TRAUMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Re: Trauma
Nowa płyta Traumy "Archetype Of Chaos", ukaże się w lutym 2010, nakładem Witching Hour Productions.
Czyli od strony wizualnej płyta będzie wydana zacnie, bo Bart na tym polu fuszerki nie odwala. Poza tym, myślę, że dla takiego zespołu jak Trauma, WHP to bardzo dobry wybór.
Czyli od strony wizualnej płyta będzie wydana zacnie, bo Bart na tym polu fuszerki nie odwala. Poza tym, myślę, że dla takiego zespołu jak Trauma, WHP to bardzo dobry wybór.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
to bardzo dobra wiadomosc, tez od razu pomyslalem o stronie wizualnej... bo muzyka powinna obronic sie sama!
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak się już temat TRAUMY pojawił... co jest nie tak, że zespół grający naprawde niezłą muzę, z takim stażem, nie może jakoś wskoczyć na wyższą półkę, grać więcej koncertów, sprzedawać płyty na całym świecie.... Chłopaki nie chcą czy coś im nie idzie?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Najprzewielebniejszy
raczej chodzi o inne zobowiązania pewnie hehe wiesz... to juz Panowie są, dzieci, żony, firmy itp itd
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czyli grają dla czystej przyjemności, z miłosci do muzyki. Taaaaakie zycie
Świetnie, że im się chce. A Witching Hours rzeczywiście ładnie wydaje. Posypali trochę winylami i CDs. Ciekawe gdzie tłoczą winyle. Pewnie tradycyjnie - CZECHY.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Edinazzu
właśnie sobie przypomniałem,że musze sobie tą pozycję uzupełnić na nośniku CD. Dzięki z przypomnienieBlock69 pisze:"Comedy Is Over" na CD jest dostępne w Pagan od jakiś 9 lat za 15zł hehe. Daimonion za 10
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Edinazzu
bardzo sie cieszę,że chłopaki znależli w końcy wydawcę. a WH i TRAUMApasuja do siebie jak ulał 

"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
-
- świeżak
- Kontakt:
- aginsiak
- w mackach Zła
26 luty data premiery.Na profilu myspace premierowy kawałek Cortex Deformation
http://www.myspace.com/traumaprofile
http://www.myspace.com/traumaprofile
- wombat
- zaczyna szaleć
Mozna posluchac, ale za bardzo mi to zalatuje technicznymi wygibasami. Niebo a ziemia w porownaniu do np. Neurotic Mass.
-
- świeżak
- Kontakt:
kapela ktura się nie rozwija giniewombat pisze:Mozna posluchac, ale za bardzo mi to zalatuje technicznymi wygibasami. Niebo a ziemia w porownaniu do np. Neurotic Mass.
stay traum'ed
-
- rasowy masterfulowicz
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Imperfest jest zajebista!
- Kingu
Utwór mierny. Pierwszy z brzegu, następny po nim z Neurotic Mass zmiata go.
- Block69
-
- mistrz forumowej ceremonii
No wiadomo, że Trauma to nie Six Feet Under, szybko się przejadaBlock69 pisze:Mi sie ta kapela przejadła i słuchanie nowej płyty raczej sobie odpuszcze.

- Rattlehead
Szczerze powiedziawszy to moim zdaniem nowy kawałek wprowadza pewną świeżość do tego zespołu. Czekam zatem cierpliwie na pełne wydawnictwo.
support music, not rumors
- Melepeta
- w mackach Zła
Mnie nowy kawałek się podoba, nie jest to żadna rewolucja rzec by można, lecz tego od Traumy nie oczekuje. Brzmienie perkusji trochę drażni, niemniej jednak struktura riffów może poza samym początkiem nasuwa mi skojarzenia z tak przeze mnie uwielbianym "Diatribes" ND. Czekam na resztę.
Six o clock.
- Block69
Dokładnieest pisze:No wiadomo, że Trauma to nie Six Feet Under, szybko się przejadaBlock69 pisze:Mi sie ta kapela przejadła i słuchanie nowej płyty raczej sobie odpuszcze.

PENIS METAL
-
- mistrz forumowej ceremonii
A tak na poważnie. Czy tylko ja słyszę w tym nowym kawałku patent jakby żywcem wyciągnięty z Machine Head? Bo już dostałem za to zjeby od kolegów;)