DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Originally posted by Bonny[/i]
[quote][i]Originally posted by antigod[/i]
Z tym, że pierdolenia trochę jest to akurat prawda, ale[b] jaka kasa?[/b] [/quote]
Nie wiem czy to stała stawka i czy wszędzie obowiązuje, ale w Opolu jakieś rok temu taki interes kosztował pół bańki. [/quote]
Oni są gorsi od pejsów. Składasz akt o wystąpieniu ze wspólnoty rzymskokatolickiej i czekasz na taki bajer: http://apostazja.pl/dokumenty/odpowiedz.jpg
Nie musiałem ponosić żadnych dodatkowych kosztów poza wpisami notarialnymi, kserem i fatygą do parafii, gdzie byłem chrzczony.
[quote][i]Originally posted by antigod[/i]
Z tym, że pierdolenia trochę jest to akurat prawda, ale[b] jaka kasa?[/b] [/quote]
Nie wiem czy to stała stawka i czy wszędzie obowiązuje, ale w Opolu jakieś rok temu taki interes kosztował pół bańki. [/quote]
Oni są gorsi od pejsów. Składasz akt o wystąpieniu ze wspólnoty rzymskokatolickiej i czekasz na taki bajer: http://apostazja.pl/dokumenty/odpowiedz.jpg
Nie musiałem ponosić żadnych dodatkowych kosztów poza wpisami notarialnymi, kserem i fatygą do parafii, gdzie byłem chrzczony.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- deathcorpse
- starszy świeżak
- chaos
- w mackach Zła
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Decapitated
Covan? Who the fuck is Covan?
- chaos
- w mackach Zła
- Maleficio
- Kontakt:
Wiesz ile dzieci i ludzi potrzebuje pomocy?
A ty ile dales?
A ty ile dales?
-
- rozkręca się
Maleficio? Who the fuck is Maleficio?Maleficio pisze:Covan? Who the fuck is Covan?
- chaos
- w mackach Zła
dałem proszę pana dałem, i moi znajomi również, dlatego zamieściłem newsa bo może akurat któryś z szanownych forumowiczów również wesprze człowieka
mimo iż go nie znałem (tylko z płyt w zasadzie - nawet na koncercie nie Decapitated nie byłem) to zdaję sobie sprawę jaka to tragedia dla Covana, rodziny Vitka
więc może ktoś odmówi sobie w tym miesiącu rara i pomoże również
mimo iż go nie znałem (tylko z płyt w zasadzie - nawet na koncercie nie Decapitated nie byłem) to zdaję sobie sprawę jaka to tragedia dla Covana, rodziny Vitka
więc może ktoś odmówi sobie w tym miesiącu rara i pomoże również
- Saymoon
- zaczyna szaleć
Zbliża się okres rozliczeń podatkowych i można spokojnie przekazać 1% z PIT-u na dowolną fundację, zamiast oddawać temu jebanemu, złodziejskiemu państwu (czyt. rządowi).
Wiem, że spora część z was pracuje, niektórzy mają własne firmy.
Wspólnie z żoną postanowiliśmy oddać z naszych dochodów ten % na pomoc Covanowi, choćby dlatego, że ostatni krążek ARS to doskonała rzecz, a może by się reaktywowali?
Dlatego mój apel do wszystkich, którzy mogą, niech wesprą faceta. Wielu pewnie nie zdaje sobie sprawy, jaką kupę kasy pochłania rehabilitacja.
Dla zainteresowanych http://adrian.org.pl/.
Ran Petera zastał przekazany na aukcję i poszedł na ebayu za 12 tys. To jest gest.
Wiem, że spora część z was pracuje, niektórzy mają własne firmy.
Wspólnie z żoną postanowiliśmy oddać z naszych dochodów ten % na pomoc Covanowi, choćby dlatego, że ostatni krążek ARS to doskonała rzecz, a może by się reaktywowali?
Dlatego mój apel do wszystkich, którzy mogą, niech wesprą faceta. Wielu pewnie nie zdaje sobie sprawy, jaką kupę kasy pochłania rehabilitacja.
Dla zainteresowanych http://adrian.org.pl/.
Ran Petera zastał przekazany na aukcję i poszedł na ebayu za 12 tys. To jest gest.
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
- olo1972
- postuje jak opętany!
Własnie się zastanawiałem na co mam oddać ten 1%.Teraz już wiem...Dzięki za linka.Myslę.ze jeszcze zgłuszę parę osób.
- karabin
- zaczyna szaleć
Ot takie info, jakby ktoś coś.
26.04.2009 Kraków / STUDIO
Kocert dla Covana.
Zagrają: Vader, Riverside, Jesus Chrysler Suicide i Ketha.
http://muzyka.onet.pl/10175,1948473,newsy.html
26.04.2009 Kraków / STUDIO
Kocert dla Covana.
Zagrają: Vader, Riverside, Jesus Chrysler Suicide i Ketha.
http://muzyka.onet.pl/10175,1948473,newsy.html
PAL KRZYŻ.
- Block69
- karabin
- zaczyna szaleć
- karabin
- zaczyna szaleć
Koncert w Krakowie bardzo udany....Ketha zamiotła..świetnie się prezentują z nowym wokalistą, całkiem niezłe brzmienie tylko wokal słabo słyszalny(BTW powodzenia na europejskiej trasie z Minsk) ,Jezusi rozdali...Larwy i Świnia na Tronie miazga...kapitalny kontakt z publika i świetny rokendrol...następnie zespół Viadro....w sumie udany koncert ale chuja było słychać za wyjątkiem bębnów...Paweł napierdala nieźle...Riverside nie widziałem bo alkohol wygrał z tą zacną trupą ....ogólnie 8/10.
PAL KRZYŻ.
-
- rasowy masterfulowicz
Ketha ma trase z MINSK 
nieźle, nieźle...pamietam jak jeszcze promowali sie na metalheart.pl

nieźle, nieźle...pamietam jak jeszcze promowali sie na metalheart.pl