FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Stary Metal
- w mackach Zła
Re: FURIA
Mimo wszystko sądzę, że klienta nie można olewać. Niezależnie od tego, co się sprzedaje.
Nie mam kłopotów ze zdobyciem klienta, bo traktuję ich poważnie, a dodatkowo mój towar jest towarem tzw. specjalistycznym.
No, ale zobaczymy, czy Devoted Art Propaganda traktuje klienta serio, czy leje na niego, jak ksiądz z ambony na wiernych.
Nie mam kłopotów ze zdobyciem klienta, bo traktuję ich poważnie, a dodatkowo mój towar jest towarem tzw. specjalistycznym.
No, ale zobaczymy, czy Devoted Art Propaganda traktuje klienta serio, czy leje na niego, jak ksiądz z ambony na wiernych.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
-
- weteran forumowych bitew
Skieruje watek zarobionych wydawcow I roszczeniowych klientow na inne tory ;) , do poczytania:
https://www.dwutygodnik.com/artykul/836 ... rowal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.dwutygodnik.com/artykul/836 ... rowal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
-
- weteran forumowych bitew
Ups.. nie przegladam watku, a ze wlasnie przeczytalem i mi sie podobalo to wrzucilemBloodcult pisze:Było !
- maciek z klanu
W salonie Ferrari sprzedają mniej sztuk rocznie niż dap
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
kurwa. gdzie są te czasy jak siedziałem na śląsku, wciągałem czarne powietrze i słuchałem debiutu i dwójki, piłem białą żubrówkę i mi się wydawało, że to niezła muzyka. a później się okazało, że jakieś gówno dla hipsterów. szkoda
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Pewnie zadupczyłeś, wąs się sypnął pod nosem, wycisnąłeś pierwszą setkę na siłce i zrozumiałeś co jest dla facetów a co dla biedroni.Heretyk pisze:piłem białą żubrówkę i mi się wydawało, że to niezła muzyka. a później się okazało, że jakieś gówno dla hipsterów. szkoda
Jebać żuli.
- Stary Metal
- w mackach Zła
Ha! Odpisali. Już zapłacone.
-
znasz mnie lepiej niż rodzona matkawolff pisze:Pewnie zadupczyłeś, wąs się sypnął pod nosem, wycisnąłeś pierwszą setkę na siłce i zrozumiałeś co jest dla facetów a co dla biedroni.Heretyk pisze:piłem białą żubrówkę i mi się wydawało, że to niezła muzyka. a później się okazało, że jakieś gówno dla hipsterów. szkoda
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nie, Furia to taka chwilowa hipsterska moda pasująca dla garbatych cherlaków. Wcześniej lub później każdy z tego wyrasta. Zresztą skoro wielbisz Incantation to tym bardziej się dziwię, że zawracałeś sobie głowę taką padliną jak ta kapelka na F.
I nie stresuj się, ważne , że wyszedłeś na ludzi.
I nie stresuj się, ważne , że wyszedłeś na ludzi.
Jebać żuli.
- Block69
- zahartowany metalizator
Nawet bardzo. Po Marzannie obawiałem się, że ciężko będzie im nagrać coś lepszego, a oni z każdym kolejnym materiałem zawieszają poprzeczkę coraz wyżej. I to nie tylko w FURII.Drone pisze:Posłuchaj ostatniej, to jest naprawdę dobra płyta.
A tym dwóm starym marudom powyżej chciałem napisać coś więcej, ale w sumie po co. Szkoda czasu, nie mój problem.
"Moda" trwa już z 15 lat, a ekipa dopiero się rozkręca.
PENIS METAL