MEGADETH

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
habit
rozkręca się

Re: MEGADETH

31-01-2026, 22:42

Po kilkunastu już przesłuchaniach płyta u mnie zyskała.
Po pierwszych odsłuchach narzekałem - teraz jak się przegryzłem przez wszystkie utwory muszę częściowo odszczekać😉 moją krytykę albumu.
Jak tu pisano dzisiaj - perkusja daje czadu, do wokali też się przekonałem ale jedno mnie do teraz irytuje i raczej nie przestanie - dlaczego na tej płycie jest tak bas wyciszony? Już na przed ostatnim albumie bas był trochę wycofany a tutaj mam wrażenie całkiem ginie za gitarami....🤔
Gothmog666
rozkręca się

31-01-2026, 23:37

Nie rozumiem, dlaczego ta płyta ma coś zyskiwać. Mnóstwo zajebistych patentów, riffów.

Ten riff to kupa frajdy.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-02-2026, 04:24

habit pisze:
31-01-2026, 22:42
ale jedno mnie do teraz irytuje i raczej nie przestanie - dlaczego na tej płycie jest tak bas wyciszony? Już na przed ostatnim albumie bas był trochę wycofany a tutaj mam wrażenie całkiem ginie za gitarami....🤔
tak, DiGiorgio kompletnie nie wykorzystany :roll: tutaj wcale nie lepiej :roll:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ