:/COFFIN pisze:'MARE - recorded, but artwork, mastering and mixing remains. Don't hold your breath but atleast it will be out this year.'
MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Re: MARE
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a jeszcze coś takiego wynalazłem ;)
Mares fullenght album has been recorded, finishing touches, mastering, mixing and layout remains. Don't hold your breath(unless you insist) because it's still months away, but the result is already mesmerizing.
Mares fullenght album has been recorded, finishing touches, mastering, mixing and layout remains. Don't hold your breath(unless you insist) because it's still months away, but the result is already mesmerizing.
- Silent_Sea
Miesiąc, no góra dwa mogę jeszcze spokojnie poczekać .... jak dłużej to też będę czekać ale wkurwiony ;)
- Silent_Sea
taaa pamiętam, że w ubiegłym roku też były takie nadzieje :/Ihasan pisze:do końca roku pewnie się wyrobią ;)Silent_Sea pisze:Miesiąc, no góra dwa mogę jeszcze spokojnie poczekać .... jak dłużej to też będę czekać ale wkurwiony ;)
- Silent_Sea
Konkret to będzie jak dostanę cd lub placka w swoje łapska :)
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Każdy już wie, ale mało kto ma czas, by pojechać na cały spęd.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
no jak dla kogoś Skandynawia nie jest daleko to mu zazdroszczę bogactwa w chuuuuuj :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.