GORGOROTH

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

Re: koniec gorgoroth

30-10-2008, 14:39

So_It_Is_Done pisze:Zniechęciłem się do Gorgoroth słuchając Pentagram i Antichrist, czyli w czasach jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to Black Metal. Więc do Ciebie również uprzejma prośba o zamknięcie japy.
A co to były za czasy? Kiedy dodałeś te płyty do swojej kolekcji mp3? :lol:
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

30-10-2008, 14:41

4m pisze:
Skaut_Kwatermaster pisze:
So_It_Is_Done pisze:Większośc z użytkowników tego forum niestety jara się pedalskimi dźwiękami, świadczy to o całkowitym braku zrozumienia BM.
leżę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie żebym ten, ale ma tutaj akurat rację.
wytlumacz mnie zatem, ktora to wiekszosc jara sie pedalskimi dzwiekami i co jest do zrozumienia w BM?
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

Re:

30-10-2008, 14:45

Skaut_Kwatermaster pisze:wytlumacz mnie zatem, ktora to wiekszosc jara sie pedalskimi dzwiekami i co jest do zrozumienia w BM?
Lubisz Death In June? ;) A tak serio - nie wiem kto dokładnie należy do tej większości, ale dla mnie w ujęciu konserwatywnym w BM nie ma miejsca dla gejostwa.
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

30-10-2008, 14:45

ultravox pisze:
So_It_Is_Done pisze:Zniechęciłem się do Gorgoroth słuchając Pentagram i Antichrist, czyli w czasach jak ty jeszcze nie wiedziałeś co to Black Metal. Więc do Ciebie również uprzejma prośba o zamknięcie japy.
A co to były za czasy? Kiedy dodałeś te płyty do swojej kolekcji mp3? :lol:

To były czasy, kiedy nie były u nas jeszcze popularne błyszczące krążki, dostępne dzisiaj dla każdego kto wysili się kliknąć parę razy klawiszem myszki i przelać hajs, nawet nie ruszając dupy z domu.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
vulture

30-10-2008, 14:50

So_It_Is_Done pisze:
vulture pisze:WYPIERDOLCIE STĄD TEGO PEDAŁA

Widzę, że masz autodestrukcyjny nastój frajerze cwelony po śmietnikach?
wytłamacz nam jedną rzecz

przelewasz tutaj co Ci na wątrobie leży,zachwycasz sie zespołami których nigdy nie słyszałeś ale wielbisz je bo maja fajny merch albo wiesz od zaufanych osób że warto bo to kult jakich mało,co wiecej,zakładam że jesteś stosunkowo młody (niewyobrażam sobie sadzenie takich andronów w wieku 30 lat) a próbujesz moralizowac tutaj userów dwa razy starszych od siebie i uświadamiac im co jest istotą BM.po co tutaj dalej piszesz skoro całe forum jak jeden mąż leje z ciebie na całego?
gdzie tu logika?
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

30-10-2008, 14:53

4m pisze:
Skaut_Kwatermaster pisze:wytlumacz mnie zatem, ktora to wiekszosc jara sie pedalskimi dzwiekami i co jest do zrozumienia w BM?
Lubisz Death In June? ;) A tak serio - nie wiem kto dokładnie należy do tej większości, ale dla mnie w ujęciu konserwatywnym w BM nie ma miejsca dla gejostwa.
hehe, to bylo podle ;) A tak serio, czy gdyby taki Mikko Aspa poczul teraz "sciezke meskiej dupy" w swoim kroczu, to znaczy, ze mam wyrzucic wszystkie plyty DsO i CB, ktore dotychczasowo nagral, czy nie kupowac nowych, bo w koncu dopiero teraz to ujawnil?
Coś tam było! Człowiek!
wolf

Re: Re:

30-10-2008, 14:54

4m pisze: Lubisz Death In June? ;) A tak serio - nie wiem kto dokładnie należy do tej większości, ale dla mnie w ujęciu konserwatywnym w BM nie ma miejsca dla gejostwa.
otóż to,black metal i geje to jak Celine Dion zbroja ,płomienie i miecz :lol:
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

30-10-2008, 14:55

vulture pisze: wytłamacz nam jedną rzecz
Czujesz się mocny pisząc 'nam'? Jak chcesz normalnej dyskusji to się ogarnij, bo najpierw wyskakujesz z pyskiem, a teraz próbujesz coś tłumaczyć. Dopóki będziesz pisać farmazony i kpić z moich wypowiedzi, wyrywając je z kontekstu, albo nie rozumiejąc, będę cie mieszał z błotem jak szmatę.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

Re:

30-10-2008, 14:57

Skaut_Kwatermaster pisze:
4m pisze:
hehe, to bylo podle ;) A tak serio, czy gdyby taki Mikko Aspa poczul teraz "sciezke meskiej dupy" w swoim kroczu, to znaczy, ze mam wyrzucic wszystkie plyty DsO i CB, ktore dotychczasowo nagral, czy nie kupowac nowych, bo w koncu dopiero teraz to ujawnil?
Nie, wyrzucić je możesz od razu bo są cholernie cienkie.
Awatar użytkownika
kocurejro
postuje jak opętany!

30-10-2008, 14:58

So_It_Is_Done pisze:Zniechęciłem się do Gorgoroth słuchając Pentagram i Antichrist, (...).
ale to przeciez ich najlepsze plyty
Obrazek
Awatar użytkownika
4m
weteran forumowych bitew

Re:

30-10-2008, 15:00

Skaut_Kwatermaster pisze:A tak serio, czy gdyby taki Mikko Aspa poczul teraz "sciezke meskiej dupy" w swoim kroczu, to znaczy, ze mam wyrzucic wszystkie plyty DsO i CB, ktore dotychczasowo nagral, czy nie kupowac nowych, bo w koncu dopiero teraz to ujawnil?
Nie lubię gdybać, ale zauważam różnicę pomiędzy dźwiękami pedalskimi, a dźwiękami pedała ;) DsO nie utożsamiam z konserwatywnym BM, więc...
from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

30-10-2008, 15:00

So_It_Is_Done pisze: To były czasy, kiedy nie były u nas jeszcze popularne błyszczące krążki, dostępne dzisiaj dla każdego kto wysili się kliknąć parę razy klawiszem myszki i przelać hajs, nawet nie ruszając dupy z domu.
So_It_Is_Done pisze:1. Jak długo siedzicie w metalu - może uda się podać rok?
Staram się to określić od jakichś 2 lat i nie mogę. Będzie to jakoś 1996, bo pamiętam że czekałem dośc długo na Acid Drinkers z krową. Wcześniej kupowałem już kasetki metalowe np. Vader - Future of The Past ale mi nie pasowały do końca.

2. Od jakiś płyt i kapel zaczynała się Wasza przygoda z metalem? - pamiętacie okoliczności, w których po raz pierwszy zetknęliście się z metalem?
Guns n Roses, Sepultura, Samael, Vader, Acid Drinkers i pare innych.

3. W jaki sposób i w jakich kierunkach ewoluował Wasz gust przez te lata (ewentulanie miesięce - ;) )
Nie ewoluował, ciągle szukam dobrych kapel bm bo nic mi sie nie podoba;)

4. Czy były kapele, których nie znosiliście, a przekonaliście się do nich z czasem?
Mayhem, Burzum, Darkthrone, Satyricon i reszta, ale trwało to chwilke tylko.
wnioskuje, pozerze, NIE BYŁO CIE NA ŚWIECIE JAK WIĘKSZOŚĆ Z FORUMOWICZÓW NAPIERDALAŁA DLA SZATANA!!!!

ale kompromituj sie dalej - nasz forumowy klaunie :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

30-10-2008, 15:01

Większość z was zachowuje się jak zakompleksione szmaty, jak kurwa dzieci w przedszkolu które gdy poczuły, ze ktoś sie różni od grupy chcą sie wypromować czepiając sie tego dzieciaka, SiiD różni sie tym od was, ze jest szczery w tym co pisze a wy wszystko mówicie jednogłosem powtarzając za trockim czy innym morphem, Znam gościa osobiście i jestem pewien, ze stojąc na przeciwko niego zaczęlibyście obracać to wszystko w żart i udawać ,ze tak nie było, ale itak dostalibyście po mordzie bo jesteście bandą słabych pedziów.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

30-10-2008, 15:02

edit - odpowiedź na post Kocura

Podobno tak, chciałbym podzielać tą opinię. Dużo z nich nie pamietam, ale za młodu katowałem zlepek utworów z obu płyt i strasznie mnie wkurwiał wątły wokal i 'ogniskowe' tempo, nie wiem jak Ci to wyjaśnić.
Ostatnio zmieniony 30-10-2008, 15:06 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

30-10-2008, 15:04

Adrian696 pisze:
So_It_Is_Done pisze: To były czasy, kiedy nie były u nas jeszcze popularne błyszczące krążki, dostępne dzisiaj dla każdego kto wysili się kliknąć parę razy klawiszem myszki i przelać hajs, nawet nie ruszając dupy z domu.
So_It_Is_Done pisze:1. Jak długo siedzicie w metalu - może uda się podać rok?
Staram się to określić od jakichś 2 lat i nie mogę. Będzie to jakoś 1996, bo pamiętam że czekałem dośc długo na Acid Drinkers z krową. Wcześniej kupowałem już kasetki metalowe np. Vader - Future of The Past ale mi nie pasowały do końca.

2. Od jakiś płyt i kapel zaczynała się Wasza przygoda z metalem? - pamiętacie okoliczności, w których po raz pierwszy zetknęliście się z metalem?
Guns n Roses, Sepultura, Samael, Vader, Acid Drinkers i pare innych.

3. W jaki sposób i w jakich kierunkach ewoluował Wasz gust przez te lata (ewentulanie miesięce - ;) )
Nie ewoluował, ciągle szukam dobrych kapel bm bo nic mi sie nie podoba;)

4. Czy były kapele, których nie znosiliście, a przekonaliście się do nich z czasem?
Mayhem, Burzum, Darkthrone, Satyricon i reszta, ale trwało to chwilke tylko.
wnioskuje, pozerze, NIE BYŁO CIE NA ŚWIECIE JAK WIĘKSZOŚĆ Z FORUMOWICZÓW NAPIERDALAŁA DLA SZATANA!!!!

ale kompromituj sie dalej - nasz forumowy klaunie :D
Widzisz tu jakieś nieścisłości, bo ja nie? Poza tym bawisz sie w Sherlocka jak żałosny bej:)
Dalej sie napinasz na forum, a nie przyjechałeś. Innymi słowy, nie strasz nie strasz bo sie zesrasz.
Ostatnio zmieniony 30-10-2008, 15:07 przez So_It_Is_Done, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

30-10-2008, 15:07

Drone pisze:Na jego majpejsie widnieje, że ma 23 lata, hehe. Rzeczywiście wiele pamięta "z tamtych czasów". :lol:
popsułeś mi zabawe :evil:
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

30-10-2008, 15:07

kocurejro pisze:
So_It_Is_Done pisze:Zniechęciłem się do Gorgoroth słuchając Pentagram i Antichrist, (...).
ale to przeciez ich najlepsze plyty
ale kolega je kupil na kasetkach w Dziupli i potem zbojkotowal na rzecz Niemieckiego black metalu. :D
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

30-10-2008, 15:08

Rozumiem, ze wolałbyś zapierdalać z przekazem na Pocztę, czekać dwa miesiące na płytę i modlić się (zapewne do diabła) aby dostać(w dobrym stanie) to co zamówiłeś(a nie coś z listy pozycji zastępczych)? :lol:
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

30-10-2008, 15:10

Drone pisze:Na jego majpejsie widnieje, że ma 23 lata, hehe. Rzeczywiście wiele pamięta "z tamtych czasów". :lol:
Tutaj też to widnieje, to żadna tajemnica. Żałosne jest, że wszyscy jak jeden mąż próbujecie coś udowodnić. Może, dla ciebie, 'tamte czasy' to jakieś inne czasy, ale ja kupowałem kasetki jak jeszcze było u nas piractwo i nie przypominam sobie żadnych CD. Kpijcie dalej, może coś w końcu udowodnicie, ale jak narazie wygląda to na lizanie sie po kutasach.
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

30-10-2008, 15:11

Nif pisze:Większość z was zachowuje się jak zakompleksione szmaty, jak kurwa dzieci w przedszkolu które gdy poczuły, ze ktoś sie różni od grupy chcą sie wypromować czepiając sie tego dzieciaka, SiiD różni sie tym od was, ze jest szczery w tym co pisze a wy wszystko mówicie jednogłosem powtarzając za trockim czy innym morphem, Znam gościa osobiście i jestem pewien, ze stojąc na przeciwko niego zaczęlibyście obracać to wszystko w żart i udawać ,ze tak nie było, ale itak dostalibyście po mordzie bo jesteście bandą słabych pedziów.
no dobra, z tego co pisal to wnioskuje, ze zyje na Woli, ja tez pracuje na Woli... i zapraszam SiiD do mnie by mi dal po mordzie... bedzie mial potem latwiej do domu dojechac.
ODPOWIEDZ