A mi się wydaje, że lepiej byłoby takie płyty zniszczyć niż je puszczać za grosze - bo to źle robi i wytwórni i zespołowi. Często ludzie pogardliwie podchodzą do naprawdę dobrych płyt tylko dlatego, że leżą one w koszykach przecenione do 9,99 a z drugiej strony budują sztuczny kult zespołów przeciętnych, tylko dlatego, że ich płyty osiągają ogromne ceny.Morph pisze: Man, naprawdę, czasem nawet bardziej opłaca się rozdawać resztę nakładu za darmo (Agonia mi ostatnio do paczek dorzucała jakieś swoje stare CDki) niż trzymać sztucznie wysoką cenę.
1349
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: 1349
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja nie podchodze do tego pogardliwie.poukladalem sobie na polkach lata temu cale dyskografie Deep Purple czy King Crimson i wiele innych,plyty po 10 zl sztuka albo taniej.wciaz kupuje mnóstwo zajebistych plyt od AC/DC po Cabaret Voltaire w podobnych cenach.luknij na amazon albo discogs kiedys Marian.
Ostatnio zmieniony 24-11-2012, 22:52 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt:
No niby tak, idealizm fajna rzecz, ale rynek rynkiem i chęć zminimalizowania strat jest dość naturalna.
Pewnie, że fajnie by było, jakby każda płyta była wypuszczana w takim nakładzie, żeby wszyscy chętni mogli ją nabyć a nadmiar nie zalegał po magazynach, ale życie to nie jebajka.
Pewnie, że fajnie by było, jakby każda płyta była wypuszczana w takim nakładzie, żeby wszyscy chętni mogli ją nabyć a nadmiar nie zalegał po magazynach, ale życie to nie jebajka.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
This kurwa. W zeszłym tygodniu kupiłem parę płytek Godflesh, Sunn O))) i innych takich po 3-6$ sztuka. Mam je deprecjonować z tego powodu? Jak mnie longin na Monster Magnet sprał to kupiłem sobie ich albumy po 20zł sztuka i naprawdę nie uważam, żeby były gorsze od Dodsengeli po 60.[V] pisze:ja nie podchodze do tego pogardliwie.poukladalem sobie na polkach lata temu cale dyskografie Deep Purple czy King Crimson i wiele innych,plyty po 10 zl sztuka albo taniej.wciaz kupuje mnóstwo zajebistych plyt od AC/DC po Cabaret Voltaire w podobnych cenach.luknij na amazon albo discogs kiedys Marian.
Give birth to something dead
- jaszyn
- postuje jak opętany!
nie jak mozna kupoawc tak zjebiste plyty po tak niskich cenacjh, cos tu jest nie tak;)[V] pisze:ja nie podchodze do tego pogardliwie.poukladalem sobie na polkach lata temu cale dyskografie Deep Purple czy King Crimson i wiele innych,plyty po 10 zl sztuka albo taniej.wciaz kupuje mnóstwo zajebistych plyt od AC/DC po Cabaret Voltaire w podobnych cenach.luknij na amazon albo discogs kiedys Marian.
-
no wlasnie.na zachodzie mozna kupic wiele klasycznych plyt za psie pieniadze.w tym roku kupilem cos ok 900 tytulów i nie wydalem na to nie wiem jakiej fortuny;)Morph pisze:This kurwa. W zeszłym tygodniu kupiłem parę płytek Godflesh, Sunn O))) i innych takich po 3-6$ sztuka. Mam je deprecjonować z tego powodu? Jak mnie longin na Monster Magnet sprał to kupiłem sobie ich albumy po 20zł sztuka i naprawdę nie uważam, żeby były gorsze od Dodsengeli po 60.[V] pisze:ja nie podchodze do tego pogardliwie.poukladalem sobie na polkach lata temu cale dyskografie Deep Purple czy King Crimson i wiele innych,plyty po 10 zl sztuka albo taniej.wciaz kupuje mnóstwo zajebistych plyt od AC/DC po Cabaret Voltaire w podobnych cenach.luknij na amazon albo discogs kiedys Marian.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Nie wiedziałeś o tym, że większość ludzi ma g... zamiast mózgu? Co to za pomysł?Maria Konopnicka pisze:A mi się wydaje, że lepiej byłoby takie płyty zniszczyć niż je puszczać za grosze - bo to źle robi i wytwórni i zespołowi. Często ludzie pogardliwie podchodzą do naprawdę dobrych płyt tylko dlatego, że leżą one w koszykach przecenione do 9,99 a z drugiej strony budują sztuczny kult zespołów przeciętnych, tylko dlatego, że ich płyty osiągają ogromne ceny.Morph pisze: Man, naprawdę, czasem nawet bardziej opłaca się rozdawać resztę nakładu za darmo (Agonia mi ostatnio do paczek dorzucała jakieś swoje stare CDki) niż trzymać sztucznie wysoką cenę.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Skaut
o jejku jej. To straszne, że JACYŚ ludzie pogardliwie podchodzą do naprawdę dobrych płyt. Przestań się mazać. Sam kiedyś miałeś w dupie inne niż metal gatunki, a teraz jakaś skrucha dla plebsu. Ile Ty w ogóle masz lat?Maria Konopnicka pisze:A mi się wydaje, że lepiej byłoby takie płyty zniszczyć niż je puszczać za grosze - bo to źle robi i wytwórni i zespołowi. Często ludzie pogardliwie podchodzą do naprawdę dobrych płyt tylko dlatego, że leżą one w koszykach przecenione do 9,99 a z drugiej strony budują sztuczny kult zespołów przeciętnych, tylko dlatego, że ich płyty osiągają ogromne ceny.Morph pisze: Man, naprawdę, czasem nawet bardziej opłaca się rozdawać resztę nakładu za darmo (Agonia mi ostatnio do paczek dorzucała jakieś swoje stare CDki) niż trzymać sztucznie wysoką cenę.
Coś tam było! Człowiek!
- manieczki
najlepszy 1349 to Revelations of the Black Flame (Demonoir nie słyszałem, ale jak wrócili do nakurwu to nadal RotBF najlepsiejszy)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No jaha że najlepsza. 1>>2>3 i potem dopiero te dwa wymęczone kloce. Gary, wiosła, wokale i przede wszystkim BRZMIENIE (tak, to syfiate, zapiaszczone brzmienie) na jedynce, to najlepsze co ten zespół wypuścił. No i nie wypada zapomnieć o zajebistym coverze Mayhem.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Skaut
- Skaut
http://www.terrorizer.com/news/video/13 ... terrorizer" onclick="window.open(this.href);return false;
Coś tam było! Człowiek!
- manieczki
- manieczki
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... -cauldron/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
w sumie to lubie ten zespo..l bo po co sluchac x kapel ktore graja rozne gatunki skoro 1349 nie ma jakiejkolwiek tozsamosci = graja to co im sie akurat zachce. Ja to kupuje