Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Jeżeli chodzi o "BB" to największym problemem (i w zasadzie jedynym) tego krążka jest mega chujowe brzmienie. Pomyśleć co by było gdyby ten materiał był nagrany w Abyss z Tagtgrenem za konsoletą...
No nie wiem. Mnie się tam zajebiście brzmienie BB podoba. Immortal wszak nigdy nie brzmiał tak death metalowo.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Lubię Abbatha solo jako jarmarczno-cyrkowe guilty pleasure, ale nowy album jest niestety słaby. Zero zabawy, zero przebojowości, nie czuć frajdy z grania, a w takiej muzyce jest to wymagane. I raczej nie jest to płyta z gatunku tych rosnących z czasem. Poza tym produkcja leży, brzmi to strasznie płytko i niemrawo. Jestem mocno rozczarowany.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Jest to muzyka płytka, niezobowiązująca, do piwka i do auta. User friendly. Fajny cover Mety, fajne łupanie pod Bathory. Lepiej mi się widzi takie podejście niż to autoobciaganie pod DiB i SoND.