FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: FURIA
Nihil był po koncercie do znalezienia w namiocie z merchem. Te nowe numery były dość ostre, a w ostatnich wywiadach furiaci opowiadali, że metal już ich nie interesuje, spytałem więc o co chodzi. Materiał na Hutę powstał (nie wiem tylko czy w całości czy w części) ok 10 lat temu.
Nie spodziewam się zatem kontynuacji Śnialni.
Nie spodziewam się zatem kontynuacji Śnialni.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- ozob
- zahartowany metalizator
Jest to plus, że nie będzie tego pierdolenia.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Czysto technicznie, bo pod względem merytorycznym bardzo dobrze się czyta Twoje recenzje, ale o wiele milej dla oka byłoby, gdybyś je dzielił na akapity. Just sayin'.

- ozob
Nie czytajcie recenzji. Podchodźcie do płyt bez zanieczyszczen z zewnątrz. Liczy się pierwszy niczym niezmącony kontakt.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- postuje jak opętany!
Po ostatniej sraczce, którą wypuścili myślałem, że nie dam im kolejnej szansy, ale z tego co piszecie to właściwie będzie to stary materiał. Może jeszcze nie należy stawiać na nich krzyżyka... Obaczym.
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- ozob
To nie jest stary materiał. Pewne info.
- shagwest
- zaczyna szaleć
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Być może klasyczna sytuacja z serii prawda jest po środku. Czyli jakieś stare szkice dostosowane do nowych realiów. Ale to tylko dywagacje, nie mam żadnej wiedzy. Niektórzy myślą, że jak Furia nagrywa Guido, albo w Śnialni, to potem nie może kilka miesięcy później grać jak na debiucie - a w większości przypadków to nie jest prawda, muzycy grają to na co mają ochotę, ale wbrew obiegowej opinii nie jest tak, że kasuje im się pamięć odnośnie tego jak działali wcześniej.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- weteran forumowych bitew
Nigdy nie lubiłem i już nie polubię . Widły....