zajebiście zazdroszczęBloodcult pisze:to się ciesz, w moje urodziny wypadła premiera "Delta Machine" :(
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
byrgh
- zahartowany metalizator
Re: AUTOPSY
-
535
Że też chce Ci się i masz na to czas, by komentować, to co komentują inni.Kurt pisze:Że też macie czas i chęci na komentowanie i liczenie innym czego/jak często słuchają...
PS A propos wolnego czasu. Dzisiaj święto, więc nie wiem co w tym dziwnego? Poza tym, niektórzy już zapewnili sobie wygodę, by ich kobiety nie musiały spotykać ciemnoskórych obywateli całego świata w drodze do kuchni, czy też łazienki. Także tym bardziej się dziwię, Twojemu zdziwieniu.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
535
Każdy ma to na co sobie zapracował. Bardzo prosta zależność. Również pozdrawiam.
-
byrgh
...jak dzieci :D
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
byrgh pisze:...jak dzieci :D
byrgh pisze:zajebiście zazdroszczęBloodcult pisze:to się ciesz, w moje urodziny wypadła premiera "Delta Machine" :(
The madness and the damage done.
-
535
O co Ci chodzi? Zaczynasz wszędzie szukać spisku i awantury, niczym żelazny Antek. Przecież nic się nie stało.byrgh pisze:...jak dzieci :D
-
byrgh
tak jest, plus wichrzę i podjudzam, a przecież "nic się nie stało"... odpocznij troszkę, sympatyczny z Ciebie gość, fajnie się Ciebie czyta, ale ostatnimi czasy jesteś strasznie konfliktowy ;) rozumiem, że zima wiosną może wyprowadzać z równowagi, ale: ;)
-
535
Ja konfliktowy? Tylko dlatego, że nie kończę swych wypowiedzi serią nawiasów? Wymieniliśmy z Kurtem uprzejmości. On napisał swoje, ja swoje i gdzie tu widzisz jakiś problem? Co do pogody. Mnie taka pogoda cieszy. Wczoraj była wiosna, trzasnąłem 50 kilometrów na rowerze. Dzisiaj jest zima i jak dobrze pójdzie, jutro skoczę na narty. Żyć nie umierać, Panie Byrdziu "kochany".
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Taki marketing działa na mnie 1000x bardziej niż mydlane opery pt. "studio report".Bonny pisze:"Mark your calendars for June and pick out a coffin to lie down and die in. Darkness and death await."
-
byrgh
To bardzo się cieszę. w takim wypadku: wybacz. :)
-
535
Wybaczam, ale mam jednak pytanie o frywolnym zabarwieniu.
W okolicach połowy stycznia, miałem delegację w Siedlcach. Niestety było to w tym pięknym dużym i nowoczesnym posterunku policji. Stoi tam taki srebrny wspaniały passat i jeszcze do niego alfa romeo. Gdzie oni tym po tych wertepach kogoś ścigają? Nieważne. Zajechaliśmy z kolegą, oczywiście pod same schody, bo ciężki sprzęt mieliśmy do wniesienia. Po lewej stronie owych schodów znajduje się winda dla inwalidów. Nowoczesna i nieczynna, bo kluczyk...nie czytałem dalej. Poszliśmy na portiernię, by się dowiedzieć co i jak. Po kilku minutach wyskoczył jakiś oficer z bogatymi pagonami i zaczął drzeć mordę, Czyje auto stoi przy schodach?!?. Mówię grzecznie fiflakowi, że sprzęt, że waży około stówki i że na chwilę i zaraz spierdalamy. Nie. Sto pięćdziesiąt metrów kwadratowych pustego placu, ale kurwa nie wolno. Wracając do tematu. Wszyscy tam w Siedlcach tacy nadpobudliwi jesteście?
PS
Oczywiście zasuwaliśmy ze "skrzynią" z parkingu zewnętrznego dla klientów. Nie cierpię milicji.
W okolicach połowy stycznia, miałem delegację w Siedlcach. Niestety było to w tym pięknym dużym i nowoczesnym posterunku policji. Stoi tam taki srebrny wspaniały passat i jeszcze do niego alfa romeo. Gdzie oni tym po tych wertepach kogoś ścigają? Nieważne. Zajechaliśmy z kolegą, oczywiście pod same schody, bo ciężki sprzęt mieliśmy do wniesienia. Po lewej stronie owych schodów znajduje się winda dla inwalidów. Nowoczesna i nieczynna, bo kluczyk...nie czytałem dalej. Poszliśmy na portiernię, by się dowiedzieć co i jak. Po kilku minutach wyskoczył jakiś oficer z bogatymi pagonami i zaczął drzeć mordę, Czyje auto stoi przy schodach?!?. Mówię grzecznie fiflakowi, że sprzęt, że waży około stówki i że na chwilę i zaraz spierdalamy. Nie. Sto pięćdziesiąt metrów kwadratowych pustego placu, ale kurwa nie wolno. Wracając do tematu. Wszyscy tam w Siedlcach tacy nadpobudliwi jesteście?
PS
Oczywiście zasuwaliśmy ze "skrzynią" z parkingu zewnętrznego dla klientów. Nie cierpię milicji.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
uprzedzając ewentualne pytania - tak, to ONI. właśnie nagrywają nową płytę i tak wyglądają

-
est
Czy ten odwrócony tyłem to Korwin - Mikke? W takim razie jest szansa, że Kelthuz zagości na nowej płycie.
- Harlequin
Trocki ;)est pisze:Czy ten odwrócony tyłem to Korwin - Mikke?
-
est
Bez czapki? no jak to tak?;)
- Harlequin
No ja to nie mogę byc, bo koleś ma zbyt wieśniacką koszulkę :)
- Block69
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nazwa do czegoś zobowiązuje;-)
-
Maria Konopnicka
Nie ma drugiego zespołu death metalowego, na którego nową płytę czekałbym tak bardzo jak na nowe AUTOPSY. Nie ma? Chyba nie?