KELTHUZZAR - Triumf Żelaznego Ognia [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: KELTHUZZAR - Triumf Żelaznego Ognia [2011]
Koleś z tak mizerną łapą jak ty szkapo przesiaduje pod stołami w melinach machając łbem w przód i tył.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
1,5/10 pogrążasz sie.wolf pisze:Koleś z tak mizerną łapą jak ty szkapo przesiaduje pod stołami w melinach machając łbem w przód i tył.
do not make equal what is unequal
ale nie mam tak chujowej dziary jak ty zwisie,nara
- white_pony
zostaleś odpicowany, pogódź sie z tym. sprzątniecie takiej umysłowej miernoty jak ty do rynsztoka, tam gdzie jej miejsce, werbalnym, krótkimi siknięciem z kija jest dla mnie tak proste jak dla ciebie poranne wyciskanie syfów na swoim brzydkim ryju. nara nara 

konik nie musiałeś tak srogo zagotować,chciałem ci tylko uzmysłowić jakim jesteś frajerskim wazeliniarzem,,ocknij się jeszcze nie jest za późno.
- white_pony
ty weź juz odbij co? bo ani zabawny nie jestes ani interesujący. komu mam sie podlizywać niby napierdalaniem sie ze smoków leledraków? IM? juz tu czytałem gdzies taka paranoiczną wypowiedz ze ktostam słucha death in june zeby sie podlizać, jak masz jakieś lęki to idz na psychoterapie, jak chcesz to ci polece kogos.
wszyscy już wiedzą jakie masz zdanie na temat mrocznego toma,zwolnij z postami bo jebią po oczach a ani one zabawne ani interesujące.odbijam.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
-
Biały Kucyk vs Wilk - 1:0
Ale walkę wygrywa i tak Smok Leledrag.
Album zasadniczo nie jest jakiś kosmicznie chujowy jak to wynika z tematu (poza coverem Kaczmarskiego który jest koszmarny), w sumie to mam przeczucie, że po kilku browarach mógłbym go nawet słuchać z pewną przyjemnością. Ponieważ jednak od NNowego Roku nie piję, toteż przygoda z Kelthuzzarem nie bęðzie trwała zbyt długo.
Ale walkę wygrywa i tak Smok Leledrag.
Album zasadniczo nie jest jakiś kosmicznie chujowy jak to wynika z tematu (poza coverem Kaczmarskiego który jest koszmarny), w sumie to mam przeczucie, że po kilku browarach mógłbym go nawet słuchać z pewną przyjemnością. Ponieważ jednak od NNowego Roku nie piję, toteż przygoda z Kelthuzzarem nie bęðzie trwała zbyt długo.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Castor
a ja chciałbym wreszcie zobaczyć Twoją łapę, przy której wszystkie inne wyglądają mizerniewolf pisze:Koleś z tak mizerną łapą jak ty szkapo...

- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
No to wiem więcej dzięki tej odpowiedzi, zaczytałem się i wszystko stało się jasne...KelThuz pisze:kurgan to z tureckiego ogród.Twój Wujek pisze:Możemy się napierdalać soczyście do ostatniego wyziewu trzewi, ale ja naprawdę chciałbym wiedzieć, skąd wzięli się Kurhanowie w konstelacji mitologem Kel'Thuza. Bo pachnie mi to neo-sreo-poganizmem wschodu rodem z internetu, który nota bene stworzył sukces marketingowy ostatniej płyty Wilczka z Bergen. :-/
Jak etymologicznie wywodzisz nazwę Kurhanów, Kel'Thuzie? Czy to nie pachnie Ci żałością na poziomie nieporozumienia Вълъсъ/Вълъсъ? Pytam poważnie, (wstaw imię)*.
a polecam wścibskim, bądź po prostu ciekawskim, zapoznać się z Księgą Popiołów, w necie można znaleźć wersję on-line. Np. rzucić uwagę na taki jej fragment:
http://svasti.org/cd/Izwor/apo_plik/mityleg.htm
Tu link do całej Księgi Popiołów (500 mega) http://svasti.org/cd/ksiega_popiolow/ks ... lowian.rar
Chyba tę samą mam na płytce CD dołączonej do papierowego egzemplarza Księgi.

A z mitobufonad wolę już Pieśni ptaka Gamajun. Dlaczego nie śpiewasz w swoich pieśniach o ptaku Gamajun ani razu, Kel'Thuzie? Może obdarzyłby Cię wzrokiem zaprzeszłym oraz żdanym i dzięki temu zamilkłbyś w zadumie na chwil parę? Wtedy byś wiedział... Wtedy byś widział...

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
lansuje się na innym forumCastor pisze:a ja chciałbym wreszcie zobaczyć Twoją łapę, przy której wszystkie inne wyglądają mizerniewolf pisze:Koleś z tak mizerną łapą jak ty szkapo...Wolf pokaż mam, nie daj się prosić
- Castor
jak chcesz się zrelaksowac to wejdź swojej starej do wanny,jeszcze mnie nie pojebało żeby wstawiać fotki na forum brudasów.ciao
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ale żeby pisać na takowym to już pojebało, nie?
- Castor
mnie wcale nie o relaks chodzi, po prostu chciałem porównać Twoją łapę z łapą kucyka i stwierdzić czy rzeczywiście jest jakąś różnica, bo na razie to tylko czcze gadanie z Twojej strony, nic poza tym.wolf pisze:jak chcesz się zrelaksowac to wejdź swojej starej do wanny,jeszcze mnie nie pojebało żeby wstawiać fotki na forum brudasów.ciao

- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
FLAWLESS VICTORYwhite_pony pisze:nie, ale moge wyklepać kilka ładnych, różowych pręg kutasem na troim czole.
FINISH HIM
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Scaarph nie bierz sobie moich wypowiedzi tak bardzo do siebie bo włosy stracisz a łysy metal to juz całkowite dno.Już dawno dałem sobie siana z metalem i całą jego plastikową otoczką wpadam tutaj dla poprawy humoru poczytać jak władcy ciemności kąsają się wzajemnie po jajach w imię jedynej słusznej tezyScaarph pisze:ale żeby pisać na takowym to już pojebało, nie?