ULCERATE /New Zealand/
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Biały
- w mackach Zła
Re: ULCERATE /New Zealand/
okładka całkiem ok, tylko nie wiem na chuj te dwa czarne paski z góry
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Bez tych paskow bylaby tragedia wlasnie.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
czemu? moze będzie tańsza niz ta ostatnia...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
DCI Hunt
no właśnie na odwrót, nowości z Relapse to minimum 55zł.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
oby po roku od premiery było w mystic za 20 zł jak Everything Is Fire :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Jak dla mnie może być ponowna promocja u Bogdana w Wielkiej Płycie ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
DCI Hunt
Jakaś się może trafi, ale ja tak sobie na Hooded Menace czekam i czekam...i czekam.Only_True_Believers pisze:oby po roku od premiery było w mystic za 20 zł jak Everything Is Fire :)
-
est
Relapse droższe od Malignant Voivod.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Co za syf, nie można tego trailera w Niemczech obejrzeć. Masakra. Ale płytę kupię nawet mimo nieobejrzenia tegoż. Taki ze mnie wariat.
The madness and the damage done.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Na początku widziałem zapowiedzi na regular CD i digi, teraz zostało samo digi.... To samo z Gorguts.Mort pisze:Ponarzekam. Okładka jest chujowa a CD będzie w digipaku.
Bardzo słaba perspektywa.
Za wydawanie digi label powinien płacić 3 razy wyższe podatki.
-
HAL_9000
- zaczyna szaleć
Mnie jakoś ta ostatnia zaczęła nudzić z deka, natomiast dwójka zyskała z czasem. Na nową czekam, ale bez jakiejś ekscytacji.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Biały
- w mackach Zła
ostatnia najlepsza, jak będzie przynajmniej ten sam poziom to mocny kandydat na płytę roku się szykuje, ale co do tego raczej nie mam wątpliwości
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
http://www.youtube.com/watch?v=KXYCHgy1aB0
Coś na co czekaja milijony fanów, czyli raport ze studia :) Będą zgliszcza, pożoga i płyta roku.
Coś na co czekaja milijony fanów, czyli raport ze studia :) Będą zgliszcza, pożoga i płyta roku.
- Harlequin
Czy muzyki Ulcerate słucha sie wygodnie czy nie, to i tak mam wrażenie, że są lata świetlne przed konkurencją. Możliwe, że nowe Ulcerate będzie tym, czego po cichu życzylibysmy sobie od Gorguts. Ale pozyjemy - zobaczymy.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Dużo KING CRIMSON w gitarze.Tarpaulin pisze:http://www.youtube.com/watch?v=KXYCHgy1aB0
I AM MORBID
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Podejrzewam, ze tak własnie będzieHarlequin pisze:. Możliwe, że nowe Ulcerate będzie tym, czego po cichu życzylibysmy sobie od Gorguts. Ale pozyjemy - zobaczymy.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Byłoby niezmiernie ciekawie gdyby się okazało, że followers prześcignęli leaders. Ale Obscury raczej i tak nie przebiją ;)
The madness and the damage done.
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Pewnie że nie przebiją.
Głównie dlatego że to kompletnie inne granie jest :)
Głównie dlatego że to kompletnie inne granie jest :)
- Harlequin
Tak sobie własnie słucham The Destroyers Of All właśnie, przedwczoraj leciało Everything Is Fire i tak sobie myśle - kto ma przesuwać granice death metalu jesli nie oni. Niby garściami czerpią ze sprawdzonych już wzorców, ale to w jaki sposób przekuwają to na 'swoje' granie budzi po prostu podziw. Jestem ciekaw co by mówiono o tych krązkach, gdyby ukazały sie nie kilka lat temu, ale np w 1995 lub wcześniej. Mysle, że dziś by byli wychwalani pod niebiosa i byliby wymieniani zdecydowanie wśród najlepszych w gronie technicznego death metalu. Oni akutalnie grają w swojej lidze. Obok, czy wyżej inych - mało istotne. Jestem niezmiernie ciekaw najnowszej płyty. Zapewne będzie 'jedynie' logiczną kontynuacją poprzedniej, ale jestem ciekaw jak mocno będą wstanie pojsc dalej i do jakiego stopnia pojdą w "post-", a moze zaserwują jakiś zwrot akcji, którego nie będziemy sie spodziewać? Patrząc na te partie garów z trailera mam wrażenie, że wcale nie będzie to nakurw i soniczna destrukcja. Spodziewam sie raczej gęsto eterycznego materiału, któy raczej poprzez swoją lekkosć i kąśliwe przejscia Saint-merata będzie ciał jak brzytwa. Nie zdziwie sie jesli będzie on trochę prostszy w odbiorze, ale zarazem nasączony całym szeregiem niuansów i smaczków. Czekam z niecierpliwością.