Tak czy siak nie pozwol, zeby ten gadzi, najbardziej atawistyczny mozg zdominowal twoje rozmowy. To on odpowiada za nieuzasadniony stres. Wyjrzyj za okno i spojrzyj na nieprzenikniony blekit nieba, ono jest wieczne a w nim mieszka Pan Bog, ktory tez jest wieczny. I wtedy popatrz na delikwenta jaki on maly i nieistotny, i od razu bedzie lepiej. Czlowiek nie powinien sie stresowac.Lukass pisze:Nie myślałeś kiedyś, żeby zostać jakimś tre(s)nerem osobistym dla gwiazd? Zarabiałbyś krocie ;)Triceratops pisze:Pomysl, ze jestes wlasnie taka piramida w promieniach slonca i patrzysz na ten smieszny swiat. Na jakiegos faceta zadajacego bzdetne pytania , kiedy eony tysiacleci wolaja przez zamkniete powieki twarzy zastyglych w srogosci nieprzepartej.....
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: IMMOLATION
woodpecker from space
-
Ogre
- weteran forumowych bitew
To jeden z zespołów, który wg mnie nigdy nie nagrał słabej płyty. Żaden z albumów Immolation nie wywołał u mnie chęci wyłączenia zanim nie wybrzmi do końca.TheDude pisze:Pytanie z innej mańki.
W jakim wydaniu, w sensie brzmienia, wolicie wojowników z IMMOLATION ?
Surowizna jak 'Failures...' czy 'Close...' czy precyzyjne jebnięcie jak 'Unholy...' albo ostatni album ?
Jeżeli już miałbym wskazać, które z oblicz zespołu jest mi najbardziej odpowiadającym brzmieniowo to bez wątpliwości wskażę "Failures of Gods".
- Mol
- zahartowany metalizator
oczywiscie, ze z "Failures". Brzmienie na ostatnich wydawnictwach kompletnie, moim zdaniem, nie pasuje do ich muzyki.
- WaszJudasz
Proste, ideał.Ogre pisze: Jeżeli już miałbym wskazać, które z oblicz zespołu jest mi najbardziej odpowiadającym brzmieniowo to bez wątpliwości wskażę "Failures of Gods".
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
wolff pisze:W temacie tej kapeli jestem zupełnie bezkrytyczny, każde ich wydawnictwo to większa lub mniejsza ale zawsze petarda. Nie potrafię też wybrać tej jednej która wyraźnie dominuje nad resztą.
-
Nasum
"Failures..." bez dwóch zdań. Później bardzo dobre brzmienie uzyskali na "world..", jednak poprzedniczka tej płyty zrobiła we mnie większe spustoszenie.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Ogre pisze:To jeden z zespołów, który wg mnie nigdy nie nagrał słabej płyty. Żaden z albumów Immolation nie wywołał u mnie chęci wyłączenia zanim nie wybrzmi do końca.TheDude pisze:Pytanie z innej mańki.
W jakim wydaniu, w sensie brzmienia, wolicie wojowników z IMMOLATION ?
Surowizna jak 'Failures...' czy 'Close...' czy precyzyjne jebnięcie jak 'Unholy...' albo ostatni album ?
Jeżeli już miałbym wskazać, które z oblicz zespołu jest mi najbardziej odpowiadającym brzmieniowo to bez wątpliwości wskażę "Failures of Gods".
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Lukass
^ Jak powyżej, przecież jedno drugiemu nie przeszkadza.
Powinien, ale w granicach rozsądku. Stresu jest tyle, żeby mnie zmotywował, ale nie dość, żeby mi przeszkodził. Lata nauki i praktyki, osiągnąłem tu niezłą równowagę. Dzięki temu poszło, jak sądzę, bardzo dobrze. Nie potrafię funkcjonować zupełnie bez presji i stresu, są mi potrzebne. Teraz pora na świętowanie!Triceratops pisze:Tak czy siak nie pozwol, zeby ten gadzi, najbardziej atawistyczny mozg zdominowal twoje rozmowy. To on odpowiada za nieuzasadniony stres. Wyjrzyj za okno i spojrzyj na nieprzenikniony blekit nieba, ono jest wieczne a w nim mieszka Pan Bog, ktory tez jest wieczny. I wtedy popatrz na delikwenta jaki on maly i nieistotny, i od razu bedzie lepiej. Czlowiek nie powinien sie stresowac.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Nasum
To na pełny regulator Immolation i butelkę do dna. Nie wiem czy gratulować, ale jakby co, to będę tak miły i pogratuluję.
- Lukass
^ Dziękuję! Na razie Gehenna sprowokowana przez Lucka. Kurwa, jaka druga liga? :D A później Immolation, a i do dna będzie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Pogratulować! ;) Życzę kolejnej udanej płyty Immolation. Sobie też. :)Lukass pisze:Teraz pora na świętowanie!
- Lukass
Można to spokojnie skrócić do:
Wiadomo, że będzie udana :)Plagueis pisze:Życzę kolejnej płyty Immolation. Sobie też. :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
-
Ogre
- weteran forumowych bitew
Wznowienie EP "Providence" się ukazało.
http://immolation-store.com/audio-cd-providence-ep/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://immolation-store.com/audio-cd-providence-ep/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
-
Nasum
Jak dla mnie świetny klip. Podoba mi się może nawet bardziej niż poprzedni, chociaż "When the jackal come" to mój ulubiony utwór z tej płyty.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Prosto, bez fajerwerków, a i tak zostawiają w tyle konkurencję. Cały Immolation.nicram pisze:[youtube][/youtube]
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kurwa jak oni umia w Death metal. Choć zaraz ktoś tu zacznie narzekać.nicram pisze:[youtube][/youtube]
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
byrgh
Dupy nie dali nigdy, chociaż miewali gorsze chwile.