PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Maria Konopnicka

Re: PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS

18-07-2013, 21:14

Triceratops pisze: Kiedy ja tanczylem przy Duran Duran, to ty jeszcze metalu nie sluchales jak sam sie przyznales niedawno i nic kupywales, jedynie mama kazala ci w zimie nosic rajstopy, dzieki ktorym zakupiles potem plyty Helloween :)
No niestety... przyznaję, że nie słucham metalu od 3 roku życia :) Jak zacząłem to miałem już 11-12 lat . Biorąc pod uwagę, że jesteś z 14-16 lat starszy ode mnie to wszystko się zgadza :)
535

18-07-2013, 21:26

Maria Konopnicka pisze:
Triceratops pisze: Kiedy ja tanczylem przy Duran Duran, to ty jeszcze metalu nie sluchales jak sam sie przyznales niedawno i nic kupywales, jedynie mama kazala ci w zimie nosic rajstopy, dzieki ktorym zakupiles potem plyty Helloween :)
No niestety... przyznaję, że nie słucham metalu od 3 roku życia :) Jak zacząłem to miałem już 11-12 lat . Biorąc pod uwagę, że jesteś z 14-16 lat starszy ode mnie to wszystko się zgadza :)
10-11 lat to chyba naturalny wiek na własne wybory, jeżeli chodzi o muzykę. Pomijam Gylve i Sigurda. Nieważne. Uzupełniam akta. Triceratops., wiek: okolice pięćdziesiątki.
Maria Konopnicka

18-07-2013, 21:36

535 pisze:Triceratops., wiek: okolice pięćdziesiątki.
Zgadza się - wygląda tylko na młodszego bo je dużo konserw i znakomicie się konserwuje :)
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

18-07-2013, 21:39

Drone pisze: czy innych sztukmistrzów z Lublina pozujących na odwróconego Jezusa
Że niby ja? No bez jaj...
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-07-2013, 23:27

Maria Konopnicka pisze:
no 2 dni temu sie przyznales, ze helloween poznales w liceum a primus to chyba pozniej bo wczeniej sluchales u2 i dire straits hehehhe jak na rocznik 78 to srednio :D
woodpecker from space
Maria Konopnicka

19-07-2013, 00:18

A Ty z którego jesteś roku - 76 ?
535

19-07-2013, 00:21

Z moich notatek wynika, że około 1963. Starszy jest, niż baobab.
Maria Konopnicka

19-07-2013, 00:23

Czytałem gdzieś, że w Francji w jakiejś grocie odkryto malowidła na ścianach, które zrobił Triceps jak był mały...
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

19-07-2013, 08:09

Maria Konopnicka pisze:Czytałem gdzieś, że w Francji w jakiejś grocie odkryto malowidła na ścianach, które zrobił Triceps jak był mały...
nie malowidła tylko szałasy i nie w grocie we Francji tylko w afrykańskiej dżungli.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-07-2013, 09:14

Maria Konopnicka pisze:
535 pisze:Triceratops., wiek: okolice pięćdziesiątki.
Zgadza się - wygląda tylko na młodszego bo je dużo konserw i znakomicie się konserwuje :)
Dziekuje mario za mile slowa, jakbym byl kobieta to bym sie zarumienil od komplementow :), choc fan Duran Duran to prawie jak kobieta :) Jak widzisz warto prowadzic zdrowosportowy tryb zycia, nie miec kolek nerkowych i byc zawsze wesolym i pelnym optymizmu a nie jakims zakompleksionym smutasem w klapkach basenowych i z belka w dupie :)
woodpecker from space
Maria Konopnicka

19-07-2013, 13:43

Triceratops pisze: zakompleksionym smutasem w klapkach basenowych i z belka w dupie :)
Już zostaw tego Adriana :)
[V]

05-08-2013, 19:15

kolejna książka sie szykuje;

Ghost Cult: I understand you are penning your memoirs, due out next year. So why is now a good time in Phil Anselmo's life to write his memoirs?

Anselmo: Really, I think it will be interesting because it's not just a PANTERA book, and really it's the story of my life. Honestly, a whole a lot had happened in my life before PANTERA, and even a whole lot has happened since PANTERA. The journey on the way before I was in PANTERA: it took a whole lot of work and circumstance for me to even be in that great a band with those fucking elite musicians. And then for me, there's a lot more to the PANTERA story than the negative that people thrive on, man. There are some absolutely fantastic memories, some upbeat memories and beautiful memories of PANTERA for me. These are life-changing things, and life-lesson things, and brotherhood in there. I am not out to write a bitter memoir. There is no bitterness, man, really. There is a lot of truth that I am not going to shy away from, that may not paint the prettiest picture, particularly of myself. I am very critical of myself and I am definitely my biggest critic, as clichéd as that might sound. It's true. But I think I have definitely come a long way in the last ten years or so. I am comfortable in my skin right now, and I think the journey and the battles that I have won in life, have been positive things. And I am not ashamed to admit that. I am the kind of guy that likes to put one foot in front of the other, and I'd like to explain that, and how I got to be that way. How I got to overcome a lot of obstacles in life that I think a great percentage of people struggle with in life. Everything, whether it be drug addiction, and everything from family life, and non-family life. Even being alone and dealing with things on a singular level. There's a lot of interesting things in there. It's going to be a severely nose-to-the-grind-stone type of writing process for throughout the rest of the year, and the next few months. Hopefully we get everything sussed out, and we get this book out on time, and I'm looking forward to it.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

05-08-2013, 19:17

Korzysta z okazji. Takie rzeczy sie teraz sprzedaja.
[V]

05-08-2013, 19:20

niech korzysta.kupię sobie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Skaut

05-08-2013, 19:23

a płyta nadal co najmniej dobra.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

05-08-2013, 19:23

[V] pisze:niech korzysta.kupię sobie.
Nie oceniam, bo nawet nie mialem pierwszej w lapie. W sumie jednak chetniej poczytalbym, co Dimebag mialby do napisania z dzisiejszej perspektywy :/
Ostatnio zmieniony 05-08-2013, 19:25 przez 0ms, łącznie zmieniany 1 raz.
[V]

05-08-2013, 19:24

0ms pisze:
[V] pisze:niech korzysta.kupię sobie.
Nie oceniam, bo nawet nie mialem pierwszej w lapie. W sumie jednak chetniej poczytalbym, co Dimebag mialby do napisania z perspektywy tych wszystkich lat :/
widziałem na amazonie jakąś ksiązke,ale to chyba jakiies wspominki o nim raczej niż jego własne wynurzenia.
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

05-08-2013, 19:28

Biografia poprzetykana wspominkami pewnie. Duza roznica.
[V]

05-08-2013, 19:32

0ms pisze:Biografia poprzetykana wspominkami pewnie. Duza roznica.
tak
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

05-08-2013, 19:41

kupię jak tylko się pojawi na amazonie, ale ja to fanbojem jestem
Obrazek
ODPOWIEDZ