Oranssi Pazuzu - Muukalainen Puhuu [2009]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: Oranssi Pazuzu - Muukalainen Puhuu [2009]
Dziwna sprawa z tym black metalem i ciekawe zagadnienie. Czyżby to jakaś forma marketingu w stylu znanego kiedyś hasła " tylko zło może sprzedawać się tak dobrze"...Pff. Szczerze mówiąc ja w ogóle nie patrzę na tego typu kapele, przez ten pryzmat. Nie rozumiem też ujadania, tylko dlatego, że jakiś baran zaszufladkował to i chujowo opisał. Zwał jak zwał. Jak dla mnie może, to być określane mianem jamajskiego country. Bardzo dobra płyta, z bardzo dobrą muzyką. Jebać opisy dla nastolatków.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Spoko, wystarczy że siebie dręczysz tym balasem Pazuzu.Sybir pisze:@Plastek: Obawiam się, że mógłbym tego nie przeżyć - przestaję zatem Cię dręczyć, już więcej nie będę :)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
dokładnie tak.535 pisze:Bardzo dobra płyta, z bardzo dobrą muzyką. Jebać opisy dla nastolatków.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
zawsze mi się wydawało, że to jakiś skurwiały, pseudo awangardowy nudny zespół dla hipsterów i ludzi, którzy sądzą że słuchają black metalu, a rzeczywistość jest zgoła inna. widzę jednak, że sporo konkretnych, rozsądnych osób to poleca, tak że chyba zaryzykuję i sprawdzę o co tutaj tak naprawdę chodzi
- Plastek
- Kontakt:
Tak właśnie jest, masz źle podpisane mp3.Heretyk pisze:zawsze mi się wydawało, że to jakiś skurwiały, pseudo awangardowy nudny zespół dla hipsterów i ludzi, którzy sądzą że słuchają black metalu
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Jeżeli gumka ciśnie, to zamawiaj w Svart. 14,90 euro z pocztą. Wiele taniej pewnie nie będzie.Sybir pisze:
@[V]: wierzę Panu. Niech czym prędzej ktoś to do nas sprowadzi.
- Sybir
Odpowiadam: o narkotyki. Niektórzy, jak widać, mają ich albo za mało, albo za dużo, a niektórzy - w sam raz :D Generalnie, kategoryzowanie OP jako black metal jest, moim zdaniem, nadużyciem. Są elementy wspólne, ale odnoszę wrażenie, że dla OP black metal to tylko środek do osiągnięcia celu, nie zaś cel sam w sobie. Ale ja się nie zaliczam do 20 osób rozumiejących black metal, więc co ja mogę o tym napisać? :DHeretyk pisze:o co tutaj tak naprawdę chodzi
@535: Nie ciśnie, wszystko pod kontrolą. Priorytetem jest redukcja płytoteki, nie mogę teraz lecieć w kosmos :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Nerwowy
Możliwe, zresztą to nie ma aż takiego znaczenia. Mają chłopaki swój lot (i to dosłownie, bo w kosmos) i tego się trzymają. Pokażcie mi drugi zespoł z tych nowszych, który tak konsekwetnie robiłby swoje bez oglądania się na cokolwiek i kogokolwiek. Jeśli za kilka dekad ktoś w ogóle jeszcze będzie słuchał wszelakich, gitarowych hałasów, to Finowie mają spore szanse na status klasyka.kenediusze pisze:To co, nagrali swój najlepszy album czy nie?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widęło do kawalka z nowej plyty:
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... sic-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... sic-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rzućcie okiem od 4:38.
Czy mnie wzrok myli czy aby to nie James Hetfield w koszulce sympatycznych Finów?
Czy mnie wzrok myli czy aby to nie James Hetfield w koszulce sympatycznych Finów?
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
-
Tak właśnieWuja pisze:
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.facebook.com/events/2progi/ ... 468364941/..
Nie ma lóż- wysprzedane, Zostały normalne bilety.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.facebook.com/events/2progi/ ... 468364941/..
Nie ma lóż- wysprzedane, Zostały normalne bilety.
- maciek z klanu
Jak dla mnie zespół kloaka. Nudna muzyka, która dziwnym trafem jest podpisana pod black metal, a więcej tu słyszę postmetalu, którym jaraja się znawcy sztuki w czapkach. Ja zdecydowanie nie rozumiem fenomenu.
Choć są pewnie i tacy którym ten zespół robi niezle kuku.
Moge sprzedać ta ich jedna z ostatnich płyt z ptakiem na okładce albo wymienić się na inne cd.
Choć są pewnie i tacy którym ten zespół robi niezle kuku.
Moge sprzedać ta ich jedna z ostatnich płyt z ptakiem na okładce albo wymienić się na inne cd.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Nerwowy
Masz źle opisany post metal, jak już to kraut rock tam słychać prędzej.maciek z klanu pisze:Jak dla mnie zespół kloaka. Nudna muzyka, która dziwnym trafem jest podpisana pod black metal, a więcej tu słyszę postmetalu, którym jaraja się znawcy sztuki w czapkach. Ja zdecydowanie nie rozumiem fenomenu.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Pazuzu jest fajne, ale krautrocka to oni słyszeli jak Ihsahn symfonicznego rocka ;D
-
nie pierdol głupot.byrgh pisze:Pazuzu jest fajne, ale krautrocka to oni słyszeli jak Ihsahn symfonicznego rocka ;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
no bo to jest chujowy, hipsterski zespol z mazgajem na wokalu. gowno na kolkachHeretyk pisze:zawsze mi się wydawało, że to jakiś skurwiały, pseudo awangardowy nudny zespół dla hipsterów i ludzi, którzy sądzą że słuchają black metalu, a rzeczywistość jest zgoła inna. widzę jednak, że sporo konkretnych, rozsądnych osób to poleca, tak że chyba zaryzykuję i sprawdzę o co tutaj tak naprawdę chodzi
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz

wyśmienita płyta z kosmicznym black metalem.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sybir
Chętnie bym się z tym zgodził, ale zaraz podniosłyby się głosy, że już kiedyś tak pisałem i tylko spamuję i ejakuluję - a to nie przystoi modowi :/Only_True_Believers pisze:
wyśmienita płyta z kosmicznym black metalem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- TheDude
^ Zaś ja lubię ich wszystkie płyty i róbta co chceta :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Umowmy, ze najwiecej tam slychac postkrautaNerwowy pisze:Masz źle opisany post metal, jak już to kraut rock tam słychać prędzej.maciek z klanu pisze:Jak dla mnie zespół kloaka. Nudna muzyka, która dziwnym trafem jest podpisana pod black metal, a więcej tu słyszę postmetalu, którym jaraja się znawcy sztuki w czapkach. Ja zdecydowanie nie rozumiem fenomenu.
woodpecker from space