EMPEROR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: EMPEROR
słuchanie Emperor jest szalenie ważne :)
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Realista
uśmiech pierwsza klasa :)Scaarph pisze:
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- FENIKS
- w mackach Zła
To musi być mocne. Niewyobrażam sobie kapeli która zmierzy się z kawałkiem Emperor bo raczej efekt marny.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Pamiętam,że zrobili na mnie duże wrażenie wykorzystując klawisze w tak dużym stopniu na debiucie i kreując tak fantastyczną atmosferę,ale `Anthems To The Welkin At Dusk` to już w ogóle mistrzostwo świata.
Destroy your life for Noisecore!
-
Absolutnie uwielbiam wszystko co ukazało się po szyldem Emperor i uważam,że zespół ten nigdy zawsze robił krok do przodu w stosunku do innych zespołów BM.Ostatnio odświeżyłem sobie dyskografie i mimo mankamentów brzmieniowych z wczesnego okresu nie potrafię doszukać się słabych momentów w karierze Emperor
In the Nigtside Eclipse 666/10 Pomimo to,że mają płyty z większym pierdolnikiem to ItNE z sentymentu zawsze będzie u mnie numer jeden
Anthems to the Welkin at Dusk 8/10
IX Equilibrium 9/10
Prometheus: The Discipline of Fire and Demise 10/10
Cieszę się z tego,ze jako zespół potrafili powiedzieć konsekwentnie koniec i do tej pory ich nie widać.
Podczas gdy wszędzie pełno reaktywacji dla pieniędzy.
In the Nigtside Eclipse 666/10 Pomimo to,że mają płyty z większym pierdolnikiem to ItNE z sentymentu zawsze będzie u mnie numer jeden
Anthems to the Welkin at Dusk 8/10
IX Equilibrium 9/10
Prometheus: The Discipline of Fire and Demise 10/10
Cieszę się z tego,ze jako zespół potrafili powiedzieć konsekwentnie koniec i do tej pory ich nie widać.
Podczas gdy wszędzie pełno reaktywacji dla pieniędzy.
-
to nigdy czy zawsze? :d
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Prędzej czy później się reaktywują. Pieniędze, sentymenty i chęć poczucia się "jak za młodu" na pewno kiedyś się pojawią.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- ultravox
Przecież reaktywowali się na chwilę parę lat temu ;)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Rekutasowali, ja mowie o takiej pełnej z nową płytą, koncertami i dłużej niż w wakacje. :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- ultravox
Ale po co komu płyta i długie trasy, jak najlepszą kasę można zbić właśnie na takich "ekskluzywnych" występach ;)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Zakładam wersję optymistyczną, że reaktywują się, bo zatęsknią za swoimi korzeniami, a nie aby zarobić na nową łódkę. :)
-
Zawsze :)byrgh pisze:to nigdy czy zawsze? :d
Mam nadzieje,że jednak to nie nastąpi.Zresztą skoro nie zrobili tego przez 10 lat to już raczej tego nie zrobią.Tym bardziej,że każdy właściwie ma jakiś projekt.Only_True_Believers pisze:Prędzej czy później się reaktywują. Pieniędze, sentymenty i chęć poczucia się "jak za młodu" na pewno kiedyś się pojawią.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
i wszystkie ssą :)
Moja optymistyczna wersja jest taka, że się nie reaktywują wcale :)Only_True_Believers pisze: zakładam wersję optymistyczną, ze reaktywują się bo zatęsknią za swoimi korzeniami, a nie aby zarobić na nową łódkę :)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
oj tam oj tam, nie wszystkie reaktywacje były zjebane.
- witchfinder
Chętnie bym zobaczył na żywo. Ba, to wręcz jedno z moich mokrych, koncertowych marzeń. Jestem więc za reaktywacją na co najmniej 1 gig w Polsce ;)))
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ja bym ich chętnie zobaczył na żywo ale z okresu do Anthems. Potem to juz nie to samo.