+1pr0metheus pisze:Dawno temu slyszalem stronghold. Jakie to jest slabe...az trudno mi uwierzyc ze ten zespol istnieje juz tyle lat.
SUMMONING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SUMMONING
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
Bez przesady, akurat Stronghold to bardzo dobry album. Gitary robią dużo dobrego, a same orkiestracje nie wkurwiają. No, chyba że ktoś ma alergię na smoki i elfy. Na codzień z pewnością nie da się tego słuchać, ale jako okazjonalny soundtrack pod partyjkę heroesów III jak najbardziej się sprawdza.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Stronghold to wspaniała i genialna płyta.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Only_True_Believers pisze:Stronghold to wspaniała i genialna płyta.
+100
Od tego albumu zacząłem znajomość z Summoning. Dobrze zachowane są tu proporcje.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
1. MM
2. S
3. LTMHSYF
4. DG
5. OMD
6. NF
7. OB
8. LT
9. L
2. S
3. LTMHSYF
4. DG
5. OMD
6. NF
7. OB
8. LT
9. L
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lykantrop
Jak dla mnie liczy się tylko:
1. OMG WTF
1. OMG WTF
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
niech się tylko niektórzy poważnie zastanowią, czy słowo "genialny" jest tu na miejscu. i czy je właściwie rozumieją
- trup
Prawda? :-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
Fajne te dawny W zasadzie to trochę taki Summoningowy The Best Of, esencja ich stylu - coś jak All Shall Fall Immortal. Jest tam wszystko czego możnaby się po tym projekcie spodziewać. Ja jestem zadowolony i to plumkanie sprawia mi przyjemność.
- mrwth
- zaczyna szaleć
Nowy materiał jest elegancki. Nie zaskoczył, nie rozczarował. Wciąż mam wrażenie, że brzmi jak "z kasety na walkmanie".
-= Pasażer Balonu =-
Zakupiłem sobie na allegro dwupłytowe wydawnictwo "Anno Mortiri Domini", całkiem fajnie wydane. Warto!
-
kupiłem, przesłuchałem i się zawiodłem. nie to, żeby płyta była słaba, ale uleciał gdzieś ten klimat zawarty na najlepszym ich krążku czyli Minas Morgul. niestety, nigdy już się nie zbliżyli do tego poziomu. ale nie żałuję w sumie i trochę jeszcze powalczę z tą płytką.
-
- w mackach Zła
kupiłem kilka dni temu i słucham i się nasłuchać nie mogę , wspaniała płyta , kolejna zresztą, doskonała do puszczenia przed pójściem lulu ,jak przy tym sie genialnie śpi :-) monotonia koi me całodzienne zmęczenie głębia powoduje że sny mam wręcz bajeczne , budzę się i puszczam płytkę od nowa .....i tak bez końca , 10+ w 12 sto stopniowej skali .....polecam AdrianSmith
- nicram
Adrian, namów Kamilka żeby wrócił i się także wypowiedział o tej płycie! :-)
all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
???? .... po co ?
- nicram
- Żułek
miałem Dol Guldur na kasecie ale nie moje klimaty, służy teraz komu innemu
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- manieczki
:-DŻułek pisze:miałem Dol Guldur na kasecie ale nie moje klimaty, słyż teraz komu innemu
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;