Jeśli to taki żart, to też lepiej komuś zapodać na koncercie - miałby się z kim pośmiać.Aegir pisze:W ogóle to Riven na pewno żartował.
Amon Amarth - najlepszy album
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: najlepszy album Amon Amarth
-
- postuje jak opętany!
Niewątpliwie.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zwalić wam konia?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Oczywiście.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- postuje jak opętany!
U mnie też wszystko w porządku.
-

pozazdroscic takich fanów...ja pierdole
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
:DRiven pisze:amon amarth to gowno i kto slucha tego gowna ten tez jest gowno
mozna zamknac temat
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
no fani Amon Amarth są git, choć do fanów truegrimunholysratatata black metalu to jeszcze im trochę brakuje ;)
-
- świeżak
Było ich dwóch: jebać naszą szkapę i srywen. Ten pierwszy dostał raz i drugi wpierdol, zesrali sie na niego i upokorzyli.Przeprosił, uklęknął z trudem i zdemaskowany odszedł. Ku uciesze został pozer ponad idiotą. Balansuje na krawędzi żałosnego niedojdyzmu.
- Frosthark
- rozkręca się
Temperatura sporu o ten zespół jest chyba trochę przesadzona. Swego czasu (na początku mojej przygody z muzyką) słuchałem całkiem sporo ich drugiej płyty. Nadal uważam że mają w sumie kilka niezłych kawałków, ot, takie skoczne melodyjki do browara. Let's face it, większości osób słuchających metalu to odpowiada. Oczywiście że ich popularność nie oddaje jakości muzyki, ale czy to pierwszy taki zespół? Przynajmniej nie jest to aż tak chujowe jak np. Korpiklaani ani nie nagrywają aż takich debilnych teledysków jak Dimmu Borgir (chociaż tu mogę się mylić bo widziałem bodajże jeden teledysk AA)
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Może lepiej, żeby to AMON AMARTH wciągał ludzi w mocniejsze granie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Hatefire
Nie rozumiem jebania na ten zespół. Jasne wybitne toto nie jest. Ale stawiać w jednym szeregu z wieśniackim, parapetowym metalem Dimmu, to przesada. Może nie wybitne, ale i nie żenujące. Ot taki łatwo przyswajalny metal zagrany na dobrym poziomie wykonawczym, nic więcej, ale i nic mniej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
No wiesz, może też od takiego grania odpychać. Bo ja, tak szczerze, nie dziwię się ludziskom, którzy AA nie lubiom. Tylko nie mogę pojąć dlaczego tak bardzo chcą to akcentować! Lepiej popisaliby w tematach o kapelach, które lubiom. Proste.Gore_Obsessed pisze:Może lepiej, żeby to AMON AMARTH wciągał ludzi w mocniejsze granie.
-
Właśnie. Nie wspominając już o tym, że ludzie którzy nie trawią tej kapeli muszą na ten temat napisać z 20 postów i ten fakt podkreślać na każdym kroku. Ciekawe tylko po chuja? Ponadto podejrzewam, że większość nie słyszała więcej, niż 3-4 kawałków z jakiegoś zasranego My Space.Hatefire pisze:Nie rozumiem jebania na ten zespół. Jasne wybitne toto nie jest. Ale stawiać w jednym szeregu z wieśniackim, parapetowym metalem Dimmu, to przesada. Może nie wybitne, ale i nie żenujące. Ot taki łatwo przyswajalny metal zagrany na dobrym poziomie wykonawczym, nic więcej, ale i nic mniej.
Dobra, ja już w tym temacie się nie udzielam, żeby mi ktoś nie zarzucił, że jestem ich fanem czy coś takiego. :D
-
- postuje jak opętany!
Przecież każdy chyba ma jakieś swoje "guilty pleasures" ;)))
- white_pony
- weteran forumowych bitew
Sraka okropeczna, chociaz jak mialem 15-16 lat to podobalo mi sie Jester Race - prawie kazdy ma jakies takie rzeczy do ktorych sie nie chce przyznawac teraz ;) Powaznie - nie widzicie zadnej roznicy miedzy tymi dwoma kawalkami? Pierwszy to jednak jakistam metal, a drugi to juz plastikowe metalkorowe gówno dla pedałów. I nadaj wole Jester Race od Amon Amarth.Riven pisze:whitepony, skumaj urle
ale sraka straszna, w ogole ktos kto nie ma odruchu wymiotnego przy takiej muzyce jest IMO nie-ok
do not make equal what is unequal
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ale jak mamy widziec roznice, jak wkleiles dwa identyczne linki, do tego zjebanego in flejms? :D
this is a land of wolves now
- Headcrab
- Kontakt:
In Flames nawet swoim melodyjnym pitoleniem zmiata Amon Amarth.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Amon Amarth moc
Nigdy DM
Przeciwnkow odsylam na koncert
Nigdy DM
Przeciwnkow odsylam na koncert