niezależnie od recenzji Voivod MUSI być :D :DKurt pisze:Z tym Trotzkim to tak na poważnie? :)
ODRAZA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: ODRAZA
Nikomu nie bronie choćby i totalnego jechania po wydawanym przez siebie zespole, wszystko jest kwestą gustu.
Natomiast uważanie, że ten zestaw recenzentów jest od czapy uważam za totalne nieporozumienie. Czy któryś z nich ma 16 lat i słucha muzyki od dwóch miesięcy? Nie wydaje mi się, jestem przekonany, że każdy z nich słyszał dużo, za opinie nikt im nie płacił, więc totalnie nie kumam twojego postu. A to, że ktoś na jakimś forum może znać się lepiej i mieć więcej do powiedzenia? No może, i co z tego?
Natomiast uważanie, że ten zestaw recenzentów jest od czapy uważam za totalne nieporozumienie. Czy któryś z nich ma 16 lat i słucha muzyki od dwóch miesięcy? Nie wydaje mi się, jestem przekonany, że każdy z nich słyszał dużo, za opinie nikt im nie płacił, więc totalnie nie kumam twojego postu. A to, że ktoś na jakimś forum może znać się lepiej i mieć więcej do powiedzenia? No może, i co z tego?
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Nie ma na rynku płyty black metalowej bardziej przesiąkniętej wielkomiejskim syfem niż debiut Odrazy. Dla mnie, jako osoby dorastającej w Nowej Hucie, każdy dźwięk "Esperalem tkane" ma tą specyficzną wibrację, rezygnację i osamotnienie, których codziennie doświadczają tysiące mieszkańców blokowisk. I nieważne czy Odraza pędzi kanonadą blastów czy skręca na bluesowy grunt, zawsze przytłacza. Wstrząsająca płyta. – Static / Mord’a’Stigmatamanieczki pisze:o tzo tzi chodzi? O :
no kurwa, troche powagi
niech to miejsce niebawem zniknie
- dr Kill
- postuje jak opętany!
No tak, bo o blokach to można tylko w szerokich spodniach :Dpr0metheus pisze:Nie ma na rynku płyty black metalowej bardziej przesiąkniętej wielkomiejskim syfem niż debiut Odrazy. Dla mnie, jako osoby dorastającej w Nowej Hucie, każdy dźwięk "Esperalem tkane" ma tą specyficzną wibrację, rezygnację i osamotnienie, których codziennie doświadczają tysiące mieszkańców blokowisk. I nieważne czy Odraza pędzi kanonadą blastów czy skręca na bluesowy grunt, zawsze przytłacza. Wstrząsająca płyta. – Static / Mord’a’Stigmatamanieczki pisze:o tzo tzi chodzi? O :
no kurwa, troche powagi
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- krz63
Static i Trocky słyszeli tą płytę, z tego co mi wiadomo to jeden i drugi znają ją dosyć dobrze. Ale ich opinie są w chuj śmieszne dla ludzi, którzy nie słyszeli płyty. Spoczek.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Kurwa, słucham tego kawałka chyba z 10 raz. Nie mogę się nasłuchać. Będzie obłęd płyta.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież nie o tym mówię.krz63 pisze:Nikomu nie bronie choćby i totalnego jechania po wydawanym przez siebie zespole
Oczywiście. Dlatego też niektórzy nie powinny być 'recenzentami'krz63 pisze:wszystko jest kwestą gustu.
A jak ktoś słuchał dwóch kapel na krzyż (oprócz wspomnianych przeze mnie) to już można ferować takie wyroki?krz63 pisze:Natomiast uważanie, że ten zestaw recenzentów jest od czapy uważam za totalne nieporozumienie. Czy któryś z nich ma 16 lat i słucha muzyki od dwóch miesięcy?
Bo może ma lepszy ogląd?krz63 pisze:A to, że ktoś na jakimś forum może znać się lepiej i mieć więcej do powiedzenia? No może, i co z tego?
Wybacz, ale w sumie mało mnie interesują opinie kogokolwiek. Chcesz mi powiedzieć, że oprócz tych udostępnionych kawałków ta płyta jeszcze czymś mnie zaskoczy? Bo na razie nic takiego się nie zdażyło.krz63 pisze: Ale ich opinie są w chuj śmieszne dla ludzi, którzy nie słyszeli płyty. Spoczek.
To Ty wspominałeś, że większość rzeczy nie dla Ciebie?dr Kill pisze:Kurwa, słucham tego kawałka chyba z 10 raz. Nie mogę się nasłuchać. Będzie obłęd płyta.
'Come the Blessed Madness'
- krz63
Może mieć lepszy ogląd, ale to materiałów PROMOCYJNYCH bierze się opinie recenzentów podpisanych imieniem i nazwiskiem, muzyków ze znanych zespłów, a nie anonimowych kolesi z forum. Powagi trochę.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Jakich rzeczy mianowicie?COFFIN pisze:To Ty wspominałeś, że większość rzeczy nie dla Ciebie?dr Kill pisze:Kurwa, słucham tego kawałka chyba z 10 raz. Nie mogę się nasłuchać. Będzie obłęd płyta.
- Sybir
Podoba mi się ten ferment, z przyjemnością posłucham płyty :)

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- COFFIN
No jak tak, to niestety nie pogadamy - srogie argumenty. Rotfl.krz63 pisze:muzyków ze znanych zespołów a nie anonimowych kolesi z forum
I:
Powodzenia w każdym razie;)krz63 pisze:Powagi trochę.
- krz63
Ha, właśnie wpisywałem cię do książeczki nadawczej :-)
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- krz63
Spoko, jak ty będziesz wydawał kapele, to możesz wstawiać do materiałów promocyjnych opinie kolegów z Masterfula, a nie kolesi z kompletnie nieznanych zespołów jak BoP, M'A'S, Lux Occulta czy takich ludzi jak Popiołek, którzy w dupie byli i gówno słyszeli, z pewnością wygrasz marketing :-)COFFIN pisze:No jak tak, to niestety nie pogadamy - srogie argumenty. Rotfl.krz63 pisze:muzyków ze znanych zespołów a nie anonimowych kolesi z forum
I:Powodzenia w każdym razie;)krz63 pisze:Powagi trochę.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- Skaut
no ale że co niby tak niepoważnego tutaj jest napisane?pr0metheus pisze: Nie ma na rynku płyty black metalowej bardziej przesiąkniętej wielkomiejskim syfem niż debiut Odrazy. Dla mnie, jako osoby dorastającej w Nowej Hucie, każdy dźwięk "Esperalem tkane" ma tą specyficzną wibrację, rezygnację i osamotnienie, których codziennie doświadczają tysiące mieszkańców blokowisk. I nieważne czy Odraza pędzi kanonadą blastów czy skręca na bluesowy grunt, zawsze przytłacza. Wstrząsająca płyta. – Static / Mord’a’Stigmata
no kurwa, troche powagi
Coś tam było! Człowiek!
- COFFIN
Czy o tym mówiłem?krz63 pisze: Spoko, jak ty będziesz wydawał kapele
No naprawdę opiniotwórcze środowisko:Dkrz63 pisze: kolesi z kompletnie nieznanych zespołów jak BoP, M'A'S, Lux Occulta
Patrz posty gdzieś tam wcześniejkrz63 pisze:Popiołek
Zobaczymy, jak forma dalej.krz63 pisze:z pewnością wygrasz marketing :-)
I tyle.
-