CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CANNIBAL CORPSE
Tak tylko podbiję temat, bo dla mnie to płyta roku jeżeli chodzi o Death Metal. Ja jebie, kto im dał taki talent do riffów?!?!
- Sybir
Bozia pewnie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Dla mnie to w sumie obojętne. Liczy się to co słyszę. Piękności!
-
Oczywiście pan buk zawsze bdb!
- Sybir
est pisze:Oczywiście pan buk zawsze bdb!

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
O Jezu! Straszny minister, gorszych nie było.
-
Aż se sprawdzę tych nowych Kanibali ,bo parę ostatnich płyt odpuściłem i mogłem popełnić tu błąd.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
Nowa i poprzednia to są mocne rzeczy.
- mad
- weteran forumowych bitew
Metalu słucham tyle co nic - ograniczając się do co poniektórych polecanek. Kanibale to jednak zawsze dla mnie jazda obowiązkowa. W zasadzie kocham każdą płytę, a i ostatnia bardzo pozytywnie mnie nastroiła. Lubię takie wysokogatunkowe soczyste, pełnokrwiste mięsko.
- zorro
- zaczyna szaleć
Troche z innej beczki, moze juz bylo tutaj.
"Addicted to Vaginal Skin" poczatek to fragment wywiadu z Arthur'em Shawcros'em. Seryjny morderca zwany Genessee River Killer.
Dostal niezly wyrok, cos kolo 250 lat.
Na zdjeciu z corka i z wnuczka, kiedy go odwiedzily w wiezieniu. Wnuczka po prawej :)

"Addicted to Vaginal Skin" poczatek to fragment wywiadu z Arthur'em Shawcros'em. Seryjny morderca zwany Genessee River Killer.
Dostal niezly wyrok, cos kolo 250 lat.
Na zdjeciu z corka i z wnuczka, kiedy go odwiedzily w wiezieniu. Wnuczka po prawej :)

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie mam pojęcia co sprawia, że seryjni mordercy są tak hołubieni przez ludzi w stanach. Richard Ramirez i Theodor Robert Bundy poznali za kratkami laski, które były w nich zabójczo zakochane, Shawcross widzę też miał fanów, z Gacym zdjęcia pokazywał kolo z Macabre, to samo Manson czy Ed Gein, który stanowi niemal popkulturowy pomnik. Zwłaszcza jego nagrobek, który został skradziony i do dziś nie wiadomo, kto go przetrzymuje... Obrazy Gacy'ego to kolekcjonerski rarytas...
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Dragazes
- w mackach Zła
Breivik też ponoć dostaje sporo listów miłosnych. Może nie chodzi więc o naród a o płeć? :)Nasum pisze:Nie mam pojęcia co sprawia, że seryjni mordercy są tak hołubieni przez ludzi w stanach. Richard Ramirez i Theodor Robert Bundy poznali za kratkami laski, które były w nich zabójczo zakochane, Shawcross widzę też miał fanów, z Gacym zdjęcia pokazywał kolo z Macabre, to samo Manson czy Ed Gein, który stanowi niemal popkulturowy pomnik. Zwłaszcza jego nagrobek, który został skradziony i do dziś nie wiadomo, kto go przetrzymuje... Obrazy Gacy'ego to kolekcjonerski rarytas...
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A może za bardzo sobie wzięły co poniektóre do serca hasło "łobuz kocha najmocniej"?
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Widze ze temat o trasie kanibali tez chuj strzelił .
niech to miejsce niebawem zniknie
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Kurwa mać.pr0metheus pisze:Widze ze temat o trasie kanibali tez chuj strzelił .
- pr0metheus
Nie ważne . Najważniejsze ze podroznik dalej klepie w klawisze i ze go bawi zaistniała próżnia w tematach .
Sam koncert w Bydgoszczy zajebisty, regegammer , voidhanger dali do pieca na tyle, ze corpsegrinder musiał wentylatorem chłodzić zgromadzonych pod scena. A dalej już z górki-zawody przy i cum Blood wygrał jednogłośnie .
Sam koncert w Bydgoszczy zajebisty, regegammer , voidhanger dali do pieca na tyle, ze corpsegrinder musiał wentylatorem chłodzić zgromadzonych pod scena. A dalej już z górki-zawody przy i cum Blood wygrał jednogłośnie .
- Lukass
Prawda to, że tak mało ludzi w Bydgoszczy przyszło? Wczoraj w Gdańsku znajomek mówił coś o niepełnej setce? Koncert w B90 też udany, Ragehammera nie widziałem, bo wybrałem relaks z piwkiem na zewnątrz. Voidhanger spoko, nawet ktoś pohajlował na koniec. Kanibale miszcze, nie ma co komentować, a setlista jaka była, to już każdy zainteresowany wie. Chociaż czegoś nie mogliśmy się doliczyć chyba w stosunku do poprzednich koncertów w PL. Ludzi sporo, na oko 300-400. Klub niestety coraz bardziej posrany. Wejść do środka z piwem zakupionym na zewnątrz nie można, mimo że w plastiku, a w środku sprzedają dokładnie to samo. Nie widzę w tym żadnego sensu. Po koncercie, mimo ładnej pogody i sporej grupy ludzi, którzy nie chcą jeszcze iść, zewnętrzny bar zamknięty. Piniondz już tylko, piniondz i dyskoteka w weekend, cała reszta wydarzeń wygląda jak robiona z przymusu i chyba tylko po to, żeby utrzymać status "alternatywnego" klubu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- pr0metheus
ten klub ogolnie jest maly,ale ze mniej niz setka to bzdura. zreszta bylo tak goraco ,ze jakby bylo wiecej ludzi to bylby suffocation, nie cannibal corpseLukass pisze:Prawda to, że tak mało ludzi w Bydgoszczy przyszło?
-
Bardzo dobra sztuka w Poznaniu. Supporty na wysokim poziomie, "gwiazda" zwyczajowo rozdała karty, ale nie ma się co dziwić, skoro od tylu lat sypią hitami jak z rękawa, a na żywo mielą je z takim luzem. Powiększona scena daje mocno radę. Muszę dojść do siebie przed niedzielnym koncertem :)