VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Maleficio
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
Re: VADER
fajny ten bbtb
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Perversor
- zaczyna szaleć
re edki demosów robi w koncu NWN ? czy nie? czy już są? bo coś kurde mi umknęło :) miały być, vader miał grać na NWN fest, a nie grał to pewnie i tych demosów na winylu nie ma, kurde szkoda za to mi prezentują jakieś Sothis... kurwa :D ja chce demosy nic wiecej hehe
sothis kasetka sie kurzy gdzieś na półce :) to mi wystarczy
sothis kasetka sie kurzy gdzieś na półce :) to mi wystarczy
- Maleficio
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
wchodzi mi ten ostatni vader.własnie dopiero go posłuchałem.najlepszy vader od ilus tam .nawet nie zjebali tak mocno mojego ukochanego decapitated saints.dziekuję.dobranoc.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zdecydowanie lepsza okładka od tej komputerowo kwadratowej którą można podziwiać na pierwowzorze. Nie jest jeszcze najtragiczniejsza, ale w porównaniu z tą - niebo a ziemia. Chętnie w nowej wersji zobaczyłbym okładki do "Revelations" Czy "Beast"Maleficio pisze:Zbuychu tu tez dal czadu
- ultravox
Prawdę mówiąc wolę oryginał (który też mistrzostwem świata nie jest). Chyba najsłabszy obrazek autorstwa Z.B.
"Sothis" ma świetną okładkę. Mam nadzieję, że nikt przy tym dłubał nie będzie.Bloodcult pisze:do "Sothis" też będzie robił?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo lubię BtttB, gdyby ta płyta miała tylko lepszą produkcję to powalczyć by mogła z De Profundis o miano ich najlepszej. Ja zapodałem sobie ostatnio Revelations. Kurwa, wchodzi mi dużo lepiej niż Litany...Mort pisze:Kilka dni temu na wspominki pokrecilem w odtwarzaczu Black to the Blind, naprawde mocna rzecz. Koncertu nie odpuszcze.
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Bo "Revelations" to jest bardzo dobry album. Chyba nawet zaraz po demówkach, debiucie, "Sothis" i "De Profundis" najlepsze co nagrali. Równy, bez mielizn, czystej wody death metal z urywającymi łeb riffami.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95