No proszę geniusz się nam ukazał. Czekam na typy nie obstrukcji?Destro pisze:Skończcie już z tą babuszką,jest jak rzadka obstrukcja....Jebie na kilometr gównem...
BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
- moonfire
- zahartowany metalizator
A może Rojek zaprosi Katiuszkę na Offa?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
moonfire pisze:A może Rojek zaprosi Katiuszkę na Offa?
bardzo mozliwe. przeciez "TECHNICZNIE BY SIE ZGADZALO" !!!! moze te chorki robi Orbitowski?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
- manieczki
^ JA PIERDOLE :DDDD
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
niezle im idzie:
http://www.last.fm/pl/music/Batushka/+events" onclick="window.open(this.href);return false;
a mysle, ze na zywo bedzie sie tego przyjemnie sluchalo. w kazdym razie mnie zawsze odpowiadal hermh na zywo ;-)
http://www.last.fm/pl/music/Batushka/+events" onclick="window.open(this.href);return false;
a mysle, ze na zywo bedzie sie tego przyjemnie sluchalo. w kazdym razie mnie zawsze odpowiadal hermh na zywo ;-)
Guilty of being right
- manieczki
concertto w mateczce rosyji coraz blizej. obstawiamy czy bedzie podobna historia jak z Barberjanem i bedzie cela z kupa.
Biorę po 300 złotych od każdej drużyny i słucham państwa?
-
- postuje jak opętany!
Czarni czterysta
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Zieloni pięćset
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Jedynie Mgła zasługuje by zagrać przed Brodkąmoonfire pisze:A może Rojek zaprosi Katiuszkę na Offa?
- LOŻA
- rozkręca się
G.B, teraz już Ch.B. poszedł po rozum do głowy i pod nową nazwą zapłacił składkę na 3 lata wersja VIP z góry.
Efekty widać jak na dłoni.
Gorąco pozdrawiamy!
Gorąco pozdrawiamy!
-
- zaczyna szaleć
No ema, jak tam BoP, robicie co nowego?LOŻA pisze:G.B, teraz już Ch.B. poszedł po rozum do głowy i pod nową nazwą zapłacił składkę na 3 lata wersja VIP z góry.
Gorąco pozdrawiamy!
- LOŻA
- rozkręca się
BoP opłaca składki terminowo, niebawem usłyszysz efekty, tymczasem przejrzyj Internety w poszukiwaniu fantastycznego video tej formacji.
Hails!
Hails!
-
- zaczyna szaleć
Szczerze, nie potrafię pojąć fenomenu tego albumu. Może i jest ciekawy, czwarty utwór to zdecydowanie mój ulubiony, ale poza tym to "spoko", są inne ciekawsze rzeczy do posłuchania.
PS. Jak mnie wkurwia ten wokaaaaaal (bo zaśpiewy na propsie).
PS. Jak mnie wkurwia ten wokaaaaaal (bo zaśpiewy na propsie).
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
gliński obciął dotację więc Babuszki nie będzie!!!Raagoon pisze:Jedynie Mgła zasługuje by zagrać przed Brodkąmoonfire pisze:A może Rojek zaprosi Katiuszkę na Offa?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- postuje jak opętany!
Z tymi boxami metalowymi to śmieszna sprawa. Dostałem mejla z WHP że coś takiego wydają i po kilku dniach rzucilem okiem, przesłuchałem po 2 minuty 3 utworów i odpuściłem. W końcu uznałem że wezmę bo ładnie wygląda i promocja jeszcze była. Paczę - jeszcze z ok. 230 tych boxow winylowych zostało. Odłożyłem składanie zamówienia bo to to święta się zbliżały, choinkę szło kupić i księdza przyjąć. Parę dni minęło i zostalo kilka sztuk, kupiłem więc. Mogę tylko dodać że w jednym miejscu w necie pojawiło się kilka spustow w ciagu tych kilku dni kiedy 200 sztuk w preorderze poszlo. Totalna paranoja. PS. Sprzedalbym tego kloca jakiemuś wybitnemu kolekcjonerowi od drewniano-winylowej cepelii :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Batushka BANNED IN RUSSIA!!!
Here is the official statement of the band regarding Moscow shows:
“Dear Friends & supporters in Russia, It is with sincere regret that we would like to inform you that we have to cancel both our shows in Moscow. We had all the approvals and "green light" from the Russian Police, immigration control and responsible officials. Unfortunately we received threats from extremists affiliated with the Russian Orthodox Church stating that they will beat up and even kill people attending to both shows. Since it's beyond our control and we are not able to assure that the concerts will be 100% safe for both the audience and us we are forced to cancel both of them immediately. Hope you understand. We would like to thank our Russian promoter for his tremendous work & support he gave us. Once again, we truly apologize and hope that some day we will be able to perform on Russian soil. Stay safe! - БАТЮШКА"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Kult czaszki jak sam skurwysyn.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
yossarian84 pisze:Batushka BANNED IN RUSSIA!!!
Here is the official statement of the band regarding Moscow shows:
“Dear Friends & supporters in Russia, It is with sincere regret that we would like to inform you that we have to cancel both our shows in Moscow. We had all the approvals and "green light" from the Russian Police, immigration control and responsible officials. Unfortunately we received threats from extremists affiliated with the Russian Orthodox Church stating that they will beat up and even kill people attending to both shows. Since it's beyond our control and we are not able to assure that the concerts will be 100% safe for both the audience and us we are forced to cancel both of them immediately. Hope you understand. We would like to thank our Russian promoter for his tremendous work & support he gave us. Once again, we truly apologize and hope that some day we will be able to perform on Russian soil. Stay safe! - БАТЮШКА"
manieczki pisze:concertto w mateczce rosyji coraz blizej. obstawiamy czy bedzie podobna historia jak z Barberjanem i bedzie cela z kupa.