KEEP OF KALESSIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: KEEP OF KALESSIN
eee tam ludzie nawet nie zadadzą sobie trudu żeby dowiedzieć się co to takiego, nazwa to heavy metalowym zespołem śpiewającym o ponurych sprawach haha... nie gadaj że początki były złe? reclaim jest np zajebiste...
Re: Re:
STRASZNE GÓWNO. W sumie dawno nie słyszałem takiego syfuCarnal_Malefactor pisze:Przecież to brzmi jak jakieś Rhapsody, brakuje tylko prześwitujacych czarnych podkoszulków.Skaut pisze:jak całego albumu bym nie zniósł, tak ten numer jest zajebistyMaleficio pisze:
i o to ich propozycja... szkoda, ze z Polski nie startuję też jakaś metalowa kapela... np. Hunter albo Frontside

- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
E tam, nie znasz sie... jak wam by zaproponowano udzial w Eurowizji to pierwsi byscie tam startowali.

-
- mistrz forumowej ceremonii
pierdolić ich 

No ba, to marzenie każdego zespołu metalowegoMaleficio pisze:E tam, nie znasz sie... jak wam by zaproponowano udzial w Eurowizji to pierwsi byscie tam startowali.![]()
![]()

A tak poważnie, to pies trącał ich występ na eurowizji. Wolałbym chyba posłuchać wszystkich piosenek na eurowizji niż całej płyty KoK, z której pochodzi ten numer.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie. Jak to kiedyś gdzieś powiedział chyba Metalion: „ nie ma nic lepszego niż dobry metal, i nic gorszego niż chujowy „Conflagrator pisze:No ba, to marzenie każdego zespołu metalowegoMaleficio pisze:E tam, nie znasz sie... jak wam by zaproponowano udzial w Eurowizji to pierwsi byscie tam startowali.![]()
![]()
![]()
A tak poważnie, to pies trącał ich występ na eurowizji. Wolałbym chyba posłuchać wszystkich piosenek na eurowizji niż całej płyty KoK, z której pochodzi ten numer.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ten utwor to skrajne gowno, brzmi jak miks testamentu i jakiegos power metalowego gowna. no i jak oni wygladaja, hahaha, kurwa... zwlaszcza ten bysiek gruby
ten zespol to kał.

this is a land of wolves now
- Skaut
ani trochę nie brzmi jak Rhapsody, w ogóle jesteście wyczuleni maksymalnie przez Eurowizję. Nie patrzcie na występ, zamknijcie oczy i posłuchajcie bez uprzedzeń tej wersji naprawdę dobry utwór. Podoba mi się wokal gościa w refrenie z tą "chrypkowatą" manierą.Carnal_Malefactor pisze:Przecież to brzmi jak jakieś Rhapsody, brakuje tylko prześwitujacych czarnych podkoszulków.Skaut pisze:jak całego albumu bym nie zniósł, tak ten numer jest zajebistyMaleficio pisze:
i o to ich propozycja... szkoda, ze z Polski nie startuję też jakaś metalowa kapela... np. Hunter albo Frontside
Coś tam było! Człowiek!
- Mental
Ile kasy jest do zgarnięcia?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Carlos_Satana
- rozkręca się
Nie wiem jak można czuć tu Testament czy Rhapsody, jak dla mnie to prędzej słychać (zwrotka) Trivium i melodeathmetalowe gówna (nie mylić z At the Gates i Eucharist).
- Riven
- Kontakt:
glowny riff zajezdza testamentem, tylko w jakims takim pedalskim wydaniu
00:23 np. nie no, chujnia.
i tak uwazam,ze gorszy byl numer z teledyskiem z ostatniej plyty. wiec nawet bez tej calej eurowizji ten zespol prezentuje obecnie skrajny syf.

i tak uwazam,ze gorszy byl numer z teledyskiem z ostatniej plyty. wiec nawet bez tej calej eurowizji ten zespol prezentuje obecnie skrajny syf.
- Riven
- Kontakt:
no coz, racja. stracilem na to jakies 10 minut zycia, o 10 za duzo, hehe. Co do IM - Nie, jeszcze nie : DDDDD
- grot
Re:
Barman, temu panu już nie polewamySkaut pisze:ani trochę nie brzmi jak Rhapsody, w ogóle jesteście wyczuleni maksymalnie przez Eurowizję. Nie patrzcie na występ, zamknijcie oczy i posłuchajcie bez uprzedzeń tej wersji naprawdę dobry utwór. Podoba mi się wokal gościa w refrenie z tą "chrypkowatą" manierą.

- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
- rasowy masterfulowicz
spokojnie, Skaut blefuje
temat o takim gównie 12 stron , temat o Mastodon 12 stron ;((

-
Drone pisze:Riven, po co tracić cenny czas na takie gówno. Przesłuchałeś już INFERNAL MAJESTY zgodnie z moją życzliwą prośbą?
ja przesłuchałem tak gdzies koło 1988 roku.może byc?
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No, bo ileż można pisać jakiż to Mastodon jest zajebisty - lepiej pastwić się nad Kalesonamistreetcleaner pisze:

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- twoja_stara_trotzky
nie znasz None Shall Defy? ja się z wiekiem zbliżam do uznania tej płyty za wyziew równy bogom, czyli płytom Slayer, Voivod, Celtic Frost i Possessed.Riven pisze:no coz, racja. stracilem na to jakies 10 minut zycia, o 10 za duzo, hehe. Co do IM - Nie, jeszcze nie : DDDDD
- TORTURER
- w mackach Zła
- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
numer tytułowy to dla mnie top 10 thrash metalu w ogóle, z palcem w dupie.