Nie jest mi straszna maszyna, ktora robi "ping", wiec poczekac chyba nie dam rady w tym wypadku...Maria Konopnicka pisze:nie mam ochoty w brudnych buciorach włazić na porodówkę. Poczekam....
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY
-
neuro
- postuje jak opętany!
niech będzie, że solidna seria :)Riven pisze:Tutaj mozna sie spierac - ja slysze 10 strzalow i domagam sie niezaleznego sledztwa!
ta płytka to jest jebany monolit po prostu, zero słabszych momentów.
hyh, jaram się jak gówniarz, sorry :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ten jednostajny riff w drugiej polowie She is a Funeral - poezja. spodziewam sie typowo autopsyjno-sabbatowskiej zmiany akordu na nizszy, a tu dupa, ciagle ta sama nuta . przepiekny walec. w ogole jest tu pare takich momentow zawieszenia napiecia, niby wszystko wskazuje na to, ze zaraz poleci solowka, a tu tylko jeden, urwany dzwiek odbijajacy sie echem - piekne patenty. odrazu widac ze bedzie co odkrywac
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
nie - Chuck Schuldiner spotkal kiedys Chrisa Reiferta = Death - Evil Dead !535 pisze: Thorns and Ashes
Satyricon spotyka Iron Maiden...
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O to to. Ja pewnie dopiero wieczorem ją dorwę, bo mi listonosz tylko awizo dzisiaj przyniósł. Jak rzydź?Maria Konopnicka pisze:Dajcie tej płycie się spokojnie ukazać. Noworodek jeszcze z wód płodowych nie obmyty, a tu już spekulacje o tym do kogo jest podobny, czy będzie dobrze się uczył i czy duży urośnie. Wiadomo kim są rodzice - o materiał genetyczny jestem spokojny, ale nie mam ochoty w brudnych buciorach włazić na porodówkę. Poczekam....
The madness and the damage done.
- lucass
- weteran forumowych bitew
-
streetcleaner
- rasowy masterfulowicz
ale co to za wasted years w She is Funeral :))
- Riven
- Kontakt:
dobre pytanie, tez sie srogo zdziwilem jak to uslyszalem pierwszy raz:)
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Mam nadzieję, że listonosz już u mnie był. Jednak zapytam ponownie - czy ktoś z was widział już HR w którymś ze stołecznych Saturnów lub MM?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Przyłączam się do tego pytania.Sybir pisze:Mam nadzieję, że listonosz już u mnie był. Jednak zapytam ponownie - czy ktoś z was widział już HR w którymś ze stołecznych Saturnów lub MM?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Nadmienię, że chodzi mi o wersję digibook. Anyone?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Riven
- Kontakt:
-
Pacjent
Obecnie po kilkunastu odsłuchach serce bije mi mocniej przy swojskim "Arch Cadaver" i niemal punkowo-crustowym "Running from the Goathead". W ogóle nad wyraz melodyjny wydaje się ten nowy Autopsy. Fani "Gothic" Paradise Lost znaleźliby coś dla siebie...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
[V]
Ciekawy trop.miałem podobne skojarzenia przy She is a Funeral,jest tam taka solówka który przywodzi na myśl muzyke angoli..Pacjent pisze:Fani "Gothic" Paradise Lost znaleźliby coś dla siebie...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
Pacjent> A co z When Hammer Meets Bone? Tak brutalnego kawalka nie bylo chyba na Macabre Eternal
Vulture> i jak pierwsze wrazenia?
Vulture> i jak pierwsze wrazenia?
-
[V]
musze sie jeszcze osłuchać,na razie wyłapałem analogie z starym Paradise Lost, dużą melodyjność,obłędne wokale.Riven pisze:Vulture> i jak pierwsze wrazenia?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Pacjent
Pisałem już po pierwszych emisjach, że chwycił mnie od razu za uszy i wątrobę. Tu o każdym kawałku można napisać recenzję. Ostatni czyli tytułowy to np. instrumentalna, nostalgiczna podróż do "Mental Funeral", która od razu powoduje, że odtwarzasz płytę od nowa.Riven pisze:Pacjent> A co z When Hammer Meets Bone? Tak brutalnego kawalka nie bylo chyba na Macabre Eternal
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Riven
- Kontakt:
Spox. Z innych nawiazan - Mangled Far Below pieknie zasuwa na modle Severed Survival.
-
SCREAMBLOODYGORE
No i refren we FLESH TURNS TO DUST przywodzący wokalnie na myśl HLLHMMR/CF...
W sumie to spodziewałem się skrajnie różnych opinii a tu wszyscy jak jeden mąż...
W sumie to spodziewałem się skrajnie różnych opinii a tu wszyscy jak jeden mąż...
-
SCREAMBLOODYGORE
Wczujcie się w klimat When Hammer Meets Bone! Ta zajebista galopada przez pierwsze trzy zwrotki i następujące po niej grobowe zwolnienie z efektem na gitarze przywodzącym na myśl skrzeczące kruki zwiastujące ŚMIERĆ! Here we are in wait for you!!! Bezcenne!