PANDEMONIUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PANDEMONIUM
Jeśli chodzi Ci o to wydanie z dwoma płytami to CD.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No Żuber to na pewno nie był Dave Lombardo, ale towarzysko robił za 3 zespoły :-) Niemniej docenić wkład w klimat muzyki Pandemonium należy.
Wracając do aktualnych koncertów Pandemonium:
z XV-lecia Gortal:
http://www.youtube.com/watch?v=TwWjVN65 ... r_embedded
A tu macie utwór z MISANTHROPY:
http://www.youtube.com/watch?v=K_epfsSuU4w
Wracając do aktualnych koncertów Pandemonium:
z XV-lecia Gortal:
http://www.youtube.com/watch?v=TwWjVN65 ... r_embedded
A tu macie utwór z MISANTHROPY:
http://www.youtube.com/watch?v=K_epfsSuU4w
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- krz63
- weteran forumowych bitew
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
No i po co takie bzdury pisać Żuber grał jak potrafił to samo Paweł ale jakby postawić Pawła obok kogokolwiek praktycznie to co uznasz że jest słabym gitarzystą ? Dobroć muzyka to nie technika, czy Devilry wszyscy lubili za technikę no sorry...Maleficio pisze: Pamiętam jak ta płyta była nagrywana, Żuber bardzo przezywał, ze sobie nie radzi z kawałkami i opowiadał wszystkim na osiedlu, ze Karol tak tylko gościnnie wystąpił na AC, bo to stary kumpel kapeli a prawda była taka, ze Żuber był słabym perkusistą.
Pamiętam jak przestałem grać w Pandach i wypowiedzi w tonie Simon był słabym basistą były normą. Paweł tak się wypowiadał o kimś z kim nie chciał już grać. Pojawienie się Carola było przedewszystkim wynikiem ostrych kłótni
A co do Żubra i tego co chciał grać potem to czemu nie wspomnisz o nagraniach z Quakiem i co tam sobie na nich pogrywali ?
Ostatnio zmieniony 16-03-2013, 15:32 przez simondebelem, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobre. Warto dodać, że tych słabych muzyków, było znacznie więcej, a przecież do tej pory, kochamy ich nagrania.simondebelem pisze:No i po co takie bzdury pisać Żuber grał jak potrafił to samo Paweł ale jakby postawić Pawła obok kogokolwiek praktycznie to co uznasz że jest słabym gitarzystą ? Doborć muzyka to nie technika, czy Devilry wszyscy lubili za technikę no sorry...Maleficio pisze: Pamiętam jak ta płyta była nagrywana, Żuber bardzo przezywał, ze sobie nie radzi z kawałkami i opowiadał wszystkim na osiedlu, ze Karol tak tylko gościnnie wystąpił na AC, bo to stary kumpel kapeli a prawda była taka, ze Żuber był słabym perkusistą.
-
- w mackach Zła
Klip do "Everlasting Opposition":
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Całkiem w porządku ten klip.Peebuls pisze:Klip do "Everlasting Opposition":
W ogóle Pandemonium spłodzili naprawdę zacną płytę w poprzednim roku a tutaj jakoś cicho o niej było/jest. Szkoda.
The madness and the damage done.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
wideo fachowe, numer dojebany, będzie słuchana płyta w takim więc razie.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No na pewno nie jest płyta, która zmieni oblicze death metalu, ale zarzucanie im całkowitej wtórności jest co najmniej nieuczciwe. No może poza tymi sukienkami, to sobie mogli darować ;)nicram pisze:Tutejsi specjaliści jebali tę płytę.
The madness and the damage done.
- Kingu
Tą płytę powinno wydać na licencji jakieś Nuclear Blast i pokazać ich ludziom na sensownej trasie. Marie Konopnickie w innych krajach też pewnie nie mają czasu otworzyć Incantation, a co mówić znaleźć i zapoznać się z jakimś Pandemonium.Kurt pisze: W ogóle Pandemonium spłodzili naprawdę zacną płytę w poprzednim roku a tutaj jakoś cicho o niej było/jest. Szkoda.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
DEVILRI,DEVILRI....PONAD WSZYSTKO....do cholery to najlepszy ich materiał....ostatnio słuchałem THE ANCIENT... i jakos brakuje mi smoły oraz podziemnego brudu...mimo to i tak ciekawy materiał
- Kingu
Dla mnie nie ma różnicy między demówką i płytą, poza brzmieniem. Wyważenie i feeling The Ancient...i Devilri rozkładają mnie na glebie.
- vicek
trochę jak jazda po acodinieKurt pisze:Całkiem w porządku ten klip.Peebuls pisze:Klip do "Everlasting Opposition":
W ogóle Pandemonium spłodzili naprawdę zacną płytę w poprzednim roku a tutaj jakoś cicho o niej było/jest. Szkoda.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
z PANDEMONIUM łaczy mnie szczególna więź....kaseta wywarła na mnie zajebiste wrażenie,pamietam kiedy brat kupił ja i maglowalismy na przemian z VADEREM-morbid reich i LASTWAR-darkness in eden...
- Rattlehead
Kurde, a ja jeszcze nie słyszałem Misanthropy, czas to zmienić w najbliższym czasie.
support music, not rumors
- vicek
ja mam podobnie z jedynką deff leppard i morbidów
- morbid
- rasowy masterfulowicz
ma ktos do sprzedanie devilri na cd ???
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
zdecydowanie!Rattlehead pisze:Kurde, a ja jeszcze nie słyszałem Misanthropy, czas to zmienić w najbliższym czasie.
Bardzo ciekawa płyta i w sumie warto po nią sięgnąć bo to chyba najlepszy album Pandemonium od czasu debiutu.