Rytmiczny tak, ale nie na tyle by grać w kanibalach . Solówek grać nie umie , skal nie zna.Mariusz Wędliniarz pisze:żle gra? przecież to bardzo dobry technicznie gitarzystavicek pisze:Dobry żart . Widziałem jak Kerry King gra na żywo swoje partie solowe ....est pisze:Liczyłem na to, że Slayer się zrewanżują za pomoc Pata i pojedzie z nimi Kerry King.
CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: CANNIBAL CORPSE
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no, nie wierzę, że nie zna skal po 40 latach grania.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- WaszJudasz
Choćby nie chciał, to zna, po takim czasie ma to po prostu w paluchach :)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
fakt, gra niechlujnie solówki na koncertach i ogólnie wirtuozem jakimś na pewno nie jest, ale jak widzę domorosłych ekspertów twierdzących, ze nie umie grać i nie zna skal to... a zresztą, szkoda strzępić język
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No nie wiem. Za czasów gry w MA raczej solówki grał zajebiście i na koncertach i na płytach. GtA to przecież mistrzowskie pojedynki Eric-Trey.Heretyk pisze:fakt, gra niechlujnie solówki na koncertach i ogólnie wirtuozem jakimś na pewno nie jest, ale jak widzę domorosłych ekspertów twierdzących, ze nie umie grać i nie zna skal to... a zresztą, szkoda strzępić język
all the monsters will break your heart
- hcpig
Pamiętacie kolegę Kheltuza, który miał grać lepiej niż gitarzyści Slayer? Szkoda, że temat (chyba) poleciał.vicek pisze:
Rytmiczny tak, ale nie na tyle by grać w kanibalach . Solówek grać nie umie , skal nie zna.
Yare Yare Daze
- Drone
Chodziło o Kerry'ego Kinga, nie o Rutana ;)nicram pisze:No nie wiem. Za czasów gry w MA raczej solówki grał zajebiście i na koncertach i na płytach. GtA to przecież mistrzowskie pojedynki Eric-Trey.Heretyk pisze:fakt, gra niechlujnie solówki na koncertach i ogólnie wirtuozem jakimś na pewno nie jest, ale jak widzę domorosłych ekspertów twierdzących, ze nie umie grać i nie zna skal to... a zresztą, szkoda strzępić język
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nicram
-
heh Rutan jest zajebisty technicznie, bez dwóch zdań :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
Domorośli gitarzyści z nadwagą i tysiącem filmików na yt z kowerami Nile >>>>>> Kerry King. Wiadoma sprawa.
- 10,5
- postuje jak opętany!
Gitarzysta prawdziwego zespołu >>> gitarowy onanista zza kamerki.est pisze:Domorośli gitarzyści z nadwagą i tysiącem filmików na yt z kowerami Nile >>>>>> Kerry King. Wiadoma sprawa.
Nono.
- smooker
- w mackach Zła
Ja nie wiem, ale to chyba była ironia ¯\_(ツ)_/¯.10,5 pisze:Gitarzysta prawdziwego zespołu >>> gitarowy onanista zza kamerki.est pisze:Domorośli gitarzyści z nadwagą i tysiącem filmików na yt z kowerami Nile >>>>>> Kerry King. Wiadoma sprawa.
- vicek
kerry king zna tylko pusta strune e . 000000000000000000
- Drone
- Triceratops
Powinien stworzyc z Larsem jakis zespol nieudacznikow. Dodac Mustajna co spiewac nie umie i bedzie super trio.vicek pisze:Solówek grać nie umie , skal nie zna.
woodpecker from space
- vicek
Nie no tak naprawdę KK jest dobrym gitarowym.Triceratops pisze:Powinien stworzyc z Larsem jakis zespol nieudacznikow. Dodac Mustajna co spiewac nie umie i bedzie super trio.vicek pisze:Solówek grać nie umie , skal nie zna.
Na wokale to tylko Joey Belladonna, albo najlepiej Snake. Skład marzeń. I żeby wszyscy występowali w strojach do gry w kosza.Triceratops pisze:Powinien stworzyc z Larsem jakis zespol nieudacznikow. Dodac Mustajna co spiewac nie umie i bedzie super trio.vicek pisze:Solówek grać nie umie , skal nie zna.
- vicek
Na wokalu powinien być nasz rodak Lizoczach .