ABSU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: ABSU
Bedzie słuchane .... Absu to Absu uwielbiam .
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jeden z zespołów którego fenomenu nie rozumiem. Perkusja wiadomo fajna, ale nawet Tara jest taka se. Lubię tylko abzu albo apsu. I tylko to zostawiłem na półce.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
Wiadomo bez słuchania.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
No ja tylko koszulkę kupię.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- uglak
Dobra, pogubiłem się... To teraz jest i Absu i Apsu?We are proud to announce to have signed ABSU for the exclusive bookings on the European territory!
--
"Mythological occult metal act & Agonia Records recording act ABSU will return to the stage in 2025 for a series of concert performances to commemorate the 30 th anniversary of the band’s acclaimed second album, “The Sun of Tiphareth.” Joining Proscriptor will be none other than Greek veterans Zemial Official in completing the formidable new line–up."
Proscriptor McGovern’s Apsû

Guilty of being right
- Sybir

Rozumiem, że to jakaś rocznicowa reanimacja na potrzeby trasy, podczas której będą odgrywać TSoT. Chodzi, oczywiście, o dostarczenie duchowej strawy złaknionym fanom.