Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Dziwny numer. Zaczyna się okropnie, dopiero potem robi się fajnie. Ale ten zespół już tak chyba ma. Niektórych piosenek nie trawię, inne uwielbiam. Gorzej jednak, gdy jest tak w obrębie jednego numeru ;)
Doskonały. Właśnie nie ma żadnych słabych momentów. Ma momenty niewygodne dla ucha niewprawnego słuchacza co najwyżej :)
Świetny materiał, typowe Inquisition, tyle że ropuch mniej ropuchuje. Sporo szybkich wałków, sporo wolniejszych, fantastyczne riffy, zajebiste brzmienie, ciekawe kompozycje. No i miedzygalaktyczny szatan zawsze na propsie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Bardzo fajowa melodyja to jest, jest w niej szybkość oraz satanistyczna brutalność .
Jeden z niewielu black metalowych bandów który szanuję i do wydawnictw wracam.
Gdzieś tam już pisałem, że byłem w ciężkim szoku ile ludzi przyciągnęli pod scenę na tegorocznym Party San swym immortalowym graniem. Zdecydowanie przebili wszystkich, jeżeli chodzi o frekwencję. Szok był tym większy, że przecież na czeskiej potańcówce rok, czy dwa lata wcześniej ustawieni byli w namiocie...No chyba, że byłem już tak nachlany, że źle pamiętam.