GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: koniec gorgoroth
Kvarforth,Maniac,Euro,cos mi sie wydaje ,ze Fenriz też jest ciepły ciekawe kto nastepny ,black metal staje się wylęgarnia pedałów
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
pytam jak to kolejny bo caly ten temat traktuje o pedalstwie w gorgoroth, wiec to zaden news
this is a land of wolves now
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
uwazam, ze kolejny jest Rob Darken, od dawna w pewnych kregach sie mowi, ze heros z Wrocka jest mieki jak flak z parowy
- Tymothy
- postuje jak opętany!
uuuuu ceny plyt Gorgoroth na allegro spadna na leb na szyje 

Hello darkness, my old friend
- Maleficio
- Kontakt:
Riven pisze:jak to kolejny?
btw, czy ktos zwrocil uwage na nazwisko Ghaala?
;D(..) przekonuje Gaahl, którego prawdziwe nazwisko brzmi Kristian Eivind Espedal.
w sumie to nie jestem zadnym homofobem, i on moze byc kim chce, moze nawet dymac maupki z Zoo ale najbardziej mnie wkurwia, ze koles ma tak chujowy wokal, ze az sie w glowie nie miesci jak mozna tak sie wypromowac z tak marnymi zdolnosciami!?!?!
- Adrian696
Ty, ale ja tez to słyszałem i to jakis czas temu, od osób które były z nim w dość zażyłych kontaktach...Maleficio pisze:uwazam, ze kolejny jest Rob Darken, od dawna w pewnych kregach sie mowi, ze heros z Wrocka jest mieki jak flak z parowy
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
ja tylko wiem, ze dlugopis jest homo a kto jeszcze inny? So it's done lubi Gorgoroth?
- rob
- w mackach Zła
a Jester lubi ShiningMaleficio pisze:ja tylko wiem, ze dlugopis jest homo a kto jeszcze inny? So it's done lubi Gorgoroth?

jebać frajerów
- Najprzewielebniejszy
tak jest!
zróbcie łapankę i czystkę!
nie będzie pedał pluł nam w twarz!
ni forum nam forum kakalił!
czysty my naród, męska brać!
królewski szczep metalowy !!
zróbcie łapankę i czystkę!
nie będzie pedał pluł nam w twarz!
ni forum nam forum kakalił!
czysty my naród, męska brać!
królewski szczep metalowy !!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- 4m
- weteran forumowych bitew
Poszlak na forum jest naprawdę sporoMaleficio pisze:ja tylko wiem, ze dlugopis jest homo a kto jeszcze inny? So it's done lubi Gorgoroth?

Aż trudno uwierzyć, że MORBOSIDAD to kapela pochodząca z kraju Myszki Miki, tuczących kanapek z wołowiną, ludzi z wielkimi brzuchami i piwa, które smakuje jakby ktoś wypłukał butelkę po tym co zwykle pijamy wieczorami (zanim zajrzałem na metal-archives intuicyjnie kojarzyłem ich z Meksykiem). W tym tygodniu zakupiłem ich płytę o bardzo nieamerykańsko brzmiącym tytule "Cojete a Dios por el Culo" i już po pierwszym przesłuchaniu MORBOSIDAD zrobił mi to samo co dwa diabełki na okładce pewnemu jegomościowi z koroną cierniową na głowie. Ktoś schwycił moją głową, poczułem ciepło na szyi i jednoczesnie niemiłosierny ból w odbycie? Czy było przyjemnie? Sam nie wiem...[...], ale jednocześnie nie sposób temu odmówić uroku.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Block69
Zła nazwa tematu. Jak to powiedział John Kramer w Saw V "to dopiero początek".
Będzie płyta nagrana przez Infernusa, potem przez Gaahla (Frost na garach bydzie) i ambientowa płyta Gaahla która pewnie będzie idealna do działu "przy jakiej muzyce sie dmuchacie?".
Będzie płyta nagrana przez Infernusa, potem przez Gaahla (Frost na garach bydzie) i ambientowa płyta Gaahla która pewnie będzie idealna do działu "przy jakiej muzyce sie dmuchacie?".
PENIS METAL
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie lubie Gorgoroth jebana dzifko, ani nigdy nie lubiłem, stul pysk!Maleficio pisze:ja tylko wiem, ze dlugopis jest homo a kto jeszcze inny? So it's done lubi Gorgoroth?
Większośc z użytkowników tego forum niestety jara się pedalskimi dźwiękami, świadczy to o całkowitym braku zrozumienia BM. Najśmieszniejsze jest to, że jak wyjdzie prawda na jaw, to ludzie zaczynają zaprzeczać.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- ultravox
No przestań już, bo ze śmiechu pęknę. Gorgoroth to bardzo dobra kapela, szczególnie ostatnia, zajebista płyta.So_It_Is_Done pisze: świadczy to o całkowitym braku zrozumienia BM.
Gdybyś nie wiedział, że koleś jest pedałem, to pewnie latałbyś w ich koszulkach, bo to też taka kakofonia i mają zajebisty merch.

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Zniechęciłem się do Gorgoroth słuchając Pentagram i Antichrist, czyli w czasach jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to Black Metal. Więc do Ciebie również uprzejma prośba o zamknięcie japy.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
So_It_Is_Done pisze:Większośc z użytkowników tego forum niestety jara się pedalskimi dźwiękami, świadczy to o całkowitym braku zrozumienia BM.
leżęultravox pisze: Gdybyś nie wiedział, że koleś jest pedałem, to pewnie latałbyś w ich koszulkach, bo to też taka kakofonia i mają zajebisty merch.

Coś tam było! Człowiek!
- 4m
- weteran forumowych bitew
Re:
Nie żebym ten, ale ma tutaj akurat rację.Skaut_Kwatermaster pisze:leżęSo_It_Is_Done pisze:Większośc z użytkowników tego forum niestety jara się pedalskimi dźwiękami, świadczy to o całkowitym braku zrozumienia BM.![]()
![]()
![]()
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
vulture pisze:WYPIERDOLCIE STĄD TEGO PEDAŁA
Widzę, że masz autodestrukcyjny nastój frajerze cwelony po śmietnikach?