KORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KORN
No troche cie ponioslo jester w tych fantazjach, nigdy nigdzie nie napisalem, ze slucham Limp Bizkit ale tak czy srak w ustach sluchacza (spuszcze litosciwa kurtyne milczenia na te liste ) to tez brzmi conajmniej fajnie :Dhcpig pisze:Fajnie to brzmi w ustach słuchacza Limp Bizkit :)Triceratops pisze:Zywil sie dobrze, nie sluchal korna, madry czlowiek
woodpecker from space
- Triceratops
No Gurd lepszy, metalowszy, ale niestety sprzedalem jakiemus bandycie :)[V] pisze:triceps woli przecież Gurd niż jakiś tam Korn :)
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie przypominam sobie żebym słuchał jakiegoś kompromitującego zespołu, ale dobrze pamietam jak zapodawałeś tutaj linki z jakimiś niby fajnymi numerami LB i spuszczałeś się nad gitarzystą, tak moi kochani tak było! Mówię jak jest.Triceratops pisze:(spuszcze litosciwa kurtyne milczenia na te liste )
Ostatnio zmieniony 12-08-2013, 18:50 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
-
cacus Drona: mniej znane = lepsze.Triceratops pisze:No Gurd lepszy, metalowszy[V] pisze:triceps woli przecież Gurd niż jakiś tam Korn :)
;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
trochę pomogę :Dhcpig pisze:Nie przypominam sobie żebym słuchał jakiegoś kompromitującego zespołu, ale dobrze pamietam jak zapodawałeś tutaj linki z jakimiś niby fajnymi numerami LB i spuszczałeś się nad gitarzystą, tak moi kochani tak było! Mówię jak jest.Triceratops pisze:(spuszcze litosciwa kurtyne milczenia na te liste )
jester pisze:Ok, najlepsze 20 płyt 00'-09' + założenie 1płyta na zespół +wersja metal. No i wiem, że początek dekady liczy się od '01 ale trudno - dostosowuję się do potrzeb przeklejonego topicu.
1. GORGOROTH incipit satan
2. SHINING eerie cold
3. MAYHEM grand declaration of war
4. DARKTHRONE plaguewielder
5. MURDER SQUAD unsane insane & mentally deranged
6. BATHORY destroyer of worlds (w sumie to taka kreatywna retrospekcja, ale słucha się doskonale)
7. ONDSKAPT draco sit mihi dux
8. MORBID ANGEL heretic
9. REPUGNANT epitome of darkness
10. DEATHSPELL OMEGA crushing the holy trinity (diabolus absconditus)
11. ENTOMBED inferno (chociaż tutaj nie wiem, czy nie wrzuciłbym raczej któregoś Mastodon)
12. MGŁA further down the nest
13. ZYKLON world ov worms
14. WITCHMASTER masochistic devil worship
15. PROFANUM musaeum esotericum
16. LIFELOVER pulver
17. SATYRICON now, diabolical
18. GOSPEL OF THE HORNS a call to arms
19. ARCTURUS the sham mirror
20. ULVER blood inside (tak - to nie metal ale muszę po prostu, alternatywą będzie pusty slot)
Masz coś do którejś ww? Wszystko rejony od 9/10.
Coś tam było! Człowiek!
- hcpig
Faktycznie, same guilty pleasures, machopedalski Gospel of the Horns, garażowe gówno Darkthrone, avantpedalski Mayhem, wieśniacko-ludyczny Entombed.... i wlepił to koleś który w analogicznej liście zapodał almighty Dark Tranquility :) n/c
Yare Yare Daze
- Skaut
- Lykantrop
Nie bez powodu naście lat temu mówiło się na nich i pokrewnych stylistycznie "pawian metalowcy", a gatunek przez nich tworzony "pawian metal".Zenek pisze:Korna słucha się zajebiście jak człowiek nie widzi teledysku itp. - jak oni się tak smiesznie gibają ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Albo black skejci. W sumie po modzie na symfoniczny i wampiryczny BM to, to już wydawało się wtedy, że gorzej być nie może. A tu, o proszę, niespodzianka. Jednak może.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
Preosze cie kurwa, znajdz jakis cytat :D Wlepialem jakies kawalki i pisalem o tym gitarzysice Wesie jakimstam z czarnymi oczami w kontekscie tego calego numetalu, bo dyskusja byla na temat tego czyja racja jest czyjsza ale nic nie pisalem o tym, ze slucham a tym bardziej lubie :D Troche powagi ;Dhcpig pisze:Nie przypominam sobie żebym słuchał jakiegoś kompromitującego zespołu, ale dobrze pamietam jak zapodawałeś tutaj linki z jakimiś niby fajnymi numerami LB i spuszczałeś się nad gitarzystą, tak moi kochani tak było! Mówię jak jest.Triceratops pisze:(spuszcze litosciwa kurtyne milczenia na te liste )
woodpecker from space
-
ten zespół wbrew obiegowej opinii również ma w swoim dorobku dobre utwory.sugerujecie sie tym co widzieliscie w mtv czy jakiejs viva I stąd te wasze wszytskie mądrości.hcpig pisze:Ale tu mowa była o Lump z Beskid.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
a nawet i płyty ;)[V] pisze:ten zespół wbrew obiegowej opinii również ma w swoim dorobku dobre utwory.hcpig pisze:Ale tu mowa była o Lump z Beskid.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
Alesz skond, przeca napisalem, ze Gurd jest metalowiejszy, takie tam przedluzenie bodajze Poltergeist :)[V] pisze:cacus Drona: mniej znane = lepsze.Triceratops pisze:No Gurd lepszy, metalowszy[V] pisze:triceps woli przecież Gurd niż jakiś tam Korn :)
;)
woodpecker from space
- hcpig
Triceratops pisze:
ja np lubie sobie raz na 6 lat posluchac NOokie, a teraz posluchalem jzu 3 raz w tej 10 latce :)
posluchaj i poczuj ten flow, wes borland tez ma reke do ciekawych riffow ;)
NOOKIE
Ale ja na fali rewizji wszelakich zapodałem całą płytę, coś mnie podkusiło 'a może jednak...'i potem czułem się taki 'brudny'.[V] pisze:
ten zespół wbrew obiegowej opinii również ma w swoim dorobku dobre utwory.sugerujecie sie tym co widzieliscie w mtv czy jakiejs viva I stąd te wasze wszytskie mądrości.
Ostatnio zmieniony 12-08-2013, 20:10 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze