MEDICO PESTE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Re: MEDICO PESTE
Bardzo ładnie panowie "inspiruja" się sceną francuską, subtelnie bez nahalnego epatowania tymi "inspiracjami". Trochę nie rozumiem wychwalania tej płyty pod niebiosa, mogłoby to wskazywać, że jest ona doskonała, a nie jest... fajny, dobry album, ale do opus magnum jeszcze kawał drogi.
Hello darkness, my old friend
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jeszcze nie dałem rady posłuchać bo w ogóle mało co wciąż radę daję, ale normalnie te gadki o francuskiej scenie by mnie zniechęciły a po tych samplach bardzo ochoczo dziewiczego odsłuchu wyczekuję.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Sample były świetne trochę mi się skojarzyły z trójką DSO a wy się zdecydujcie czy to druga liga pokroju Merrimack, Hell Militita i Glorior Belli czy najlepszy debiut w Polsce od czasu Infernum. BTW to z tym Infernum jakaś chora sprawa jest bo podobno Mgła to najlepsza płyta w ogóle od ich debiutu.
-
- weteran forumowych bitew
a może tak po prostu słuchać sobie płytki i się nią cieszyć (bądź nie cieszyć i nie słuchać) zamiast filozofować o "naj"?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maleficio
- Kontakt:
Jeszcze nie słuchałem płyty bo czekam na winyla ale.... widzę, ze napięcie spada... mam nadzieje, ze chociaż Cultes Des Ghoules płytę roku wyda jak się nie udało Medico Pesten
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Oczywistość ale do czasu kiedy pojawi się na półce zostają spekulacje.Vitriol pisze:a może tak po prostu słuchać sobie płytki i się nią cieszyć (bądź nie cieszyć i nie słuchać) zamiast filozofować o "naj"?
-
no ja czekam na swoją partię od pana Radomira, bo chcę pomacać booklet. co prawda nie mojego autorstwa, ale miałem w to odrobinkę wkładu i lubię wąchać farbę drukarską:)Herezjarcha pisze:Oczywistość ale do czasu kiedy pojawi się na półce zostają spekulacje.Vitriol pisze:a może tak po prostu słuchać sobie płytki i się nią cieszyć (bądź nie cieszyć i nie słuchać) zamiast filozofować o "naj"?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Jak będzie capić jak FDS to porażka.
-
to chyba mam coś z głową lub zmysłami, bo uwielbiam taki smród :D
- Dragazes
- w mackach Zła
FDS śmierdział, dobrze pamiętam jak pierwszy raz otworzyłem pudełko. Natomiast Voidhanger i MP ładnie pachną ; )
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
parafrazując, "gówno wiecie o poligrafii" :D
- Maleficio
- Kontakt:
Re: Odp: MEDICO PESTE
Nic nie śmierdzi tak jak Magazyn Mystic
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
przesłuchałem z TyRuro I wither without your grace i jest fajne, kojarzy Mayhem się z ostatnim
- pr0metheus
najlepszy na plycieBlackult pisze:przesłuchałem z TyRuro I wither without your grace i jest fajne, kojarzy Mayhem się z ostatnim
niech to miejsce niebawem zniknie
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
bardzo mnie podchodzi takie granie. niespieszne, mroczne i smoliste.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- w mackach Zła
klimat ma i to zdecydowanie ciekawie się słucha, są fragmenty naprawdę dobre, no bardzo dobre, choć mam czasami wrażenie jakby czaegoś jednak trochę brakowało, no ale faktem też jest, ze to przecież debiut, ogólnie na plus jak najbardziej, do wczorajszej mgły za oknem jak znalazł
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem o czym ten temat ale tez się wypowiem. Też lubię kirać farbę drukarską. taki odruch :D
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Nerwowy
Całkiem dobre to.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- zaczyna szaleć
całkiem.. ale inspiracje KSM są zbyt wręcz nachalne,do tego słychać echa sceny francuskiej, szczególnie Merrimack.