Strasznie mi tym zaimponowałeś :) Pewnie w soboty na dyżury? :)twoja_stara_trotzky pisze:Marian, przynajmniej chodzę do pracy w koszulce Witchmaster :DDDDD
MORTUARY DRAPE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MORTUARY DRAPE
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
twoja_stara_trotzky pisze:ja jebie, jakie wy klapki macie :D

Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Na dyżurach to siedzę w dresach i koszulkach z darów :DMaria Konopnicka pisze:Strasznie mi tym zaimponowałeś :) Pewnie w soboty na dyżury? :)twoja_stara_trotzky pisze:Marian, przynajmniej chodzę do pracy w koszulce Witchmaster :DDDDD
Kupiłem to co mnie interesowało i co to co chciałem mieć, nigdy się z nikim nie ścigałem. :)Maleficio pisze:Mówi to człowiek, który w pościgu z Adrianem Smithem wykupił całe Allegro x 2:)
Właśnie to napisałem - niemożliwe jest być ze wszystkim na bieżąco, więc zgarniasz to co jest na wierzchu z różnych gatunków muzycznych, jak grzybiarz, który chodzi po lesie zbierając olszówki podczas gdy w głębi czekają smakowite trufle.twoja_stara_trotzky pisze:nie wiem o co Marianowi chodzi, NIE CHCĘ BYĆ NA BIEŻĄCO np. z całym współczesnym metalem, bo jest CHUJOWY :D
- Adrian696
- zahartowany metalizator
sugerujesz ze jestes ryjaca świnia??Maria Konopnicka pisze:chodzi po lesie zbierając olszówki podczas gdy w głębi czekają smakowite trufle.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niezla analogia marian ale mozna uzyc tez innej np: on rucha tylko najladniejsze, dwudziestoletnie panny a ty cale wioski razem z trzoda chlewna. :)Maria Konopnicka pisze:Właśnie to napisałem - niemożliwe jest być ze wszystkim na bieżąco więc zgarniasz to co jest na wierzchu z różnych gatunków muzycznych, jak grzybiarz, który chodzi po lesie zbierając olszówki podczas gdy w głębi czekają smakowite trufle.twoja_stara_trotzky pisze:nie wiem o co Marianowi chodzi, NIE CHCĘ BYĆ NA BIEŻĄCO np. z całym współczesnym metalem, bo jest CHUJOWY :D
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
Coś w ten deseń. :D
- twoja_stara_trotzky
Wszystko pięknie, ale ja nie biorę rzeczy z wierzchu. Ja biorę rzeczy najlepsze, niezależnie czy są na wierzchu czy głęboko pod ziemią.Maria Konopnicka pisze:Właśnie to napisałem - niemożliwe jest być ze wszystkim na bieżąco więc zgarniasz to co jest na wierzchu z różnych gatunków muzycznych, jak grzybiarz, który chodzi po lesie zbierając olszówki podczas gdy w głębi czekają smakowite trufle.twoja_stara_trotzky pisze:nie wiem o co Marianowi chodzi, NIE CHCĘ BYĆ NA BIEŻĄCO np. z całym współczesnym metalem, bo jest CHUJOWY :D
- trup
Kurwa, uwielbiam. Temat o Mortuary Drape a poruszona została już mikologia, piłka nożna, upodobania seksualne, w co ubieramy się do pracy oraz ulokowano także produkt: "Klapki Kubota".
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- twoja_stara_trotzky
Wniosek jest taki, że samo w sobie Mortuary Drape nie jest wystarczająco interesujące, aby o nim dyskutować :D
- trup
Wniosek jest taki, że chuja się znacie na Mortuary Drape :P
- trup
Re: Re:
To jak Ty nie słyszałeś "Secret Sudaria" to lepiej posłuchaj Bathory! Fajna kapela :PDCI Hunt pisze:Dodam jeszcze 'Into The Drape' i 'The Mourn Path' i jak dla mnie wystarczy. Nigdy nie słyszałem 'Secret Sudaria', ale być może to ostatnia fajna płyta Mortuary Drape. Późniejszych płyt już w ogóle nie znam i nawet nie wiem co tam grają. Nie wiem tez czy chcę to usłyszeć...NW. pisze:''All The Witches Dance'' to dla mnie podstawa w tym zespole.
Poza tym i tak Włochy to Death SS, Bulldozer, dwa pierwsze krążki Necrodeath, potem dłuuuuuugo nic i dopiero Mortuary Drape ;)
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- trup
A co? Coś z instrumentami nie tak? Bo nic nie słyszę na tym obrazku :-)
Powaga? Słyszałem, że na czwartej płycie połowa utworów to zapychacze.trup pisze: To jak Ty nie słyszałeś "Secret Sudaria" to lepiej posłuchaj Bathory! Fajna kapela :P
Maleficio pisze:
i tyle w temacie

Od razu widać, że "His Majesty at the Swamp" to gówno.
- trup
To źle słyszałeś. Więcej niż połowa :PDCI Hunt pisze:Powaga? Słyszałem, że na czwartej płycie połowa utworów to zapychacze.trup pisze: To jak Ty nie słyszałeś "Secret Sudaria" to lepiej posłuchaj Bathory! Fajna kapela :P
Maleficio pisze:
i tyle w temacie
No Mortuary Drape. Varathron. No i co?
- trup
No właśnie... Maleficio... u Ciebie zdjęcia grają a muzykę oglądasz chyba... jakiś dziwny komputer masz.
- twoja_stara_trotzky
w sumie Varathron to dokładnie ta sama półka co Mortuary Drape :D
- hcpig
Są to bzdury, przez które straciłem godzinę życia. Znałem dotąd tylko stare oblicze MD (meh) ale dzisiaj słuchałem tej czwórki w nadziei na jakąś zakurzoną perłę z lamusa i refleksja jest taka, że dla niego poprawne zagranie prostych i sztampowych (tzw. 'karabinowych') riffów thrashowych przez jakiś zespół blackmetalowy to taki sukces, że płyta awansuje od razu do miana techno-thrashu. :)Drone pisze:A "Buried In Time" to po prostu techno-thrash, ale cały czas z tym okultystycznym, grobowym zabarwieniem. Nie odbiega ta płyta poziomem od pozostałych - jest w dobrym tego słowa znaczeniu nowoczesna. Pogodzili kwadraty wykopane z grobu z finezją technothrashowego, gęstego riffowania - mi ta płyta emocjonalnie kojarzy się z "One Who Points To Death" wiadomo kogo.
Yare Yare Daze