jest lepszy?
To zależy ile ważysz. :))koreaniec pisze:No, ale jak przyjdzie zawodnik z ciężkiej (MA), to chyba skasuje piórkowca, obiektywnie. ;)Deathless King pisze:Obydwaj nie macie racji. V = MA, chociaż inna kategoria wagowa.
- koreaniec
- w mackach Zła
a) gdybym miał słuchać muzyki na podstawie tego co przeczytam, to już dawno dałbym sobie spokójBonny pisze:Ja pierdolę. Gdzie nie wejdę to na dzień dobry takie kwiatki, że mi się odechciewa muzyki słuchać.
b) zgorzkniałeś, obejrzyj jakiś dobry sitcom, albo lepiej pójdź na rower, wiosna w końcu się zrobiła za oknem
c) negatywne, czy nawet bzdurne opinie, zmuszają mnie, żeby do danej rzeczy wrócić, odsłuchać i utwierdzić się w jedynie słusznym twierdzeniu, powiedzieć sobie "to ja mam tu rację", to bardzo higieniczne
Lefthandpathyoga
- Bezdech
Re: VOIVOD
Kurwa, co za dzień. W jednym temacie Queen vs. Blasphemy, w drugim Voivod kontra Led Zeppelin. Chyba oznaczę w kalendarzu jako nowe święto absurdu.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Riven
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Xapapote
Ludzi, którzy porównują muzykę do boksu powinno się topić w fosie.koreaniec pisze:No, ale jak przyjdzie zawodnik z ciężkiej (MA), to chyba skasuje piórkowca, obiektywnie. ;)Deathless King pisze:Obydwaj nie macie racji. V = MA, chociaż inna kategoria wagowa.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
No nieźle tekst chłopaki pisali w samolocie...est pisze:
Nie wiem, czy moje serce to wytrzyma
-
- rasowy masterfulowicz
Jakie seciki teraz grają? Trochę średnio mi pasuję następna niedziela , no ale chyba jednak wypada być!
- YNKE
- w mackach Zła
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Riven
- Kontakt: