WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Destro
- postuje jak opętany!
Re: WATAIN
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Zajebiste, nie spodziewałem sie po nich jeszcze takiej brutalności.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- EatMyFuck
- postuje jak opętany!
elegancki "spid metal"
w zestawieniu z Satyrikon to wykurwista petarda jest
w zestawieniu z Satyrikon to wykurwista petarda jest
Z głębokim zapałem będziemy starać się kultywować ducha samo wyrzeczenia się.
- Pierec
- postuje jak opętany!
dobry kawałek. może nawet sprawdzę nadchodzący album mimo, że Wild Hunt było najwyżej średnie i w ogóle dawno przejadł mi się ten zespół.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Faktycznie jakaś krzyżówka Exciter i wczesnego Bathory, haha, fajne. I to kowadło to pewnie też nie przypadek. Wideo jak dla mnie zbyt efekciarskie, nawalone efektów jak świni w koryto, ale to pewnie jakieś marketingowe sprawki.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
BDB ten numer.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
powrót do formy po tym klocku wild hunt, zajebisty kawałek
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Anzhelmoo
Dla mnie ten kawałek jest zwyczajnie nudny. Ja osobiście lubiłem WIld Hunt - choć był nieco lżejszy, kawałki były napisane świetnie - i do potupania i do czczenia diabła. Ten utwór natomiast rzeczywiście jest zbitką różnych inspiracji - moim zdaniem mało W. w W. Niestety te wcielenie ŁATAJN nie należy do moich ulubionych, ale z chęcią poczekam na pełny album, gdyż nie wierzę, że ten zespół kiedykolwiek wyda klapę - wbrew opiniom niektórych, chociażby tych, dla których skończyli się na Casus Luciferi.
Singiel ten ukazał się na winylu - a wraz z nim cover "Beyond" - utworu legendarnego Tormentor. Fajnie, że ta nazwa jest wciąż żywa, a raz na jakiś czas ktoś przypomni ich twórczość. Szkoda, że to tak niedoceniony zespół. Z tego co widzę nie ma jeszcze tej wersji na YT, ale w międzyczasie polecam koncertowe wykonanie z Attilą Csiharem:
Singiel ten ukazał się na winylu - a wraz z nim cover "Beyond" - utworu legendarnego Tormentor. Fajnie, że ta nazwa jest wciąż żywa, a raz na jakiś czas ktoś przypomni ich twórczość. Szkoda, że to tak niedoceniony zespół. Z tego co widzę nie ma jeszcze tej wersji na YT, ale w międzyczasie polecam koncertowe wykonanie z Attilą Csiharem:
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Bohdan
ta nazwa jest tak żywa że nawet będzie grać koncertyAnzhelmoo pisze: legendarnego Tormentor. Fajnie, że ta nazwa jest wciąż żywa
- Anzhelmoo
Jestem tego świadomy, dlatego przyszłoroczny Brutal pozycją obowiązkową. Jestem bardzo ciekawy jak te wszystkie kawałki wypadną. To będą ich pierwsze koncerty od naprawdę zamierzchłych czasów.Bohdan pisze:ta nazwa jest tak żywa że nawet będzie grać koncertyAnzhelmoo pisze: legendarnego Tormentor. Fajnie, że ta nazwa jest wciąż żywa
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
Niezły numer, taki powrót do korzennego metalowego nakurwu, co wychodzi na plus, bo Dzikie łowy były z deka przekombinowane. Ale z drugiej strony
i trudno powiedzieć co dalej. Album zapowiada się w każdym razie spoko.Anzhelmoo pisze:Ten utwór natomiast rzeczywiście jest zbitką różnych inspiracji - moim zdaniem mało W. w W.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
Destro pisze:
jezusie brodaty jaka to jest cepelia i zenada...
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mówisz o video? A sam kawałek?Bless this tongue pisze:Destro pisze:
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- postuje jak opętany!
Kawałek niezły, ale nie wyobrażam sobie, aby cała płyta była tak intensywna i bezkompromisowa.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Anzhelmoo
A ja tak i niestety tego się obawiam :/
-
Bless this tongue pisze:Destro pisze:
tak, chodzilo mi o video - nie dopowiedzialem. Sam numer jest ok ale wole poczekac na pelna plyte zeby sie upewnic ze zaden szpec od marketingu nie robi mnie w balona
- ozob
- zahartowany metalizator
W ciemno na pewno nie kupię tak jak zrobiłem to z TWH.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- IMP-|-OUS

WATAIN To Release 'Trident Wolf Eclipse' Album In January
track listing:
01. Nuclear Alchemy (3:10)
02. Sacred Damnation (4:41)
03. Teufelsreich (4:26)
04. Furor Diabolicus (4:43)
05. A Throne Below (4:09)
06. Ultra (Pandemoniac) (4:01)
07. Towards The Sanctuary (4:54)
08. The Fire Of Power (4:42)
https://www.cmdistro.de/Search?q=Watain" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zahartowany metalizator
spoko kawałek, ale muszą coś zrobić z tym brzmieniem.