Idąc tym tropem od Mety najczęściej leci AJFA, Slayer - debiut, dwójka, trójka i divine intervention, Voivoid - Dimension Hatross.
METALLICA vs SLAYER vs VOIVOD - OSTATECZNE ROZSTRZYGNIĘCIE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Believer
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA vs SLAYER vs VOIVOD - OSTATECZNE ROZSTRZYGNIĘCIE
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Ze zdumieniem stwierdzam, że z tych trzech kapelów wracam tylko do Ride The Lightning, a resztę, chociaż lubię, mam w dupie. Czyli głos leci na downów z metylicy.
Świat się skończył.
Świat się skończył.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Przestań szkalować Metallike !
Zacznij słuchać Voivod i Slayer !
Zacznij słuchać Voivod i Slayer !
- Darekthrone
- w mackach Zła
Slayer, bo South Of Heaven to jedna z moich płyt życia. Bo Hell Awaits i Reign In Blood to zabójcze ciosy. Debiut zajebisty i Seasons też spoko. Divine jeszcze się łapie a potem to Slayer mógłby dla mnie nie istnieć. Z Mety najbardziej Ride i debiut, ale w ostatnich latach częściej słucham se Voivod. Tu Dimension Hatross naj, ale bardzo lubię też Angel Rat i Outer Limits.