Wybitna prowokacja
Imperator
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: Imperator
zadna prowokacja, tylko opinia.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Może nie chujnia ale też uważam, że jest to przeceniana horda, kiedyś się napaliłem na Imperatora na podstawie legendy jaka otaczała zespól (polski band który miał trafić do Deathlike Silence, wow) ale muzycznie wydało mi się kwadratowe i bez mocy (piszę o debiucie, potem jak wyszły jeszcze te demosy na zielonych CD-Rach to tym bardziej utwierdziły mnie w opinii). Opinie m. in. w Infernal Death o poziomie muzycznym Imperatora też nie były pozytywne także skąd takie zdziwko wpisem Mola?
Najlepsze co wyszło pod tym szyldem IMHO to te dodatkowe dwa utwory, które pojawiły się na reedycji jedynki z Pagan Rec.
Najlepsze co wyszło pod tym szyldem IMHO to te dodatkowe dwa utwory, które pojawiły się na reedycji jedynki z Pagan Rec.
Złośliwie ale trafnie.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aż mnie korci aby napisać coś o takiej jednej demóweczce kultowej, deffraszowej, z naszego kraju, gdzie brzęczy to i bzyczy, przy pierwszych odsłuchach dziesiątki lat temu robiło wrażenie, a teraz to wiadomoco.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete