IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Re: Immolation - Shadows in the Light
Zmiana wytwórni w przypadku takiego zespołu, na pewno nie pociągnie za sobą drastycznych zmian w samej muzyce. Ale średniej wielkości Listenable zrobiło dla Immolation więcej, niż dużo większe Metal Blade. Ja tam życzę im jak najlepiej. Kto wie, może deal z NB przyniesie im większą popularność.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dzisiaj rozmawiałem z Robertem i Rossem i mają wydać kolejny album w 2010 roku. Więc Twoje życzenie się spełniH-K44 pisze:Nie znalazłem osobnego tematu, więc piszę tutaj. Immolation trafił pod skrzydła Nuclear Blast. Ciekawe jak na tym wyjdą. Najlepiej im było w Listenable jak do tej pory. A swoją drogą to bardzo fajnie byłoby, gdyby za rok wydali nowy krążek.

- H-K44
Zajebisty news w niedzielę z rana! Dzięki.est pisze: Dzisiaj rozmawiałem z Robertem i Rossem i mają wydać kolejny album w 2010 roku. Więc Twoje życzenie się spełni

- gelO
- rasowy masterfulowicz
Jakoś ostatnio kilka kapel mniej lub bardziej Death M. podpisało z Nuclear, czyżby znudziło im się melodyjne granie 

- H-K44
No kurde, kiedyś wydawali mnóstwo dobrego death'u. Wracają do formy.gelO pisze:Jakoś ostatnio kilka kapel mniej lub bardziej Death M. podpisało z Nuclear, czyżby znudziło im się melodyjne granie
- Mol
- zahartowany metalizator
tyle tylko, ze teraz zaczna sie trasy z Suicide Silence, Darkest Hour i innymi gownami niestety...
-
A może to i dobrze. Fani SS i innych gówien poznają co to prawdziwy death.Mol pisze:tyle tylko, ze teraz zaczna sie trasy z Suicide Silence, Darkest Hour i innymi gownami niestety...
- H-K44
Coś za coś...
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Taki biznes, w tamtym roku na Immo w Wawie było bardzo malo luda, a Supporty były zacne.
- Mol
-
- w mackach Zła
A to całkiem niespodziewana sprawa, bo kasy to Nuklear na nich nie zrobi. Na nową płytę mocno czekam, choć ostatnio to już nie jest to co a czasów Close... i Failures...H-K44 pisze:Nie znalazłem osobnego tematu, więc piszę tutaj. Immolation trafił pod skrzydła Nuclear Blast.
-
- postuje jak opętany!
Immolation, Bolt Thrower i Incantation mogliby mieć kontrakt z każdą wytwórnią i nie wpłynęłoby to w żaden sposób na ich muzykę. To kapele - pewniaki. Nie było słabej płyty z logówkami tych zespołów i nie będzie. Na nową płytę Immolation czekam z takimi samymi wypiekami jak na nową płytę Slayer. Jeżeli któryś zespół ze starej gwardii death metalowej ma w swojej karierze nagrać jeszcze jakiś na prawdę porywający, genialny album, dorównujący lub nawet przebijający kulty z wczesnych lat 90-tych, to nie może być to nikt inny niż ekipa Dolana i Vigny.
- H-K44
Pięknie powiedziane. Też się pod tym podpisuję, chociaż dorzuciłbym jeszcze Entombed.Sineater pisze:Jeżeli któryś zespół ze starej gwardii death metalowej ma w swojej karierze nagrać jeszcze jakiś na prawdę porywający, genialny album, dorównujący lub nawet przebijający kulty z wczesnych lat 90-tych, to nie może być to nikt inny niż ekipa Dolana i Vigny.

- Skaut
za masterfulem:

kto się cieszy?Nowe utwory są bardziej brutalne i agresywne, z przyspieszeniami, które wynoszą nas na nowy poziom szybkości i intensywności i dopełniającymi tego mrocznymi i posępnymi, ciężkimi zwolnieniami. Mamy masę ponurych i bojowych momentów, które zadowolą zarówno naszych starych wiernych fanów jak i tych nowych.

Coś tam było! Człowiek!
- Góral
- w mackach Zła
Ja się cieszę, że wreszcie zaczęli zagrywać. Zniszczenia na poziomie Close To A World Below chyba nie ma co się spodziewać, ale i tak wierzę, że będzie miażdżąco. Jeden z tych zespołów, na który zawsze można liczyć, że nie wyda chłamu.
- MIAZGA.
- MIAZGA.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- H-K44
Re:
Ja. I to cholernie.Skaut pisze:za masterfulem:
kto się cieszy?Nowe utwory są bardziej brutalne i agresywne, z przyspieszeniami, które wynoszą nas na nowy poziom szybkości i intensywności i dopełniającymi tego mrocznymi i posępnymi, ciężkimi zwolnieniami. Mamy masę ponurych i bojowych momentów, które zadowolą zarówno naszych starych wiernych fanów jak i tych nowych.

-
no jak tu się nie cieszyć, kiedy najlepszy zespół deathmetalowy będzie wydawał nową płytękto się cieszy?
- mad
Ja się cieszę! Zwłaszcza, że Shadows to bardzo dobra płyta. Nie ma powodów, żeby wątpić w wysoką formę Amerykanów. Zresztą najnowsze płyty innych tuzów zza oceanu: Cannibal Corpse i zwłaszcza Nile - są również bardzo dobre. Na Morbid Angel nawet nie ośmielam się czekać. Żeby nie zapeszyć na razie uznaję, że płyta nie powstanie...
- Nerwowy
Ostatnie kilka płyt Immolation jest lepsze niż nowe dokonania Nile czy CC.mad pisze:Ja się cieszę! Zwłaszcza, że Shadows to bardzo dobra płyta. Nie ma powodów, żeby wątpić w wysoką formę Amerykanów. Zresztą najnowsze płyty innych tuzów zza oceanu: Cannibal Corpse i zwłaszcza Nile - są również bardzo dobre.
Ja już prawie zapomniałem, że oni mają zamiar kiedyś wydać nowego długograjaNa Morbid Angel nawet nie ośmielam się czekać. Żeby nie zapeszyć na razie uznaję, że płyta nie powstanie...

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Rattlehead
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=129580
Steve Shalaty sobie na garach łoi na nowej płycie
Steve Shalaty sobie na garach łoi na nowej płycie
support music, not rumors