Terrorizer to przeciez obecnie Bravo dla metalowcow, wiec nie ma sie czym dziwic. Zal patrzec na ten szmatlawiec.empir pisze:Mam wrażenie że to recenzje z Bravo Girl
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: VADER
Nie wiem, nie czytam ;)0ms pisze:Terrorizer to przeciez obecnie Bravo dla metalowcow, wiec nie ma sie czym dziwic. zal patrzec na ten szmatlawiec
i na masterfulu ;)Maleficio pisze:Prawdziwe recenzje się ukażą w pismach undergroundowych
- Maleficio
- Kontakt:
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Na szczęście już niedługo
http://www.geekweek.pl/koniec-facebooka ... da/334699/
http://www.geekweek.pl/koniec-facebooka ... da/334699/
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Kingu
Zakładając, że z FB korzystają służby państwowe to wątpliwe, by ktoś to ot tak wysadził w powietrze. Autor(zy) filmiku zginą w jakimś wypadku, czy coś.. jak to już bywało. No chyba, że Google+ zaoferowało większe możliwości inwigilacji np. w połączeniu z Gmailem i nawigacją na komórkach. Do tego szybki transfer udziałów z FB do Google i jedziemy na nowej platformie...
- Perversor
- zaczyna szaleć
mam trochę wrażenie, że słucham ładnie pod-samplowanych midi ... :) tragedia, wszystko równiutko co do sekundy ładnie wycięte, grzeczne to takie... nawet wokale brzmią jakby były trigerowane hehe ... kurwa zero brudu, zero szatana, a okładka taka ładna zapowiadała lekkie zmiany... e nie jednak wole zapodać sobie starocie na kasetach... co nie zmienia faktu ze ta kupa o jeden poziom kupy lepsza od poprzednich dokonań Vader :)
Wytłumaczy mi ktoś z całym szacunkiem dla byłego perkusisty (bo Paul już chyba opuścił szeregi komanda) jaki jest sens nagrywania takich garów, jak można tak samo a nawet jeszcze lepiej ustawić w obecnej chwili automat i to za pomocą normalnego laptopa bez potrzeby braci W. i Hertza?
Wytłumaczy mi ktoś z całym szacunkiem dla byłego perkusisty (bo Paul już chyba opuścił szeregi komanda) jaki jest sens nagrywania takich garów, jak można tak samo a nawet jeszcze lepiej ustawić w obecnej chwili automat i to za pomocą normalnego laptopa bez potrzeby braci W. i Hertza?
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Pierwsze co przychodzi do głowy:Perversor pisze:Wytłumaczy mi ktoś z całym szacunkiem dla byłego perkusisty (bo Paul już chyba opuścił szeregi komanda) jaki jest sens nagrywania takich garów, jak można tak samo a nawet jeszcze lepiej ustawić w obecnej chwili automat i to za pomocą normalnego laptopa bez potrzeby braci W. i Hertza?
1. Sam fakt użycia automatu zamiast bębnów miałby zapewne wpływ na popularność i sprzedaż krążka - baza fanów Vader jest taka a nie inna - fakt, że brzmi to sztucznie może niewiele zmienia dla młodych i nieosłuchanych metaluchów, natomiast sama informacja, że użyto automatu zapewne już tak (że zdrada, o rety, to ma być metal? blablabla).
2. Żeby zrobić publicity sponsorowi bębnów na filmiku promocyjnym.
3. Żeby sobie pałker przy okazji przećwiczył utworki.
4. Bo zawsze nagrywali i są przyzwyczajeni.
5. Bo Too Extreme! ;).
- Perversor
- zaczyna szaleć
... ten album przeczy takim pojęciom jak: "analog", "głębia", "spontaniczność", "brud", "śmierć" ;) solówki Pająka to kopiuj wklej jakieś ograne patenty albo z Decide albo jakiś z dupy wyjętych Power Metalowych wymiocin. Dam jeszcze może później drugą szanse... ale męczy mnie na razie bardzo ta CD, po 10 minutach od przesłuchania nie pamiętam ani jednego ciekawego riffu, w sumie w ogóle :d przechodzą jakoś koło ucha te numery.
- ultravox
A to nie jest automat? Bo brzmi jak zestaw efektów specjalnych a nie instrument obsługiwany przez człowieka. Szkoda, bo materiał jest niezły, najlepszy od wielu lat. Z takimi "bębnami" nie mogę niestety tego słuchać.Perversor pisze:Wytłumaczy mi ktoś z całym szacunkiem dla byłego perkusisty (bo Paul już chyba opuścił szeregi komanda) jaki jest sens nagrywania takich garów, jak można tak samo a nawet jeszcze lepiej ustawić w obecnej chwili automat i to za pomocą normalnego laptopa bez potrzeby braci W. i Hertza?
Nie zgodzę się natomiast co do solówek, Pająk zrobił dobrą robotę.
- Perversor
- zaczyna szaleć
Nie mówię, że są złe, mi po prostu jakoś nie pasują. :) Ale ja lubię śmierć metal z solówką nie dłuższą niż kilka sekund hehe albo w ogóle bez. ;]ultravox pisze:Nie zgodzę się natomiast co do solówek, Pająk zrobił dobrą robotę.
-
solówki brzmią jak u katolika z deicide
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;