DEAD CONGREGATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Re: DEAD CONGREGATION
Grubo. Nowe ULCERATE i DC w odstępie kilku dni? Brakuje tylko OBLITERATION do spółki i można się wypiąć na wszystko inne co wychodzi w death metalu.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Z tego podniecenia specjalnie się zalogowałem. Wybornie. Będzie się działo, będzie zabawa, będzie radośnie.
- Sybir
Tak bardzo mi szkoda, że nie będę mógł pojechać na ich koncert - to już trzeci raz, kiedy zmuszony jestem odpuścić. O urlopie mogę sobie pomarzyć ;____;
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
- zahartowany metalizator
No serio, czy to zawsze musi być Wrocław? I tak będę zagramanicą, ale sprawiedliwość społeczna domaga się miast chociaż w centralnej Polsce.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Ile osób pomieści ten klub Ciemna strona Miasta? Bilet do zakupienia na bramkach. Jak przyjadę na 30 minut przed koncertem byłoby mi smutno ,że pocałowałem klamkę bo bilety się rozeszły.
Ostatnio zmieniony 24-09-2016, 00:16 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Myślę że spokojnie bilet dostaniesz bo krzykacze "ja bede" się wykruszą,wbrew nazwom zainteresowanie małe jak widzętomaszm pisze:Ile osób pomieści ten klub Ciemna strona Miasta? Bilet do zakupieniach na bramkach. Jak przyjadę na 30 minut przed koncertem byłoby mi smutno ,że pocałowałem klamkę bo bilety się rozeszły.
- sveneld
- zaczyna szaleć
Klub jest mały, ale w środku tygodnia nigdy nie ma tłoku, na Turbocharged było chyba 15 osób razem z zespołem i obsługą baru, na Diskord może ze 20.
Jeżeli jeszcze dołożyć, ze w zeszłym roku DC grało we Wrocku w grudniu, a wcześniej na BA to frekwencja może być kiepska.
Jeżeli jeszcze dołożyć, ze w zeszłym roku DC grało we Wrocku w grudniu, a wcześniej na BA to frekwencja może być kiepska.
Only dead fish flows with the stream...
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
ale na Pissgrave/Phrenelith trochę wiary było mimo wszystko
In a world of compromise...some don't
- Gumiak

Tylko epka, niepotrzebnie się ekscytowałem.
- Plastek
- Kontakt:
Jebać epki, duży album powinni nagrać. No ale NoEvDia powoli specjalizuje się w wyciąganiu kasy w postaci epek. Taki troszkę Vader na black metalową skalę. Pieniążki, pieniążki za kult.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Gumiak
Może w przyszłym roku. Akurat na spółe z OBLITERATION.
- Plastek
- Kontakt:
Gumiak pisze:Może w przyszłym roku. Akurat na spółe z OBLITERATION.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
im to się akurat pieniążki należą …Plastek pisze:Jebać epki, duży album powinni nagrać. No ale NoEvDia powoli specjalizuje się w wyciąganiu kasy w postaci epek. Taki troszkę Vader na black metalową skalę. Pieniążki, pieniążki za kult.
ja się tam cieszę, mogą co kwartał trzaskać po jednej,
a, że epka to tak od tygodnia Pan z Invictusa pisał tu i tam
lys på slutten av lys
-
dwójka podobno dobra, słyszałem dwa kawałki i faktycznie było dużo lepiej niż na cholernie przecenianym debiucie, ale na epkę w sumie chętnie poczekam ;)
- Ascetic
wolne koledze służą - w sensie humor i dowcip dopisuje ;-) gitbyrgh pisze:dwójka podobno dobra, słyszałem dwa kawałki i faktycznie było dużo lepiej niż na cholernie przecenianym debiucie, ale na epkę w sumie chętnie poczekam ;)
lys på slutten av lys
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Dwójka to najlepszy death metal ostatnich kilku lat. Obłęd co się dzieje w takim Nigredo albo Immaculate Poison! No i to fantastyczne brzmienie werbla...
Na epkę czekam bardzo. Z pełniakiem nie muszą się spieszyć - wolę poczekać dłużej i dostać dojebany materiał niż gdyby mieli walić wydawnictwami z generic deathmetalem co rok(kolega byrgh pewnie przytoczy tu przykład AUTOPSY, ale moje zdanie na ten temat jest raczej znane ;))
Na epkę czekam bardzo. Z pełniakiem nie muszą się spieszyć - wolę poczekać dłużej i dostać dojebany materiał niż gdyby mieli walić wydawnictwami z generic deathmetalem co rok(kolega byrgh pewnie przytoczy tu przykład AUTOPSY, ale moje zdanie na ten temat jest raczej znane ;))
-
a dziękuję, wszyscy zdrowi :DAscetic pisze:wolne koledze służą - w sensie humor i dowcip dopisuje ;-) gitbyrgh pisze:dwójka podobno dobra, słyszałem dwa kawałki i faktycznie było dużo lepiej niż na cholernie przecenianym debiucie, ale na epkę w sumie chętnie poczekam ;)
Rusz dupe na koncert synek. Ci goście rozpierdalają.byrgh pisze:dwójka podobno dobra, słyszałem dwa kawałki i faktycznie było dużo lepiej niż na cholernie przecenianym debiucie, ale na epkę w sumie chętnie poczekam ;)
- nicram
Prawie masz rację, dwójka Dead Congregation jest bardzo dobra, ale najlepszy death metal ostatnich kilku lat to Imprecation - Satanae Tenebris Infinita. Gorąco polecam przesłuchać i przyklęknąć przed tą płytą.Deathhammer66 pisze:Dwójka to najlepszy death metal ostatnich kilku lat. Obłęd co się dzieje w takim Nigredo albo Immaculate Poison! No i to fantastyczne brzmienie werbla...
all the monsters will break your heart
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Imprecation - Satanae Tenebris Infinita przelaciała troszke bez echa....bardzo dobry stuff...