LOST SOUL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Lost Soul
miałem na myśli poletko black / death
- YNKE
- w mackach Zła
Re:
Nie miał czasu, bo knajpę prowadziłSkaut pisze:się nasłuchał sporo dobrych płyt przez ten okresCarlos_Satana pisze:Wywiad na metal.pl
Powiedz mi, co stało się później? Testament “The Gattering”, 3 ostatnie płyty Dimmu Borgir i Mayhem „Ordo ad Chao”??? Pięć dobrych płyt w ciągu 14 lat?

„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
jak sie mozna jednoczesnie zachwycac Ordo Ad Chao i ostatnimi gownami Dimmu Borgir to dla mnie tajemnica niepojeta...
this is a land of wolves now
- wombat
- zaczyna szaleć
To akurat słychac na nowym Behemothtwoja_stara_trotzky pisze:ale co byś nie mówił, to akurat Ner doskonale się orientuje w tym, co się w muzyce dziej.

- twoja_stara_trotzky
a dla mnie tajemnicą jest, jak można w ogóle kupować jakieś Lost Soul, nie znając na pamięć dyskografii Primus 

- wombat
- zaczyna szaleć
Z góry zaznaczam, że nie kupiłem Lost Soul ani nie znam na pamięć dyskografii Primus, ale wytłumacz mi trotzky, co ma jedno do drugiego?twoja_stara_trotzky pisze:a dla mnie tajemnicą jest, jak można w ogóle kupować jakieś Lost Soul, nie znając na pamięć dyskografii Primus
- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
to mniej więcej coś takiego, jak twierdzenie, że czyimś hobby jest kino i pierdolenie przez pół dnia o tym, czy lepszy jest Avatar czy Wojny Klonów przy jednoczesnym kompletnym braku znajomości najlepszych filmów z lat 60, 70, 80...
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Czyli co, nie można słuchac Lost Soul bez znajomosci Primus? Czy mozna sluchac, ale nie mozna się wypowiadac?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- ultravox
- zahartowany metalizator
- twoja_stara_trotzky
wszystko można.
-
- rasowy masterfulowicz
nie można, ja już lost soul nie słucham , teraz będę słuchał Primus. I dzieki bogu

- wombat
- zaczyna szaleć
Mozliwe, ja słucham muzyki dla przyjemnosci i jakims wielkim hobby tego nie nazwę. Nie znam pewnie polowy zespolow ktore powinienem znac, ale za jakąś wyrocznię też się nie uważamtwoja_stara_trotzky pisze:to mniej więcej coś takiego, jak twierdzenie, że czyimś hobby jest kino i pierdolenie przez pół dnia o tym, czy lepszy jest Avatar czy Wojny Klonów przy jednoczesnym kompletnym braku znajomości najlepszych filmów z lat 60, 70, 80...

- Triceratops
Nie wiem dlaczego ale nigdy mi nie przyszlo do glowy zeby posluchac Lost Soul, zatem ktos mi powie czy warto w ogole sie za to brac?
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
Primus to tylko taka zmienna w równaniu. sobie wstawić można trzysta innych rzeczy za nią, po prostu sobie nagle uświadomiłem, że kilku szanownych użytkowników, których miałem za dość osłuchanych, w zasadzie tego biednego Primusa nie zna, co wydawało mi się jeszcze przed chwilą niemożliwe (jak kurwa można nie mieć na półce przynajmniej tych 4-5 płyt Primus?!?).
dla mnie to jest jakiś fenomen, że się dyskutuje o jakiejś drugiej lidze krajowego death metalu zaprawianego sporą wsią, kiedy na wyciągnięcie ręki tyle zajebistej muzyki do poznania jest...
dla mnie to jest jakiś fenomen, że się dyskutuje o jakiejś drugiej lidze krajowego death metalu zaprawianego sporą wsią, kiedy na wyciągnięcie ręki tyle zajebistej muzyki do poznania jest...
- wombat
- zaczyna szaleć
Za 2 ostatnie płyty możesz chwycić, co ci szkodzi.Triceratops pisze:Nie wiem dlaczego ale nigdy mi nie przyszlo do glowy zeby posluchac Lost Soul, zatem ktos mi powie czy warto w ogole sie za to brac?
-
a jak się jednak nie weźmiesz, to też nic strasznego się nie stanie 

- Riven
- Kontakt:
no ale, jakby nie patrzec, jest to temat o tej kapeli, do tego dosc rozpoznawalnej na polskiej scenie, wiec czemu sie dziwisz? zaloz temat o Primus, wypierz, napisz dlaczego przerwy miedzy ich utworami kasuja 90% metalu i wszyscy beda zadowoleni.
co do samego Lost Soul - nie wiem, moze to ten fatalny teledysk tak mocno popsul wrazenia, ale ten nowy album wydaje mi sie po prostu...cholernie kolorowy
. nie przepadam za czyms takim. pierwsze wrazenia byly pozytywne ale im dalej w las tym wiecej swiecidelek
co do samego Lost Soul - nie wiem, moze to ten fatalny teledysk tak mocno popsul wrazenia, ale ten nowy album wydaje mi sie po prostu...cholernie kolorowy

this is a land of wolves now
- wombat
- zaczyna szaleć
Takie zycie trotzky, nie kazdy siedzi w muzyce tyle czasu co ty, a większosci zespolow ktore uwazasz za wybitne, zajebiste i cokolwiek - teraz się nie promuje. Dzis horyzonty muzyczne są kształtowane przez sile przebicia w mediach. Moze w ramach wyrównywania poziomu wiedzy muzycznej napisz kiedys liste 100 płyt "must have"twoja_stara_trotzky pisze:Primus to tylko taka zmienna w równaniu. sobie wstawić można trzysta innych rzeczy za nią, po prostu sobie nagle uświadomiłem, że kilku szanownych użytkowników, których miałem za dość osłuchanych, w zasadzie tego biednego Primusa nie zna, co wydawało mi się jeszcze przed chwilą niemożliwe (jak kurwa można nie mieć na półce przynajmniej tych 4-5 płyt Primus?!?).

- Triceratops
Na tej zasadzie wszystkiego mozna posluchac a tyle rzeczy czeka na przsluchanie.....wombat pisze:Za 2 ostatnie płyty możesz chwycić, co ci szkodzi.Triceratops pisze:Nie wiem dlaczego ale nigdy mi nie przyszlo do glowy zeby posluchac Lost Soul, zatem ktos mi powie czy warto w ogole sie za to brac?
woodpecker from space