ULCERATE /New Zealand/
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: ULCERATE /New Zealand/
z płyty na płytę grają coraz lepiej, ostatni album mną tak sponiewierał, że nie widzę innej możliwości by nowy album był na tym samym poziome, eee! kurwa on będzie lepszy!! jakoś tak w kościach i łupie ;)
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Jaram się w opór. Nowa rozjebie, innej opcji nie widzę.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Po ostatnim maratonie z Ulcerate chyba wyczekuje jej bardziej niz gorguts
- Mistrz
- postuje jak opętany!
kurwa! a ja wciąż nie znam żadnej płyty ULCERATE. słyszałem tylko ze dwa kawałki na YT i już wiem, że jest zajebiste. tyle rzeczy do słuchania!
ogólnie wygląda to na mocarny rok jeśli chodzi o death metal - GORGUTS, PORTAL, ULCERATE, AUTOPSY, DEEDS OF FLESH (podobno), ...
ogólnie wygląda to na mocarny rok jeśli chodzi o death metal - GORGUTS, PORTAL, ULCERATE, AUTOPSY, DEEDS OF FLESH (podobno), ...
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Jesli nówka dorówna poziomem Destroyers of all będe całkowicie kontent.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak ktoś nie ma ostatniej wydanej pozycji Ulcerate to w smg leży po 30zł
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/2814
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Dobrze Krulu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
- Skaut
co za drożyzna.manieczki pisze:Jak ktoś nie ma ostatniej wydanej pozycji Ulcerate to w smg leży po 30zł
Coś tam było! Człowiek!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dzisiaj przesadziłem drzewo, a co?Drone pisze:Nie przesadzacie z tym ULCERATE?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
- Lykantrop
Pewnie lipa.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
Lipa to piękne drzewo. Mam jedną lipę w ogrodzie i raz ją faktycznie przesadzałem.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- vicek
- zahartowany metalizator
słuchałem ostatnio tej nowej płyty trochę już parę razy i nadal mam problem z odróżnianiem utworów , simple death metal rules! :DDrone pisze:Nie przesadzacie z tym ULCERATE?
- Lykantrop
Ja parę lat temu zrobiłem pierwszy i zarazem ostatni zasiew drzew na mojej działce. Była to piękna, polska jesień. Jak na wiosnę zauważyłem, że przyjęła się spośród kilkunastu posadzonych tylko lipa to zrozumiałem, że natura dała mi do zrozumienia prostą rzecz - nie bierz się więcej za ogrodnictwo. I dobrze, od tamtego czasu jedyną zmorą jest koszenie trawy.
- Self
- rasowy masterfulowicz
W przypadku zespołu, który jest odpowiedzialny za najjaśniejsze (lub najciemniejsze, jak kto woli) punkty na metalowym nieboskłonie ostatnich lat, nie może być mowy o przesadzie.
- Drone
Zwyczajem starych leśników podczas siewu młodych drzew należy wychędożyć kobietę. Wtedy wszystko się przyjmuje. Polecam lekturę "Wielkiego Lasu" Zbigniewa Nienackiego. Tam jest to wszystko w szczegółach opisane.Lykantrop pisze:Ja parę lat temu zrobiłem pierwszy i zarazem ostatni zasiew drzew na mojej działce. Była to piękna, polska jesień. Jak na wiosnę zauważyłem, że przyjęła się spośród kilkunastu posadzonych tylko lipa to zrozumiałem, że natura dała mi do zrozumienia prostą rzecz - nie bierz się więcej za ogrodnictwo. I dobrze, od tamtego czasu jedyną zmorą jest koszenie trawy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- vicek
- zahartowany metalizator
Self pisze:W przypadku zespołu, który jest odpowiedzialny za najjaśniejsze (lub najciemniejsze, jak kto woli) punkty na metalowym nieboskłonie ostatnich lat, nie może być mowy o przesadzie.
mówisz o impiety zapewne
- Self
- rasowy masterfulowicz
A nie, myślałem, że to temat o Northern Plague, mój błąd.
- Harlequin
Dlaczegoż niby przesada? Jesli o death metalu mowa to kto jak nie oni :)?Drone pisze:Nie przesadzacie z tym ULCERATE?