CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CRAFT
Czasami też można w Agonii kupić dużo taniej (reedki Merciless, debiut Slugathor, From the Entrails to the Dirt). Nie ma reguły. Trzeba czatować, porównywać i wybierać bardziej korzystne oferty. Wolny rynek, ot co. :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Widziałem tam ostatnio nowego Black funerala z behemoth rec. za 40 ^^ nie mam więcej pytań.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Rydel
- rozkręca się
Co się tutaj rozpisywać... Znakomity ten Void! Tytułowa kompozycja mogłaby posłużyć jako soundtrack do zderzenia Nibiru z Ziemią... ;) Poza nią najbardziej przypadły mi do gustu 'I want to Commit Murder' i 'Succumb to Sin'.
Kenosis, O theory of great peril!
Rob GOD of any attribute and fill the shattering universe
with the pestilent scent of putrefaction and the glorious cloud of death,
for steadfast, at any cost, He must be.
Last.fm
Rob GOD of any attribute and fill the shattering universe
with the pestilent scent of putrefaction and the glorious cloud of death,
for steadfast, at any cost, He must be.
Last.fm
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
w ogóle.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Płyta bardzo przyzwoicie wydana - solidny jewel, booklet 8 stron na offsetowym papierze. Wszystkie płyty jakie mam są zafoliowane.COFFIN pisze:Fajnie byłoby, gdyby postarali się trochę bardziej z wydaniem niż przy FTU. Zobaczy się.
Pierwsze przesyłki już poszły. Do Ciebie też.
- FENIKS
- w mackach Zła
Z każdym przesłuchaniem coraz lepsza miażdżącą mocą. Riffy, klimat, wokale genialne. Opłacało się czekać tak długi czas, by usłyszeć tak wielki album. Co do wspomnianej wartości myślę, że z każdym kolejnym przesłuchaniem jej wartość będzie olbrzymia. Zrobili z muzyką to co powinien zrobić Satyricon po przemodelowaniu swojego stylu, ale nie zrobił. Płyta jest świetna. Kontynuacja FTU i bez dwóch zdań wprowadza muzykę Craft o wiele stopni wyżej. Bezapelacyjnie kolejna świetna płyta w tym roku. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś tak przyjebie.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zna ktoś OMNIZIDE? na vocalu Nox z Craft.
Carnal wydało niedawno ich 7" ep, zajebistą zresztą.

kawałki do odsłuchu:
dla zainteresowanych wystawiłem sztukę na allegro ( czarny winyl, limit 100 sztuk)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1786994460
Carnal wydało niedawno ich 7" ep, zajebistą zresztą.

kawałki do odsłuchu:
dla zainteresowanych wystawiłem sztukę na allegro ( czarny winyl, limit 100 sztuk)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1786994460
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ile można słuchać tego samego, przewidywalnego gówna?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Nie Ty jeden prosiłeś, chuj z tego zawsze wychodzi :P I może dobrze. ;)
O, nauczyłeś się stawiać przecinki. Jestem pod wrażeniem. Jeśli jest na poziomie, to czemu nie. Lepiej tak, niż kolejne gówno prosto z kopalni. Kupiłeś w końcu bilet?So_It_Is_Done pisze:Ile można słuchać tego samego, przewidywalnego gówna?
'Come the Blessed Madness'
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz