BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Burzum
Mówię Ci - chuj mnie obchodzi cokolwiek poza muzyką
Niektórzy nie słuchają Dismember, bo Cabeza wziął ślub kościelny ponoć. Ale ile można mielić takie rozkminy. Jak muzyka jest dobra to nic jej nie zaszkodzi, jak chujowa do udział w zburzeniu WTC członków bandu nie pomoże. Proste.

Yare Yare Daze
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Scaarph, jak Tobie sie nudzi to lepiej zapoznaj sie w koncu z Current 93, a nie z tym poglowkiem dyskutujesz ; )
this is a land of wolves now
- Scaarph
- brb
- postuje jak opętany!
scaarph musisz spojrzec na wszystko z perspektywy rockersa, wtedy zrozumiesz punkt widzenia jestera ;]
co do varga fajnie ze wyszedl jeszcze fajniej jak by go ktos dojechal bardzo niejfajnie jak cos nagra
co do varga fajnie ze wyszedl jeszcze fajniej jak by go ktos dojechal bardzo niejfajnie jak cos nagra
- longinus696
Proste dla przekupionego kapitalistycznym dobrobytem konformisty. Proste dla rozleniwionego umysłu przytłumionego natłokiem wielu możliwych sposobów bycia. Podejście do problemu po prostu godne "rockersa". Nieważne co i dlaczego, byle by muzyczka grała. Będzie cool.jester pisze:Mówię Ci - chuj mnie obchodzi cokolwiek poza muzykąNiektórzy nie słuchają Dismember, bo Cabeza wziął ślub kościelny ponoć. Ale ile można mielić takie rozkminy. Jak muzyka jest dobra to nic jej nie zaszkodzi, jak chujowa do udział w zburzeniu WTC członków bandu nie pomoże. Proste.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Re:
Dokładnie! Jestem pod wrażeniem. Dobry kucharz nie pójdzie do pracy do McDonalda tylko dlatego, że więcej płacą.longinus696 pisze:Proste dla przekupionego kapitalistycznym dobrobytem konformisty. Proste dla rozleniwionego umysłu przytłumionego natłokiem wielu możliwych sposobów bycia. Podejście do problemu po prostu godne "rockersa". Nieważne co i dlaczego, byle by muzyczka grała. Będzie cool.jester pisze:Mówię Ci - chuj mnie obchodzi cokolwiek poza muzykąNiektórzy nie słuchają Dismember, bo Cabeza wziął ślub kościelny ponoć. Ale ile można mielić takie rozkminy. Jak muzyka jest dobra to nic jej nie zaszkodzi, jak chujowa do udział w zburzeniu WTC członków bandu nie pomoże. Proste.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re:
longinus696 pisze:Proste dla przekupionego kapitalistycznym dobrobytem konformisty. Proste dla rozleniwionego umysłu przytłumionego natłokiem wielu możliwych sposobów bycia. Podejście do problemu po prostu godne "rockersa". Nieważne co i dlaczego, byle by muzyczka grała. Będzie cool.jester pisze:Mówię Ci - chuj mnie obchodzi cokolwiek poza muzykąNiektórzy nie słuchają Dismember, bo Cabeza wziął ślub kościelny ponoć. Ale ile można mielić takie rozkminy. Jak muzyka jest dobra to nic jej nie zaszkodzi, jak chujowa do udział w zburzeniu WTC członków bandu nie pomoże. Proste.
Myślę że totalnie to wszystko uprościłeś i sprowadziłeś tą wypowiedz do jakiegoś absurdu.Jesterowi moim skromnym zdaniem nie o to chodziło.Popadłeś w jakąś dziwną nieuzasadnioną skrajność.
-
Re: Re:
Skrajność? A jesterowe "chuj mnie obchodzi" to niby co?Lucek pisze:longinus696 pisze:Proste dla przekupionego kapitalistycznym dobrobytem konformisty. Proste dla rozleniwionego umysłu przytłumionego natłokiem wielu możliwych sposobów bycia. Podejście do problemu po prostu godne "rockersa". Nieważne co i dlaczego, byle by muzyczka grała. Będzie cool.jester pisze:Mówię Ci - chuj mnie obchodzi cokolwiek poza muzykąNiektórzy nie słuchają Dismember, bo Cabeza wziął ślub kościelny ponoć. Ale ile można mielić takie rozkminy. Jak muzyka jest dobra to nic jej nie zaszkodzi, jak chujowa do udział w zburzeniu WTC członków bandu nie pomoże. Proste.
Myślę że totalnie to wszystko uprościłeś i sprowadziłeś tą wypowiedz do jakiegoś absurdu.Jesterowi moim skromnym zdaniem nie o to chodziło.Popadłeś w jakąś dziwną nieuzasadnioną skrajność.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Prawdopodobnie bedzie dokladnie tak jak napisales. Pewnym pocieszeniem, choc niewielkim, jest to, ze wiekszego gowna niz dwa jego ostatnie 'dziela' nagrac raczej nie zdolatwoja_stara_trotzky pisze:a ja myślę, że mu się szybko pasanie kóz znudzi - rodzinę trzeba utrzymać![]()
niemniej jednak przewiduję, że jak coś nagra, to będzie to raczej słabe.

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
To gówno jest 5 razy lepsze niż wielce cenione wypociny Beherit.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Jak dla kogo...
- twoja_stara_trotzky
próbowałeś już "Wędrówki Pyzy OST"? to jest dopiero srogi pogański kult.So_It_Is_Done pisze:To gówno jest 5 razy lepsze niż wielce cenione wypociny Beherit.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Próbowałem za młodu, dzięki temu słucham bm zapewne.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Ten cały Burzum tak jak i ten cały nowy Beherit to jakieś smuty są. Niech sie lepiej za jakąś robote wezmą.
- Block69
No co ty.
długopisyyyyyyyyyy pisze:Puściłem sobie Beherit -"Engram" i czuje się tak jak bym spacerował i chodził po lesie.. wyobrażam sobie różne sytuacje w lesie że jeszcze bardzo motorem po lesie naprzykład.
PENIS METAL
No bo tak sie czułem. Wziołem jeszcze wtedy lek od babki
Ogólnie ten Beherit jest smutem i ma melodie bardzo proste i czerstwe jak by je jakiś 4-latek na pianinku małym wymyślił.

- Scaarph
Nie ma po co jak dla mnie. Słuchałem kiedyś trochę tej płyty 'Filosofem' bo całej nie mogłem dosłuchać. Takich flaków z olejem to bardzo długi czas me uszy nie słyszały. Jak chce sobie posłuchać naprawde smutnej muzyki i przy tym na najwyższym poziomie to sobie puszczam nowego Candlemasa.
- Maleficio
- Kontakt:
a ja myślałem, ze puszczasz se Piaska...długopisyyyyyyyyyy pisze:Nie ma po co jak dla mnie. Słuchałem kiedyś trochę tej płyty 'Filosofem' bo całej nie mogłem dosłuchać. Takich flaków z olejem to bardzo długi czas me uszy nie słyszały. Jak chce sobie posłuchać naprawde smutnej muzyki i przy tym na najwyższym poziomie to sobie puszczam nowego Candlemasa.