BLOODBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BLOODBATH
Najlepszy Bloodbath obok pierwszej ep i resurection through carnage.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Harlequin
Nie słyszałem poprzedniej, ale dla mnie płyta troche nierówna choć lepsza na pewno od Fathomless Mastery. Jest tu pare fajnych strzałów jak Fleishmann, Levitator czy Only The Dead Survive, ale np. takie Deaden czy Morbid Antichrist to dla mnie kwadraty i kanciaste rymy.
Brzmienie garów też brzmi bardzo nienaturalnie IMO. In plus wokale Holmesa, mają jakiś nieodparty urok, który pasuje mi do ich muzy.
Generalnie jednak jakoś nie kupuje konceptu tej supergrupy i jakos death metal w ich wydaniu wydaje mi się nieszczery, taki troche skrojony pod publike.
Brzmienie garów też brzmi bardzo nienaturalnie IMO. In plus wokale Holmesa, mają jakiś nieodparty urok, który pasuje mi do ich muzy.
Generalnie jednak jakoś nie kupuje konceptu tej supergrupy i jakos death metal w ich wydaniu wydaje mi się nieszczery, taki troche skrojony pod publike.
-
bo tutaj chodzi o rozrywkę,horror,trupy i piwo. Kto by tam brał tego holmesa nicka z odwrócnym jezusem serio?Harlequin pisze:Generalnie jednak jakoś nie kupuje konceptu tej supergrupy i jakos death metal w ich wydaniu wydaje mi się nieszczery, taki troche skrojony pod publike.
jest to produkt,jest to wyrachowane i nie ma w tym nic nowego ale mają rękę do dobrych melodii i riffów więc jestem na tak.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Motzno tak. Bdb plytaHarlequin pisze: In plus wokale Holmesa, mają jakiś nieodparty urok, który pasuje mi do ich muzy.
woodpecker from space
- vicek
- zahartowany metalizator
Najlepsza jest dwójka i jedynka .
- Don Dżonson
- świeżak
Szkoda, że ta nowa płyta to takie słabe popłuczyny po "Vomitory". Jeden wałeczek (ale tylko w połączeniu z teledyskiem) daje powody do tupania nóżką, ale im więcej się tego słucha, tym powszednieje jak otwarty serek wiejski.
Panie Tagtgren weź Pan wróć!
Panie Tagtgren weź Pan wróć!
- zawlekacz
- w mackach Zła
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
pierwsze 2 plyty byly wyjebane, plus mini "UtP". Nowe dokonania to typowe odcinanie kuponow, choc moze faktycznie "momenty ssom" ale nieliczne. obecnie wole posluchac Outre-Tombe, ten sam poziom frajdy co na pierwszych B.
- Medard
Bloodbath i Mustasch dochodzą do składu summer dying loud. Nie jest to wielka niespodzianka, ale patrząc na resztę składu, to jest doskonale w tym roku po prostu i przykrywa różne mistiki i inne festy w PL.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
We wrześniu nowy album. Pierwyj song unleashed. Pieśń spoko, ale jakoś nie mogę się przekonać do wokali Holmesa. Akerfeld to była odpowiednia postać do tej muzy.
-
- w mackach Zła
Cos malo porywajace
-
Daj proszę linka do aktualizacji. DziękiMedard pisze:Bloodbath i Mustasch dochodzą do składu summer dying loud. Nie jest to wielka niespodzianka, ale patrząc na resztę składu, to jest doskonale w tym roku po prostu i przykrywa różne mistiki i inne festy w PL.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- Żułek
Zombie Ritual to nie jestfrankmullen pisze: ↑29-06-2022, 19:53We wrześniu nowy album. Pierwyj song unleashed. Pieśń spoko, ale jakoś nie mogę się przekonać do wokali Holmesa. Akerfeld to była odpowiednia postać do tej muzy.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Medard
jest już nowszy temat, mocny skład za mały pieniądz:tomaszm pisze: ↑29-06-2022, 22:01Daj proszę linka do aktualizacji. DziękiMedard pisze:Bloodbath i Mustasch dochodzą do składu summer dying loud. Nie jest to wielka niespodzianka, ale patrząc na resztę składu, to jest doskonale w tym roku po prostu i przykrywa różne mistiki i inne festy w PL.
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... d#p1787949

- Lukass
- zahartowany metalizator
Jeśli tam rzeczywiście dojdzie Bloodbath (bo nie widzę nigdzie), to całkiem zacny skład im się udało zrobić. Może nie zacny na trzy dni, ale nadal całkiem, całkiem.
Dobra, widzę, raczej nie dojdzie. Wciąż nie najgorzej.
Dobra, widzę, raczej nie dojdzie. Wciąż nie najgorzej.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
Bloodbath miał być w 2019, nie wiem po co tomaszm wygrzebał pandemicznego posta.
-
O kurwa. Nie spojrzałem na datę posta. Przepraszam za zamieszanie.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- maciek z klanu
- Jan_Bińczycki
- zaczyna szaleć
Wiadomo oldskull, ale mocno wtórny. Zbyt małe jajo jak dla mnie. Auto i okular OK.
- Triceratops