Tutaj niestety tak.Drone pisze:
To też poważne kandydatury, a najpoważniejsza z nich to "Doom Skeptron" DESECRESY, być może ku zaskoczeniu wielu, gdyż ten doskonały materiał został tutaj kompletnie zlekceważony.
DEAD CONGREGATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: DEAD CONGREGATION
-
- weteran forumowych bitew
panowie i panie ktoś 1 ma jeszcze w sprzedaży?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nic się nie dzieje, kolega Drone listy nie zapodał, nie tak to miało wyglądać:) Czekamy na przełamanie opłatkiem w ten czas świąteczny z oczekiwaniem jak pierwszy raz u Kazia na wyjeździe harcerskim:)
- Sybir
W oficjalnej sprzedaży już chyba nie ma, trzeba czatować na allegro/ebay/amazon/discogs.aniola pisze:panowie i panie ktoś 1 ma jeszcze w sprzedaży?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
A pomyśleć, że trzy miesiące temu miałem dwie kopie na zbyciu i porozdawałem po znajomych za flaszkę wódki na wymianie za uściski i ciepłe słówka do uszka:)Sybir pisze:W oficjalnej sprzedaży już chyba nie ma, trzeba czatować na allegro/ebay/amazon/discogs.aniola pisze:panowie i panie ktoś 1 ma jeszcze w sprzedaży?
Ostatnio zmieniony 25-12-2015, 23:51 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Tomaszu, Tomasz - ja po alkoholizacji nawet nie zbliżam się do moich zbiorów :D
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Ja to robię dla moich ziomali zawsze spóźnionych o te 15 minut a wiem, że później będą żałować zbyt póżno dokonanych zakupów:)Sybir pisze:Tomaszu, Tomasz - ja po alkoholizacji nawet nie zbliżam się do moich zbiorów :D
taka matka teresa
-
A piesa krew nawet byśmy więcej wypili:)))Wystarcza mi ceny kolesi którzy na koncercie hurtowo kupowali:))))))no niestety jedynki nie mielitomaszm pisze:A pomyśleć, że trzy miesiące temu miałem dwie kopie na zbyciu i porozdawałem po znajomych za flaszkę wódki na wymianie za uściski i ciepłe słówka do uszka:)Sybir pisze:W oficjalnej sprzedaży już chyba nie ma, trzeba czatować na allegro/ebay/amazon/discogs.aniola pisze:panowie i panie ktoś 1 ma jeszcze w sprzedaży?
-
A pomyśleć, że trzy miesiące temu miałem dwie kopie na zbyciu i porozdawałem po znajomych za flaszkę wódki na wymianie za uściski i ciepłe słówka do uszka:)[/quote]
A piesa krew nawet byśmy więcej wypili:)))Wystarcza mi ceny kolesi którzy na koncercie hurtowo kupowali:))))))no niestety jedynki nie mieli[/quote]
:) I tak sobie pomyślałem , że można na forume otworzyć odrębny temat gdzie będziemy umieszczać pozycję które nam się powielają i które chcemy upłynnić na wymianę tudzież porozdawać za wysokoprocentowe napoje wyskokowe oraz te pozycje które poszukujemy- ja chciałbym takową listę zamieścić tam w stopce zamiast "lej wódkę" wkleić listę płyt poszukiwanych. Kilka osób o dobrych duszach z forume już mi w podobny sposób pomogło śledząc moje wpisy a to będzie stanowiło dodatkowe ułatwienie.
A piesa krew nawet byśmy więcej wypili:)))Wystarcza mi ceny kolesi którzy na koncercie hurtowo kupowali:))))))no niestety jedynki nie mieli[/quote]
:) I tak sobie pomyślałem , że można na forume otworzyć odrębny temat gdzie będziemy umieszczać pozycję które nam się powielają i które chcemy upłynnić na wymianę tudzież porozdawać za wysokoprocentowe napoje wyskokowe oraz te pozycje które poszukujemy- ja chciałbym takową listę zamieścić tam w stopce zamiast "lej wódkę" wkleić listę płyt poszukiwanych. Kilka osób o dobrych duszach z forume już mi w podobny sposób pomogło śledząc moje wpisy a to będzie stanowiło dodatkowe ułatwienie.
- IMP-|-OUS
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=3408" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Może dokończymy ten wątek jak już w tym temacie się zaczął? Takie opus magnum ostatniej pięciolatki bo padły odważne deklaracje ,nic się nie dzieje a ciekawość żyć nie daje.
-
A piesa krew nawet byśmy więcej wypili:)))Wystarcza mi ceny kolesi którzy na koncercie hurtowo kupowali:))))))no niestety jedynki nie mieli[/quote]tomaszm pisze:A pomyśleć, że trzy miesiące temu miałem dwie kopie na zbyciu i porozdawałem po znajomych za flaszkę wódki na wymianie za uściski i ciepłe słówka do uszka:)
:) I tak sobie pomyślałem , że można na forume otworzyć odrębny temat gdzie będziemy umieszczać pozycję które nam się powielają i które chcemy upłynnić na wymianę tudzież porozdawać za wysokoprocentowe napoje wyskokowe oraz te pozycje które poszukujemy- ja chciałbym takową listę zamieścić tam w stopce zamiast "lej wódkę" wkleić listę płyt poszukiwanych. Kilka osób o dobrych duszach z forume już mi w podobny sposób pomogło śledząc moje wpisy a to będzie stanowiło dodatkowe ułatwienie.[/quote]
Dobry pomysł ale admini ten temat jak założyłem wywalili /jeśli dobry człek zrobił by mi kopię jedynkę audio(pieprzyć piratów) pokrywam koszty i browara/ewentualnie jeśli ktoś do 5 dyszek trafi proszę o zakup
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
tomaszm pisze:
A co masz ciekawego w zbiorach co Ci się dubluje i ewentualnie za flaszkę mógłbyś bez płaczu oddać w dobre ręce?
- Sybir
Otóż to, znalazłoby się kilka flaszek :D
-
Drone pisze:Rattlehead pisze:Ignivomous proszę ja kolegi.To poważne kandydatury, których się oczywiście spodziewałem. Proszę o kolejne, a utrącę je za jednym zamachem w zbiorczym poście.Sybir pisze:Ja bym dorzucił jeszcze Mitochondrion, o ile tę bandę rozpatrujemy w kategorii li tylko death metalowej.
Droinciu, Dronciu widzę, że ludzi podkurwiasz od rana i masz spory bagaż wolnego czasu:) Czekam na zatracenie pozycji które padły podczas rozmowy:)
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
w październiku zagrają we Wro drodzy koledzy (25 październik) razem z Incarceration
In a world of compromise...some don't
- Sybir
Czy ich promotor nie zna jakichś polskich miast, gdzie mogliby zagrać, a nie tylko Breslau i Breslau? Ile można? :D
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Dokładnie, jakiś Gdańsk albo chociaż Warszawa by się przydały.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no to mam 2 obowiązkowe wypady do rodzinnego Wr ;-) (1.GM/ 2.DC )KAKAESIAK pisze:w październiku zagrają we Wro drodzy koledzy (25 październik) razem z Incarceration
jestem leniwy jak sam skurwysyn, ale, ale …
lys på slutten av lys
- IMP-|-OUS

DEAD CONGREGATION (gr) / Incarceration (br) • “Sombre Martyrium over Europe TOUR” • 22nd October – 5th November 2016
This tour will be to promote our next new release, 'SOMBRE DOOM'. More info soon.
Saturday 22nd Oct.Glasgow, Scotland - Caledonian Darkness II Fest
Sunday 23rd Oct.Hamburg, Germany - Bambi Galore
Monday 24th Oct.Copenhagen, Denmark - Loppen
Tuesday 25th Oct.Wroclaw, Poland - Ciemna Strona Miasta
Wednesday 26th Oct.Nürnberg, Germany - Kunstverien Z-Bau
Thursday 27th Oct.Antwerpen, Belgium - Het Bos
Friday 28th Oct.London, UK - Nambucca
Saturday 29th Oct.Manchester, UK - Star & Garter
Sunday 30th Oct.Limerick, Ireland - Siege of Limerick Fest
Monday 31st Oct.Bristol, UK - Exchange
Tuesday 1st Nov.Nantes, France - Le Ferrailleur
Wednesday 2nd Nov.France/Switzerland - Show needed!
Thursday 3rd Nov.Germany/Belgium - Show needed!
Friday 4th Nov.Wolfsburg, Germany - s.v. Jugendhaus Ost
Saturday 5th Nov.Dresden, Germany - Chemiefabrik w/Ares Kingdom (us) + Pentacle (nl)
Poster designed by Nikos Tsiolis