VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Re: VADER
a gdzie oscypek, bryndza, kiełbasa lisiecka?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Oscypek to z uwagi na skład towar, który nie nadaje się do eksportu. Przynajmniej na terenie UE :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ultravox
- zahartowany metalizator
To tak jakby powiedzieć, że z twórczości Entombed dobre są tylko nagrania Nihilist.Arisowicz pisze:Do łapania jest tylko jedno, może dwa dema, nie potrzeba do tego lat czasu. :Dultravox pisze:Też kiedyś miałem taką fazę, na szczęście to jest uleczalne ;) Po nitce do kłębka - dotarł po latach do Incantation, może kiedyś załapie i Vader. ;)
- Castor
- weteran forumowych bitew
Super, bo znów na koncercie Vadera będzie można poszaleć. Jak dla mnie mogliby w ogóle nie grać na koncertach utworów z minimum trzech ostatnich płyt i to by wystarczyło. Nie muszą koniecznie grać całych albumów. :)Pest pisze:Zanim rozpoczniemy prace w studio nad następcą "WttMR" (o roboczym tytule: "Streight To Hell") przygotowaliśmy jeszcze niespodziankę w postaci koncertów przypominających trzeci album VADER z 1997 roku: "Black To The Blind"!!! Na trasie zatytułowanej BACK TO THE BLACK usłyszeć będzie można na ok. 70 minutowym Misterium w całości wspomnianą płytę, jak również zestaw wybranych kawałków z całej, bogatej dyskografii VADER'a.

- Lykantrop
Ja to nawet nie chcę chodzić na koncerty Vader, co by sobie dobrych wspomnień z lat 90. nie zjebać :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Mi trochę nawet szkoda Petera. Wiadomo, w pewnym, szalonym okresie życia postawił wszystko na jedną kartę. Teraz jest zmuszony ciągnąć karawanę dalej i chwilami, zgorzkniały i rozczarowany, sili się na całkowicie niezgodne z prawdą, rzeczywistością i logiką morały, paszkwile i apele. Niemniej, tak po ludzku, szkoda mi go i z jednej strony go rozumiem.
- Kingu
Może wystarczyłoby zmienić managera i pozwolić innym pracować na dalsze sukcesy zespołu. Tak jak to zrobił inny polski zespół.Castor pisze:To też jakieś wyjście jest. Ech, kiedyś to była kapela... a teraz, aż trudno uwierzyć. Oni powinni się rozpaść w 2001 roku, ewentualnie po wydaniu Revelation.
- Adrian696
Oj - menago, menago - ale prawda jest taka, że Peter dawno temu osiadł na laurach i teraz tworzy płyty w studiu metodą kopiuj-wklej.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
demonizujecie Mariusza - nie on nagrywa coraz słabsze kawałki... czyli ze to Kmiołek kaze Peterowi nie przygotowywac sie do sesji nagraniowej, tylko wejsc do studia z kilkoma riffami i klecic na szybko nowa płyte?? bzdura - od dawna twierdze, ze coraz mniej zespołów (co doskonale słychac na płytach) które KOMPONUJA muzyke
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- witchfinder
Takie coś w ogóle, nic a nic, by mnie nie zdziwiło.Adrian696 pisze:Kmiołek kaze Peterowi (...) klecic na szybko nowa płyte
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Adrian696
Ale kazdy zespoł w duzych wytwórniach jest pod presja terminów i kontraktów (poza Bolt Thrower ;) ) - wez takiego Slayera - troche wiekszy zespoł niz Vader - a poł roku przed wejsciem do studia, ciagle czyta sie raporty i wywiady z Jeffem lub Kerrym ze napierdalaja na próbach nowe kawałki, a tutaj - wszedł do studia z 5 riffami co przyznaje w Studio Raport i okazuje sie, ze powstało z tego 12 utworów.
- empir
no tak ale nie każdy zespół może albo ma odwagę powiedzieć fuck off i robić wszystko po swojemuAdrian696 pisze:ale kazdy zespoł w duzych wytwórniach jest pod presja terminów i kontraktów (poza Bolt Thrower ;) ) - wez takiego Slayera - troche wiekszy zespoł niz vader - a poł roku przed wejsciem do studia, ciagle czyta sie raporty i wywiady z Jeffem lub Kerrym ze napierdalaja na próbach nowe kawałki, a tutaj - wszedł do studia z 5 riffami co przyznaje w Studio Raport i okazuje sie ze powstałó z tego 12 utworówwitchfinder pisze:Takie coś w ogóle, nic a nic, by mnie nie zdziwiło.Adrian696 pisze:Kmiołek kaze Peterowi (...) klecic na szybko nowa płyte
- Nerwowy
Niestety, masz całkowitą rację ;).Adrian696 pisze:demonizujecie Mariusza - nie on nagrywa coraz słabsze kawałki... czyli ze to Kmiołek kaze Peterowi nie przygotowywac sie do sesji nagraniowej, tylko wejsc do studia z kilkoma riffami i klecic na szybko nowa płyte?? bzdura - od dawna twierdze, ze coraz mniej zespołów (co doskonale słychac na płytach) które KOMPONUJA muzyke
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.